Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 12:31)
Ten ne su ausele, o su spaustuku, jos is priekio beveik vienodos atrodo  smile.gif

Paziurekite  mirksiukas.gif

user posted image

Nu jau tam Lagerfeldiniui meškiukui nėra ko lygintis su IM-bear meškyčiais (ypač mano numylėtine Aniuta). Negražus man jis, tas Karlas vargšiukas schmoll.gif
Atsakyti
Gerai,kad paaiskinot,kad su spaustuku drinks_cheers.gif as vienas turiu,labai geras biggrin.gif ,bet bijau,kad mazos bus g.gif
Reiks i GA nulekti,jei netiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 22, 11:00)
Sveikos, meškomanės 4u.gif

Tik vakar užmačiau šitą temelę, tai šiandien bėgsiu ieškoti medžiagėlių ir darytis iškarpas. Registruojuos ir aš, nelabai žinau, kaip ir kas man gausis, bet vis tiek prašau į sąrašiuką įtraukti, kad bent šioks toks paskatinimas būtų meškutį pabaigti iki galo blush2.gif

gerai kad ne aš viena tokia nes jei ne sąrašiukas įtariu baigčiau tik kitais metais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, reiks eiti ryt akių ieškoti į GA, nes prie turgaus šiandien jau tik priklijuojamų buvo (prisipažinkit, išpirkot visas?). Beje, ten pardavėjos jau stebisi kailių paklausos padidėjimu.
O dėl to žymėjimo, kas ką padarė, tai manau, jog nėra prasmės. Aš, pavyzdžiui, jau atsispausdinau iškarpą, išsikirpau ir guli ji pas mane voke. Niekad, kai siuvu, nekerpu visų dalių iš karto. Kai kažką siuvu, tada ir išsikerpu. Tad kai siūsiu galvą, tada išsikirpsiu jos dalis, o kai letenas - letenų. Tai ir nežinau, ar padariau užduotį. Jaučiuosi padariusi, nors rezultaia mažesni nei kitų.
Tiesa, dar negavau akių. Bet praneškit, jei Vilniuje dar kur yra. Ryt į GA keliausiu...
Atsakyti
Aš net avatarą pasikeičiau lotuliukas.gif Apsėdo mane tos meškos galutinai wub.gif
Atsakyti
oi,apžavėta to grožio pamiršau pagirti IM-bear,gi fantastiškas kristianas ir fantikas thumbup.gif atsiprašau,jei vardą ne taip parašiau,man jis toooks nuostabus,kad net naktį sapnavau lotuliukas.gif
jau beveik iškaulijau meškiuką kad man siūtų ax.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mus KL tai GA nėra, kur mum akytes pirkti?

banni kas per kaulyjimai, marš kailiuko pirkti ir dedies pire mūsų
Atsakyti
as irgi akyciu neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 22, 13:50)
Aš net avatarą pasikeičiau  lotuliukas.gif Apsėdo mane tos meškos galutinai  wub.gif

užkrėtei 4u.gif mirksiukas.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 22, 14:11)
Labukas

Pas mus KL tai GA nėra, kur mum akytes pirkti?

banni kas per kaulyjimai, marš kailiuko pirkti ir dedies pire mūsų

o kas tas Ga gal galit man kas paaiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 22, 12:21)
o kas tas Ga gal galit man kas paaiškinti  ax.gif

manau kad Gariunai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2008 10 22, 13:22)
manau kad Gariunai  smile.gif

O gal geros akys... ax.gif
Atsakyti
GA - Geros akys