Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Meškomanija- baisiau už bet kokią baisiausią maniją yahoo.gif
user posted image
Atsakyti
Na, bet nuotraukų grožis swoon.gif
Tokios senienos (čia gerąja prasme) - mano silpnybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 21, 12:29)
Na, bet nuotraukų grožis  swoon.gif
Tokios senienos (čia gerąja prasme) - mano silpnybė  wub.gif

mano irgi wub.gif- meškiai ir senienos wub.gif
Atsakyti
ne tokie jau seni tie meshkiai mirksiukas.gif vos virsh 100 metu....
kazhi, yra kur lietuvishkai paskaityt ju atsiradimo istorija? g.gif galiu lazhintis, ne visos zhino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 21, 14:32)
ne tokie jau seni tie meshkiai mirksiukas.gif  vos virsh 100 metu....
kazhi, yra kur lietuvishkai paskaityt ju atsiradimo istorija? g.gif  galiu lazhintis, ne visos zhino smile.gif

uups, gera mintis...būtų thumbup.gif
manau tikrai,kad ne visos g.gif
pvz.: aš, iš vis atsilikus tik dabar sužinojau,kas tie Teddžiai blush2.gif , maniau,kad perki išteddy salono( tiesa dabar reik sakyt butiko) tai jau ir Teddys...........o čia va kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 21 spalio 2008 - 13:50
Aišku kad ne visos, tik nuogirdom kažkur kažką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 21:41)
Žinot, pagalvojau, argi ne nuostabu - sėdi 30 (gal ir daugiau) merginų, kas paguldžiusios leliukus, kas pabaigusios pamokas ruošti, kas šeimas pamaitinusios ir t.t. ir dirba tą patį darbą, mąsto tas pačias mintis dabar. Smagu kaip man, kaip sesės kažkokios patapom  group.gif

Labai nuostabi minatis tave, Im-bear, aplankė taip puikiai mus visas suburti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Kaip graziai cia aprasei wub.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 20, 22:06)
1.aga reiks pasidalinti, o tai šiankat sapnavau meškiukus savo net tris  doh.gif ,

As irgi sapnavau jau meskius visa nakti.
Na tikrai, kad apeme ikvepimas. Jei dar ir laiko butu tai isvis butu super. Reiks bandyti nakti darbuotis.
Atsakyti
Jėzau kokie fantastiški meškiai thumbup.gif aišku kad paukščiukas jau čia - kitaip ir būt negali lotuliukas.gif o vat aš šnekinu tetą,draugę kad pasiūtų meškį man ax.gif gal išsikaulysiu blush2.gif
sėkmės jums visoms thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek priplepejot bigsmile.gif Marš baiginėti namų darbus lotuliukas.gif

Pataisytas sąrašiukas:

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Coccinela
30. Rhealife
31. gugile
32. Labutuliukas
33. prijauc

QUOTE(AIRA @ 2008 10 21, 07:51)
Im-bear, jau seniai taip buvau užsikrėtus kažkokia manija ...,žodžiu nauji potyriai, nuostabu. Ačiū Tau 4u.gif
Beje, naujas kūrinys Kristianas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

AIRA, labai džiaugiuosi už tave smile.gif Ir ačiukas wub.gif

QUOTE(Zemugne @ 2008 10 21, 10:00)
Oi, Meškute, Meškute (Im-Bear), į ką tu mus įvėlei. 4u.gif  ...Mano galvoje jau visas meškynas biggrin.gif Bet jie taip praskaidrina nuotaiką.

blush-anim-cl.gif Pačios įsivelet lotuliukas.gif

QUOTE(uups @ 2008 10 21, 14:32)
kazhi, yra kur lietuvishkai paskaityt ju atsiradimo istorija? g.gif  galiu lazhintis, ne visos zhino smile.gif

Viską apieškojau, bet lietuviškai niekur neradau, o mano lietuvių kalba ne tokia tobula, kad ją išversčiau blush2.gif

QUOTE(frederica @ 2008 10 21, 14:34)
maniau,kad  perki išteddy salono( tiesa dabar reik sakyt butiko) tai jau ir Teddys...........o čia va kaip blush2.gif

Na čia taip vadinamieji klasikiniai tedžiai - paprasti pliušiniai meškučiai - aišku, geresnes kokybės nei kinietiški. O yra autoriniai kolekciniai tedžiai - va jiems jau yra reikalavimai, juos perka kolekcininkai, jie papuošia namus, atneša į juos grožio ir šilumos wub.gif
Tavo senienos su tedžiukais - thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As jau viska isiskirpau biggrin.gif ,su mano tempais g.gif iki penktadienio jau ir pasiuciau biggrin.gif ,bet lauksiu visu drinks_cheers.gif ,per ta laika ka nors grazaus nuveiksiu ax.gif
Atsakyti
Ohoho kiek priplepėjot blink.gif Bandysiu ir aš šiandien darbuotis, nes vakar visai jėgų nebeturėjau. O dar kai ką reiktų ir nusipirkti.... unsure.gif

Beje, smagu, kad ir paukščiukas užsikrėtė meškomanija. Bus proga kada susipažinti thumbup.gif
Atsakyti
Vat iskilo klausimas, kokio skersmens akutes tokio dydzio meskuciui turi buti?

Atsakyti