Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 17, 11:48)
O jeigu nesiskelbiu oficialiai, kad prisijungiu, bet viską seksiu ir siūsiu neakivaizdžiai, tai konkurse galėsiu dalyvauti?  mirksiukas.gif

Aš irgi to paties norėjau paklausti biggrin.gif nes baisiai norisi, bet bijau įsipareigot, nes darbų milijonai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 10 17, 13:50)
Aš irgi to paties norėjau paklausti  biggrin.gif  nes baisiai norisi, bet bijau įsipareigot, nes darbų milijonai  doh.gif

VAt vat aš ir taip pat galvoju, nes šią sekundę darbų turiu, kad nespėju, o labai norėčiau pamėgint....
Atsakyti
Rulle, prisijunk, neskubant padarysim - čia bus įdomus žaidimas visiems norintiems - ir dar su prizu biggrin.gif

White tea, tu tikra pirmunė mirksiukas.gif

daite, aišku, reikia bandyti smile.gif

frederica, žinom mes tas panelytes wub.gif Susitvarkysim smile.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 17, 12:48)
bet tokios intrigantės ir organizuotojos dar neteko sutikti. ~~O jeigu nesiskelbiu oficialiai, kad prisijungiu, bet viską seksiu ir siūsiu neakivaizdžiai, tai konkurse galėsiu dalyvauti? 

Zhuvycia, aciuks.gif Oho, kiek vaikučių turi ir dar turesi greitai wub.gif Juk kiekvienam po meškutį reiks pasiuti doh.gif Užtenka, kad pasireiškei temoi - dabar galėsi patyliukais siuti cool.gif Ir į konkursą tavo meškutį priimsiu drinks_cheers.gif

AIRA, nepergyvenk, viską parodysiu - net kokiais dygsneliais siuti mirksiukas.gif Svarbiausia gyvenimą paivairinti thumbup.gif

pilka, kaip jau ir atsakiau - užtenka pasakyti čia apie savo norą ir galima tyliai siuti - tikrai nebausiu nieko už tai, kad nespėjot meškiuko pasiuti bash.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
NKriste, , jau atsakiau į tą klausymą - dalyvauti galima, jei nespesi - nieko baisaus - tiesiog praleisi proga pažaisti tongue.gif

Mergaitės, jei temoje nepasakysite, kad norite dalyvauti, o meškiuką pasiusite, tai į konkursą priimti negalėsiu - tai kad būtinai parašykite, kad prisijungiate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 spalio 2008 - 13:16
thumbup.gif aš jau pasiruošus soske.gif ir prie meškio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 17 spalio 2008 - 13:19
Aš iš smalsumo numirsiu, kol viskas įsivažiuos. unsure.gif
Atsakyti
Per kiek maždaug laiko planuojama ji pasiūti? 2 savaites, mėnesį, du mėnesius? Na laukiam pirmų nurodymų ax.gif
Atsakyti
Kas gi čia per intrigos rezgas? Va čia tai bent doh.gif Negalima gi šitaip saldžiai žmonių viliot...Dar prieš kelias savaites kažkaip skeptiškai žiūrėjau į teddy meškiukus, bet susitikimas su Im-bear ir porele jos meškiukų viską apvertė aukštyn kojom doh.gif Jau kaip ir aš norėčiau pabandyti rolleyes.gif Bet irgi, kaip ir daugelis čia rašiusiųjų, turiu tiek pradėtų darbų, visokių projektų, kuriems laikas ribotas, o dar visokie pasižadėjimai, užsakymai doh.gif Vaikai kaip visada prieš Kalėdas dėmesio gauna mažiausiai... verysad.gif O turėtų būti atvirkščiai... Tai gal po meškiuką joms pasiūti? Nes vieno gi neužteks g.gif Aš palauksiu, kol Im-bear sukels reikalingų medžiagų sąrašą, tada pamąstysiu ir paskelbsiu, ar dalyvausiu.
Nusimato smagus žaidimas thumbup.gif Ir dar su prizu bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, Im Bear moka suvilioti , jaučiu bus vaizdų nes merginos jau pasikausčiusios rankdarbiuose dalyvaus rolleyes.gif , o balsavime dalyvaus ir žiūrovai ar tik dalyvės ? mastau.gif
Atsakyti
Nusprendžiau, pažiūrėjusi Im-bear meškiukus - dalyvauju... Kad tik spėčiau, bet jeigu nelabai baisiai spausit su laiku, tai ir spėsiu smile.gif Davai greičiau pradedam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 10 17, 14:44)
Taip, Im Bear moka suvilioti , jaučiu bus vaizdų nes merginos jau pasikausčiusios rankdarbiuose dalyvaus  rolleyes.gif , o balsavime dalyvaus ir žiūrovai ar tik dalyvės ? mastau.gif

Bet iš nuotraukų ir taip bus sunku įvertinti meškiuką, na,išvaizdą -tai taip, bet kokybę? Juk šiems meškiukams keliami griežčiausi reikalvaimai doh.gif Aš net jų ir nežinau, tik tiek, kiek Im-bear pasakojo: svarbu ir nosies kietumas(prikimšimas), ir siulyčių užmaskavimas, ir tai, kad viską rankomis siūti reikia, ir dar daugybė kitų... kaip visa tai patikrinti? Todėl maniau, kad vertins tik mokytoja-konkurso organizatorė...
Gal geriau palaukim jos komentarų...

P.S. gal tikrai greičiau pradedam, kad Zhuvycia spėtų, ne tiek ir daug liko iki penkto žirniuko pasirodymo smile.gif

Zhuvycia-anksčiau lyg tavo profily buvo parašyta, kad Antakalny gyveni g.gif Ar aš kažką maišau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 spalio 2008 - 14:07
Mano manymu, ne visoms profesionaliai gali pavykti tą meškutį pasiūti, juk ne visos esame tokios auksarankės kaip Im-bear, ievuschka ar kitos.... Kaip supratau, tai tiesiog naujas laisvalaikio (ar jo trūkumo) praleidimo būdas ir Im-bear nori ką nors "meškinavimu" užkrėsti ir praskaidrinti nesmagias rudeniškas nuotaikas... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek suprantu, tai nebus kolekciniai teddy g.gif ir net be 'sanariu' ...tiesiog namie gaminti meshkeliai...

manau, kad galima daryti dvi grupes,- viena, - kuri tikrai sius ir dalyvaus konkurse, o kita, kuri dalyvaus tik 'del dzhiaugsmo' ir sius drauge.

Nors man tai neatrodo gera ideja del to griezhto uzsirashymo,- nugi daro kas daro, o pabaigoj,- padariusiu konkursas smile.gif
Atsakyti