Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(saullute @ 2008 10 21, 15:42)
Vat iskilo klausimas, kokio skersmens akutes tokio dydzio meskuciui turi buti?

Aha, ma nirgi sitas klausimas iskilo. Nuejau akuciu pirkti bet taip ir nesisirinkau. Kai kas per didelis kai kas per mazas pasirode, ir nieko tinkamo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 10 21, 16:42)
Vat iskilo klausimas, kokio skersmens akutes tokio dydzio meskuciui turi buti?

Taip taip, ir man įdomu, nes šiandien jau nusipirkau akutes, gražias tokias, stiklines, bet galvoju, o jei jos per mažo/didelės g.gif

Ir dar, Im-bear, o tokios akutės prisiuvamos, su kojele nemaža, ar tiks? Nes neįsivaizduoju, kaip ten jas prisiūti reikės, akd jos netabaluotų, nebūtų "iškritusios"?
Atsakyti
tai palaukit palaukit, su ta tedziu istorija- taip ir nebaiget g.gif
idekit gi kokia nuoroda nors kur paskaityt kap cia is tikruju yra bigsmile.gif
Atsakyti
"Meškiukai Tedžiai. Kartą 1902 m. medžiodamas JAV prezidentas Teodoras, arba Tedis, Ruzveltas atsisakė nušauti mažą meškiuką. Netrukus šis įvykis buvo aprašytas laikraščiuose, o parduotuvėse imta prekiauti mielais žaisliukais, pavadintais meškiukais tedžiais. Europoje, Vokietijoje, Steiff prekybos kompanija sukūrė panašius meškiukus sukinėjamomis letenėlėmis. Šis visų mėgstamas žaislas dabar gaminamas visokiausių dydžių ir spalvų, bet svarbiausi jo bruožai išlieka." Taip apie tedžius rašo Vikipedija

Atsakyti
Lietuviškai tai aš neradau ir neieškojau, o va angliškai
viena istorija
antra istorija
trecia istorija

Vokiskai
viena istorija
Antra istorija

Rusiškai
viena istorija
antra istorija

Jau iš čia galima daug ką sužinoti, juk kokią nors vieną kalbą tai tikrai suprantate mirksiukas.gif

Atsakyti
Mergaites,gal po sito etapo,kiek pagreitinam laika g.gif
Kai matau iskirpta ta kailiuka doh.gif noriu jau meskiuko blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(banni @ 2008 10 21, 14:53)
Jėzau kokie fantastiški meškiai thumbup.gif  aišku kad paukščiukas jau čia - kitaip ir būt negali lotuliukas.gif o vat aš šnekinu tetą,draugę kad pasiūtų meškį man ax.gif gal išsikaulysiu blush2.gif
sėkmės jums visoms thumbup.gif  4u.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(daite @ 2008 10 21, 16:08)
Ohoho kiek priplepėjot  blink.gif Bandysiu ir aš šiandien darbuotis, nes vakar visai jėgų nebeturėjau. O dar kai ką reiktų ir nusipirkti....  unsure.gif

Beje, smagu, kad ir paukščiukas užsikrėtė meškomanija. Bus proga kada susipažinti  thumbup.gif

Mačiau lyg dar kas iš Klaipėdos yra, tai darysim Tedukų meetus thumbup.gif

QUOTE(rulle @ 2008 10 21, 21:22)
Kai matau iskirpta ta kailiuka  doh.gif noriu jau meskiuko  blush2.gif

Gerai būtu du etapus per savaitę praeiti, bet kažin ar visos spės g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 21, 21:48)
blush2.gif  4u.gif
Mačiau lyg dar kas iš Klaipėdos yra, tai darysim Tedukų meetus thumbup.gif
Gerai būtu du etapus per savaitę praeiti, bet kažin ar visos spės g.gif

yra iš klaipėdos yra biggrin.gif

dėl etapų man kilo mintis, galima ją dar tobulinti ir kitaip galvoti, bet juk yra sąrašas ir kaip kažkuri padaro etapą šalia savęs paršo pliusą ar raudonai savo nicą nuaspalvinti tada matysim kokia padėtis, jei bus visas sąrašas raudonas juk galim nelaukti kitos savaitės ax.gif
Atsakyti
Dėl manęs tai galit eit smile.gif jei vienam etape atsiliksiu tai kitam būtinai pasivysiu smile.gif

Tik daba atsispausdinau iškarpas, šiandien pasiruošiu dar kailiukui ir ryt kadangi bus laisvesnė diena imsiuos darbelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 21, 21:22)
Kai matau iskirpta ta kailiuka  doh.gif noriu jau meskiuko  blush2.gif

Tai aišku, kad visos norėtų greičiau, bet ar sugebėsim? Tiksliau, ar aš sugebėsiu verysad.gif Baisiai nesinori daryti viską "ant durniaus", davai, palaukit mūsų, a? Kitos gi visai adatos rankose neturėjusios, kaip skelbėsi.
Atsakyti
čia tik kaip pavyzdys

Pataisytas sąrašiukas:pasidarė pavyzdžiui mergina ir

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda+
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Coccinela
30. Rhealife
31. gugile
32. Labutuliukas
33. prijauc

čia tik pasiūlymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 21, 22:01)
Tai aišku, kad visos norėtų greičiau, bet ar sugebėsim? Tiksliau, ar aš sugebėsiu  verysad.gif  Baisiai nesinori daryti viską "ant durniaus", davai, palaukit mūsų, a? Kitos gi visai adatos rankose neturėjusios, kaip skelbėsi.

ar tik ne tamsta norėjote greičiau, juk lelis jau beld-iasi biggrin.gif , žinoma lauksim tik yra nekantrių , jau sapnų nebeužtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 21, 22:06)

ar tik ne tamsta norėjote greičiau, juk lelis jau beld-iasi  biggrin.gif , žinoma lauksim tik yra nekantrių , jau sapnų nebeužtenka  biggrin.gif

Taip ir maniau, kad būsiu patraukta per dantį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ot ir pasistengsiu tada greičiau, kad pačios mane vytumėtės lotuliukas.gif Šiaip tai man būtų net labai gerai, jei iki ligoninės suspėčiau kažką turėti daryti, kad trys dienos nenuveitų veltui ligoninėje, gi pasiusčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 21 spalio 2008 - 21:35