Pasiūlymas gal ir nebblogas būtų, bet aš manau, kad labai nesmagu būtų tai mergaitei, kuri paskutinė neparaudonavo.. antra, kad girdėjau gandą, ne visos koja kojon ketina žengti. Aš irgi pagal orus, vaiko sveikatą ir kolius rikiuosiu darbus
Na taigi smagu neskubant daryt. Galima šimtą ir vieną darbą šalia padaryt
QUOTE(Coccinela @ 2008 10 21, 22:33)
Pasiūlymas gal ir nebblogas būtų, bet aš manau, kad labai nesmagu būtų tai mergaitei, kuri paskutinė neparaudonavo.. antra, kad girdėjau gandą, ne visos koja kojon ketina žengti. Aš irgi pagal orus, vaiko sveikatą ir kolius rikiuosiu darbus
taigis neforsuotume tik būtų patogiau visas sugaudyti, kas jau padarė, o jei visos raudonos juk galim tada toliau daryti, nors man tai tinka ir tas varinatas kaip ir buvo nuplanuotas, nes veiklos turiu pakankamai
Geriausia turbūt laukim Im-bear komandų, ji, atrodo, organizatorė kuo puikiausia, tegul ir reguliuoja viską. Kai pradės bandyti visų klausyti, tai ir gausis makalionė.
QUOTE(Coccinela @ 2008 10 21, 22:42)
Ne, nu aš nenoriu priverstinai atsižymėt padariau/nedariau. Dar kurią akimirką pasijusiu savanoriškai prievartaujama
oi prajuokinai , tada pirmūnės tegul varo kelis meškius , nors manau kaip prasidės siuvimas tai nesisi taip greit kaip norėsim džiaugsimės įtilpę į rėmą, sukirpti tai baika :irnesakyk
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 21, 22:44)
Geriausia turbūt laukim Im-bear komandų, ji, atrodo, organizatorė kuo puikiausia, tegul ir reguliuoja viską. Kai pradės bandyti visų klausyti, tai ir gausis makalionė.
gi pašnekėti galima, juk dabar etapas kaip ir baigtas , tai laisvu laiku nuo meškio galima ir papliurpti , žinoma Im-near kaip pasakys taip ir bus
Aš nenusipirkus nieko, sirgau, bijau atkristi, nekeliu kojos iš namų. O ir darbų labai daug. Gali būti, kad viska išsikirpsiu tik kitą savaitę
Na, pagaliau maniškiai visi miega - galiu ir aš prie kompo paplepėti su jumis
Žinom mes tavo tempus - ne balamutink žmonių Eik kolkas lėlių kurti - meškiukas tavo palauks
Šiaip yra apytiksli lentelė - meškiuko dydis - akių dydis. Bet aišku, reikia žiurėti pagal meškiuką, o dar yra autoriaus stylius - kažkam patinka meškiukai su didelem akim, o kažkam atvirkščiai...
Tokios kaip aš rodžiau turėtų tikti, veliau parodysiu kaip akys įsiuvamos
Jei kiekviena dalyvė čia pradės kelti visą sąrašiuką kiekvieną kartą, kai baigtas etapas, tai kol pasiusim meškiuką - 50 temų reiks atidarinėti
Ir aš sakau, merginos, atsipalaiduokit, gaudykit kaifą siudami meškiuką, bet gi ir kitų darbų pas kiekvieną milijonai
Kai neskubėsite - ir meškiukas gims ramus ir pripildytas jūsų meilės
Na štai kas pas jūs turi gautis:
I etapas.
Nepamirškite visas meškiuko iškarpas sudėti į didelį voką - gi prireiks dar
QUOTE(rulle @ 2008 10 21, 14:58)
As jau viska isiskirpau ,su mano tempais iki penktadienio jau ir pasiuciau ,bet lauksiu visu ,per ta laika ka nors grazaus nuveiksiu
Žinom mes tavo tempus - ne balamutink žmonių Eik kolkas lėlių kurti - meškiukas tavo palauks
QUOTE(saullute @ 2008 10 21, 16:42)
Vat iskilo klausimas, kokio skersmens akutes tokio dydzio meskuciui turi buti?
Šiaip yra apytiksli lentelė - meškiuko dydis - akių dydis. Bet aišku, reikia žiurėti pagal meškiuką, o dar yra autoriaus stylius - kažkam patinka meškiukai su didelem akim, o kažkam atvirkščiai...
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 21, 19:15)
Ir dar, Im-bear, o tokios akutės prisiuvamos, su kojele nemaža, ar tiks? Nes neįsivaizduoju, kaip ten jas prisiūti reikės, akd jos netabaluotų, nebūtų "iškritusios"?
Tokios kaip aš rodžiau turėtų tikti, veliau parodysiu kaip akys įsiuvamos
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 21, 21:57)
dėl etapų man kilo mintis, galima ją dar tobulinti ir kitaip galvoti, bet juk yra sąrašas ir kaip kažkuri padaro etapą šalia savęs paršo pliusą ar raudonai savo nicą nuaspalvinti tada matysim kokia padėtis, jei bus visas sąrašas raudonas juk galim nelaukti kitos savaitės
Jei kiekviena dalyvė čia pradės kelti visą sąrašiuką kiekvieną kartą, kai baigtas etapas, tai kol pasiusim meškiuką - 50 temų reiks atidarinėti
QUOTE(Coccinela @ 2008 10 21, 22:33)
Aš irgi pagal orus, vaiko sveikatą ir kolius rikiuosiu darbus
Ir aš sakau, merginos, atsipalaiduokit, gaudykit kaifą siudami meškiuką, bet gi ir kitų darbų pas kiekvieną milijonai
Kai neskubėsite - ir meškiukas gims ramus ir pripildytas jūsų meilės
Na štai kas pas jūs turi gautis:
I etapas.
Nepamirškite visas meškiuko iškarpas sudėti į didelį voką - gi prireiks dar
O kontrastinę medžiagą taip pat reikėjo flizelinu paklijuot
QUOTE(milka@ @ 2008 10 21, 23:22)
O kontrastinę medžiagą taip pat reikėjo flizelinu paklijuot
Nebūtinai, pas mane ji buvo skystoka, tai ir paklijavau. Bet jei ką, juk ten tik kelios detalytes - visada galima iš naujo padaryti, ar ne?
Begsiu ir as i parduotuvyte prie Kalvariju. Tokio grozio kleckai nepasiuti butu griekas
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 21, 23:26)
Nebūtinai, pas mane ji buvo skystoka, tai ir paklijavau. Bet jei ką, juk ten tik kelios detalytes - visada galima iš naujo padaryti, ar ne?
Kaip nebūtinai, viskas turi būti pagal taisykles Ryt iš pat ryto bus pergamintos ausytės ir letenėlės
Aš tik šiandien nulėkiau su savo mažąja į audinių parduotuvę apsipirkti. Dirbtinio kailio-didelis pasirinkimas, buvo tokio net labai labai švelnaus, tankaus, bet kaina 90lt-1m. Tai net ir 30cm nemažai išeina. Bet buvo ir už 35, ir 25lt, net akcija kitiems-po 18lt-1m. Bet va ko nebuvo-tai akyčių Radau ant kojelės tik juodas plastmasines, ir tai kažkokias nelabai Su kažkokiu dar ranteliu aplink. Nei tamsiai rudos, nei pilkos spalvos lygaus paviršiaus sagučių nebuvo, visos dekoruotos
Pasidalinkit , merginos, kur kas pirko ir kokias akytes!!!
Pasidalinkit , merginos, kur kas pirko ir kokias akytes!!!