Tik vakar užmačiau šitą temelę, tai šiandien bėgsiu ieškoti medžiagėlių ir darytis iškarpas. Registruojuos ir aš, nelabai žinau, kaip ir kas man gausis, bet vis tiek prašau į sąrašiuką įtraukti, kad bent šioks toks paskatinimas būtų meškutį pabaigti iki galo
Na, reiks eiti ryt akių ieškoti į GA, nes prie turgaus šiandien jau tik priklijuojamų buvo (prisipažinkit, išpirkot visas?). Beje, ten pardavėjos jau stebisi kailių paklausos padidėjimu. O dėl to žymėjimo, kas ką padarė, tai manau, jog nėra prasmės. Aš, pavyzdžiui, jau atsispausdinau iškarpą, išsikirpau ir guli ji pas mane voke. Niekad, kai siuvu, nekerpu visų dalių iš karto. Kai kažką siuvu, tada ir išsikerpu. Tad kai siūsiu galvą, tada išsikirpsiu jos dalis, o kai letenas - letenų. Tai ir nežinau, ar padariau užduotį. Jaučiuosi padariusi, nors rezultaia mažesni nei kitų. Tiesa, dar negavau akių. Bet praneškit, jei Vilniuje dar kur yra. Ryt į GA keliausiu...
oi,apžavėta to grožio pamiršau pagirti IM-bear,gi fantastiškas kristianas ir fantikas atsiprašau,jei vardą ne taip parašiau,man jis toooks nuostabus,kad net naktį sapnavau jau beveik iškaulijau meškiuką kad man siūtų