Sveikos meskomanes siuo metu esu kurybiniame procese, tai nesupykit jei pasikartos klausimas, nes visko nespejau dar perskaityti. Iskilo tokia problemyte - bekerpant kailiuka, kazkodel vietom gana nemazai atkibo flizelinas. Ka padariau ne taip ir kaip galeciau pataisyti?
Aciu is anksto
QUOTE(jurginelis @ 2008 10 22, 11:46)
Sveikos meskomanes siuo metu esu kurybiniame procese, tai nesupykit jei pasikartos klausimas, nes visko nespejau dar perskaityti. Iskilo tokia problemyte - bekerpant kailiuka, kazkodel vietom gana nemazai atkibo flizelinas. Ka padariau ne taip ir kaip galeciau pataisyti?
Aciu is anksto
Aciu is anksto
Ir man atkibo cia manau,kad flizelinas prastos kokybes,nes vietomis nera tu kliju,arba lyginant pasirinkta per zema temperatura.
Galima dar karta uzlyginti
Labas rytas!
Siuti reikes rankomis Nors profesionales net mini-meskiukus iki 12 cm siuna su siuvimo masina
Ir nebandyk! As jau isbandziau, tik rankas susizalojau ir zaisla sugadinau ten tos akys taip padarytos, kad isimti beveik neimanoma - visvien sugadinsi
Na sitos akys nelabai tinka... Nors is bedos tiks. Butent ir rodziau, kad mums akims bus reikalingos sagos su metaline ausele, nes jos labiausiai panasios i tikru autoriniu meskiuku akys. Jos specialiu budu prisiuvamos, kad sukurti gyva zmeskiuko zvilgsni
II- etapas prasides si penktadieni
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2008 10 22, 08:45)
.. man dar klausimas čia siūt rankomis reikės? [/color][color=purple]nes su mašina tai tokios mažos tos detalės.....
Siuti reikes rankomis Nors profesionales net mini-meskiukus iki 12 cm siuna su siuvimo masina
QUOTE(AIRA @ 2008 10 22, 09:48)
...gal kokias išimti iš seno žaislo galima, ar jos jau ten visam įmontuotos
Ir nebandyk! As jau isbandziau, tik rankas susizalojau ir zaisla sugadinau ten tos akys taip padarytos, kad isimti beveik neimanoma - visvien sugadinsi
QUOTE(rulle @ 2008 10 22, 09:52)
Mergaites artmanijoje radau akyciu,ten 5 psl, yra meskiukams
Na sitos akys nelabai tinka... Nors is bedos tiks. Butent ir rodziau, kad mums akims bus reikalingos sagos su metaline ausele, nes jos labiausiai panasios i tikru autoriniu meskiuku akys. Jos specialiu budu prisiuvamos, kad sukurti gyva zmeskiuko zvilgsni
II- etapas prasides si penktadieni
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2008 10 22, 11:50)
Ir man atkibo cia manau,kad flizelinas prastos kokybes,nes vietomis nera tu kliju,arba lyginant pasirinkta per zema temperatura.
QUOTE(milka@ @ 2008 10 22, 10:07)
Reiks važiuot i Artmaniją Ačiū už informaciją
Papildyta:
Nebūkim žiaurios, mergaitės, negi dabar pradėsim akis išlupinėt vaikų žaislams
Papildyta:
Nebūkim žiaurios, mergaitės, negi dabar pradėsim akis išlupinėt vaikų žaislams
O Vilniuje yra kažkur Artmanija? Man atrodo, ji jau seniai užsidarė, dabar tik Klaipėdoje ir internete? Ar aš čia grybs pjaunu?
O vaikų žaislus išlupinėti ir išardyti man visai negaila. Maniškiai tai su minkštais nieeekada nežaidė, tik ciuckis mūsų juo taršo laimingas, o aš laiminga susirenku iš jų sinteponą, akis, barškaliukus ir dar viską, ką galima panaudoti. Tada pasiuvu kažką naujo (kas taip pat ne vaikams )
AŠ tai jau seniai žinau, kad minkšti žaislai - ne vaikams, o mamoms. Tiesa, turi maniškiai po vieną mylimą (net Jeronimas), su kuriais miega, bet ryte pamiršta visus "minkštukus".
Oi, kaip laukiu nesulaukiu, kada jau čia galėsiu prisėsti kirpti viską, bet iki V-dienio tiiikrai susikirpsiu. Šian gydytoja sakė, ad po Vėlinių jau ir varyčiau ligoninėn, tai man svarbu iki to laiko viską spėti ir turėti pakankamai darbelio ligoninėj.
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 11:55)
Manau,kas bus artmanijoje,tegul pasiziuri,kokia ausele ,nes nuotraukoje,tik akis nufotkinta, o auseles nesimato
Artmanija Vilniuje jau nuo vasaros- Pylimo 33
jau buvau apsidžiaugus bet jeigu netinka tos iš artmanijos tai naudosiu sagas...
Sveikos, meškomanės
Tik vakar užmačiau šitą temelę, tai šiandien bėgsiu ieškoti medžiagėlių ir darytis iškarpas. Registruojuos ir aš, nelabai žinau, kaip ir kas man gausis, bet vis tiek prašau į sąrašiuką įtraukti, kad bent šioks toks paskatinimas būtų meškutį pabaigti iki galo
Tik vakar užmačiau šitą temelę, tai šiandien bėgsiu ieškoti medžiagėlių ir darytis iškarpas. Registruojuos ir aš, nelabai žinau, kaip ir kas man gausis, bet vis tiek prašau į sąrašiuką įtraukti, kad bent šioks toks paskatinimas būtų meškutį pabaigti iki galo
QUOTE(rulle @ 2008 10 22, 11:59)
Manau,kas bus artmanijoje,tegul pasiziuri,kokia ausele ,nes nuotraukoje,tik akis nufotkinta, o auseles nesimato
Ne ne, Artmanijoje tikrai ne tokos, žinau. Čia tokios, kur kitoje medžiagos pusėje užsispaudžia toks spaustukas, siūti nereikia. Šiaip jos patogios, bet jeigu netinka be auselės, tai netinka. Be to, man biški gražiau kažkaip atrodo ne plastmasinės tokios, aš nusipirkau GA stiklines, su ausele. Labai gražios, spalvotos (taikiau prie padukų spalvos ), tik šiek tiek brangesnės.
QUOTE(gugile @ 2008 10 22, 12:00)
jau buvau apsidžiaugus bet jeigu netinka tos iš artmanijos tai naudosiu sagas...
Pirkai is Artmanijos?kokia ausele?
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 12:01)
Ne ne, Artmanijoje tikrai ne tokos, žinau. Čia tokios, kur kitoje medžiagos pusėje užsispaudžia toks spaustukas, siūti nereikia. Šiaip jos patogios, bet jeigu netinka be auselės, tai netinka. Be to, man biški gražiau kažkaip atrodo ne plastmasinės tokios, aš nusipirkau GA stiklines, su ausele. Labai gražios, spalvotos (taikiau prie padukų spalvos ), tik šiek tiek brangesnės.
Tai gi nurodziau,kad 5 psl. yra su auselemis , negi galvojat,kad tas priklijuojamas siulau pirkti
QUOTE(rulle @ 2008 10 22, 12:04)
Pirkai is Artmanijos?kokia ausele?
Papildyta:
Tai gi nurodziau,kad 5 psl. yra su auselemis , negi galvojat,kad tas priklijuojamas siulau pirkti
Papildyta:
Aš ir žūrėjau 5 psl., bet ten tikrai ne su auselėmis. SU auselėmis žymiai brangesnės būna, čia tokios prisispaudžiamos. Tikrai tikrai.
O pas mus su akytem irgi krachas Vieninteles su auselem buvo plastmasines sagos ir dar plokscios ir mazos. Bet dar viena lygtai parduotuve yra, reikes nueiti paziureti, gal ka geresnio rasiu