Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(ievuschka @ 2008 10 21, 23:43)
Aš tik šiandien nulėkiau su savo mažąja į audinių parduotuvę apsipirkti. Dirbtinio kailio-didelis pasirinkimas, buvo tokio net labai labai švelnaus, tankaus, bet kaina  doh.gif  90lt-1m. Tai net ir 30cm nemažai išeina. Bet buvo ir už 35, ir 25lt, net akcija kitiems-po 18lt-1m. Bet va ko nebuvo-tai akyčių  verysad.gif Radau ant kojelės tik juodas plastmasines, ir tai kažkokias nelabai  schmoll.gif Su kažkokiu dar ranteliu aplink. Nei tamsiai rudos, nei pilkos spalvos lygaus paviršiaus sagučių nebuvo, visos dekoruotos  doh.gif
Pasidalinkit , merginos, kur kas pirko ir kokias akytes!!!

Galiu pasidalinti su tavim akutem smile.gif - nupirkau keliu spalvu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 21 spalio 2008 - 22:49
Aš tik šiandien nulėkiau su savo mažąja į audinių parduotuvę apsipirkti. Dirbtinio kailio-didelis pasirinkimas, buvo tokio net labai labai švelnaus, tankaus, bet kaina  doh.gif  90lt-1m.

Tai gal ten tavo panelė man su metru bandė užvožti? bigsmile.gif biggrin.gif
Mama su kažkur 2,5m dukrele kailiuką kirpos prieš mane, tai man labai knietėjo paklaust, ar ne iš SM. Nu bet kaip visad... neklausiu ax.gif

Aš papirkau pakenčiamo kailiuko, nors man kaina kažkodėl visiškai nerūpėjo unsure.gif aš noriu, kad gražu būtų ir kad paliest malonu, o ten tik arba tokie, arba tokie.. arba akim neplautom buvau hihihi.gif

papirkau žalias akutes ir juodas su metaliniu apvadu.. pastarosios gal ir ne kaip atrodys, bet man labai gražiai susiasociavo su vyzdžiais ir rainele, tai ir pajamiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 21 spalio 2008 - 23:03
Aš tik šiandien nulėkiau su savo mažąja į audinių parduotuvę apsipirkti. Dirbtinio kailio-didelis pasirinkimas, buvo tokio net labai labai švelnaus, tankaus, bet kaina  doh.gif  90lt-1m. Tai net ir 30cm nemažai išeina. Bet buvo ir už 35, ir 25lt, net akcija kitiems-po 18lt-1m. Bet va ko nebuvo-tai akyčių  verysad.gif Radau ant kojelės tik juodas plastmasines, ir tai kažkokias nelabai  schmoll.gif Su kažkokiu dar ranteliu aplink. Nei tamsiai rudos, nei pilkos spalvos lygaus paviršiaus sagučių nebuvo, visos dekoruotos  doh.gif
Pasidalinkit , merginos, kur kas pirko ir kokias akytes!!!

Aha, gerai jums sostinėj ax.gif , o aš va pabėgau iš Vilniaus ir nebėr akyčių cool.gif , nėr pas mumi tokių dalykų- nėra doh.gif - tai guzikus ( čia supraskit- sagos su ausytėm) nusipirkau ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 21 spalio 2008 - 23:36
As savo atsargas praknisau, tai atrodo tokio pacio balto, kaip ir pas Im-bear radau pusmetri nuo senu laiku.
Ir dar tkro mocherinio kailiuko apsirupint spejau, bet cia jau paliksiu antram ar treciam meskinui ,kad nesugadinti ax.gif
Atsakyti
oi merginos kaip jum gerai pas jus akyčių yra o mūsų kaime tai tik akis pavartė, sako niekam dar nereikėjo doh.gif bet radau namie sagų sukurpsiu tas akytes, medžiagas jau visas turiu... po darbo bandysiu susikirpti.... ir man dar klausimas čia siūt rankomis reikės? nes su mašina tai tokios mažos tos detalės..... 4u.gif

P.S. o tempo gal negreitinam a blush2.gif tikrai tada nespėsiu....nes ir darbas ir vaikai ir dar prie viso kito meškomanija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 22 spalio 2008 - 07:46
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 21, 23:44)
Galiu pasidalinti su tavim akutem  smile.gif  - nupirkau keliu spalvu  rolleyes.gif

Ačiū, kaip miela ax.gif Nors aš turėjau omeny-pasidalint informacija, kas, kur ir kokias pirko, o ne pačiom akytėm smile.gif
Dar bandysiu gražesnių paieškot, jei nerasiu, jau prašysiu iš tavęs blush2.gif

QUOTE(Coccinela @ 2008 10 22, 00:03)
Tai gal ten tavo panelė man su metru bandė užvožti?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na ne-ne mano schmoll.gif Metro rankose neturėjo lotuliukas.gif
O kodėl nepaklausei? Įdomu , jeigu būtų buvuvs būtent meškomanijos apsėstoji iš SM lotuliukas.gif

QUOTE(frederica @ 2008 10 22, 00:35)
Aha, gerai jums sostinėj ax.gif , o aš va pabėgau iš Vilniaus ir nebėr akyčių cool.gif , nėr pas mumi tokių dalykų- nėra doh.gif - tai guzikus ( čia supraskit- sagos su ausytėm) nusipirkau ph34r.gif

Tai tu nebe Vilniuj?
Aš irgi paprastų guzikiukų ieškojau, bet net tokių pasirinkimas-baisiai menkas verysad.gif

QUOTE(saullute @ 2008 10 22, 08:03)
As savo atsargas praknisau, tai atrodo tokio pacio balto, kaip ir pas Im-bear radau pusmetri nuo senu laiku.
Ir dar tkro mocherinio kailiuko apsirupint spejau, bet cia jau paliksiu antram ar treciam meskinui ,kad nesugadinti  ax.gif

Pas tave tai dar ne to gerai paieškojus rasti galima lotuliukas.gif
Lobių sala cool.gif Leistų man kas nors ten prasisukti rolleyes.gif

Atsakyti
Labas rytas meškomanės 4u.gif

Man irgi dėl akyčių įdomu, kur Kaune jų ieškoti. Į vieną sagų parduotuvę užėjau, tai tokias priklijuojamas akis pasiūlė, bet man jos schmoll.gif Namie apžiūrėjau visus minkštus dukriuko žaislus, sakau gal kokias išimti iš seno žaislo galima, ar jos jau ten visam įmontuotos g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Gerai jau irnesakyk.gif negreitinam to tempo,kelis kailius nusipirkau,kitam kaili sukirpsiu biggrin.gif
Bet penktadieni g.gif tikiuosi,jau II etapa pradesim ax.gif

Mergaites artmanijoje radau akyciu,ten 5 psl, yra meskiukams
akys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 22 spalio 2008 - 09:01
Labas rytas

Gal tikrai būtų galima akytes iš seno pliušinuko, naujam gyvenimui prikelti?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 22, 09:52)

Mergaites artmanijoje radau akyciu,ten 5 psl, yra meskiukams
akys

Reiks važiuot i Artmaniją bigsmile.gif Ačiū už informaciją wub.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 22, 10:02)
Labas rytas

Gal tikrai būtų galima akytes iš seno pliušinuko, naujam gyvenimui prikelti?

Nebūkim žiaurios, mergaitės, negi dabar pradėsim akis išlupinėt vaikų žaislams hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 22, 08:20)
Ačiū, kaip miela  ax.gif Nors aš turėjau omeny-pasidalint informacija, kas, kur ir kokias pirko, o ne pačiom akytėm  smile.gif
Dar bandysiu gražesnių paieškot, jei nerasiu, jau prašysiu iš tavęs  blush2.gif
Na ne-ne mano  schmoll.gif Metro rankose neturėjo  lotuliukas.gif
O kodėl nepaklausei? Įdomu , jeigu būtų buvuvs būtent meškomanijos apsėstoji iš SM  lotuliukas.gif
Tai tu nebe Vilniuj?
Aš irgi paprastų guzikiukų ieškojau, bet net tokių pasirinkimas-baisiai menkas  verysad.gif
Pas tave tai dar ne to gerai paieškojus rasti galima  lotuliukas.gif
Lobių sala  cool.gif Leistų man kas nors ten prasisukti  rolleyes.gif

Ne tik tu noretum lotuliukas.gif
Gal kada ileisiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 22, 09:20)
Tai tu nebe Vilniuj?
Aš irgi paprastų guzikiukų ieškojau, bet net tokių pasirinkimas-baisiai menkas  verysad.gif

Nebe schmoll.gif , pabėgau, nuo triukšmo, nuo mašinų ūžimo, gyvenu dabar pušyne ax.gif - nors akyčių pas mus nėr, ale guzikų koių nori ir kiek nori thumbup.gif
Atsakyti