Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Fsio, I etapas padarytas karsta.gif
Tikiuosi niekur nenukreivojau ir gavosi idealios kūno dalys blush2.gif
Atsakyti
Mano darbai ir baigti, galiu ramiai laukti penktadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, kaip jums gerai, jau meškučio dalių turit biggrin.gif O aš net namų darbų nesu padarius - dar neturiu jokių medžiagų... doh.gif Nors ne, pusiau gal esu padarius - jau išsiaiskinau, kur Liukse galima "meškio" kailiuko nusipirkti... tongue.gif Gal ir flizelino ten rasiu, jei sugalvosiu, kaip tas daiktas prancūziškai vadinasi... blink.gif Iškart matosi, kad aš siuvėjėlė-naujokelė, nes neturiu dar sandėlio naudingų dalykėlių prikaupus... bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena meškomanės 4u.gif
namų darbų dar nepadariau , bet jei nieks nesutrukdys šisndin vakare bus padaryta

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 21, 11:11)
Aha, kaip jums gerai, jau meškučio dalių turit  biggrin.gif  O aš net namų darbų nesu padarius - dar neturiu jokių medžiagų...  doh.gif  Nors ne, pusiau gal esu padarius - jau išsiaiskinau, kur Liukse galima "meškio" kailiuko nusipirkti... tongue.gif Gal ir flizelino ten rasiu, jei sugalvosiu, kaip tas daiktas prancūziškai vadinasi...  blink.gif  Iškart matosi, kad aš siuvėjėlė-naujokelė, nes neturiu dar sandėlio naudingų dalykėlių prikaupus...  bigsmile.gif

non-tissés

man taip išvertė internetinis vertėjas rolleyes.gif
Atsakyti
Ech, į rankdarbių skyrelį negalima užklysti doh.gif Nes čia ir meškomanija dar galima susirgti biggrin.gif Reik bandyti įtikinti organizmą, kad jam nereik miego lotuliukas.gif Nes kaip kitaip prie dekupažo, mezgimo, siuvinėjimo ir karpinių dar įterpti meškiukus??? unsure.gif Bet NORIU ir viskas ax.gif Tad jeigu leisite, liksiu jus stebėti, seksiu nurodymus ir bandysiu sukurti sau kokį meilutį meškutį blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 10 21, 11:20)
Ech, į rankdarbių skyrelį negalima užklysti  doh.gif Nes čia ir meškomanija dar galima susirgti  biggrin.gif Reik bandyti įtikinti organizmą, kad jam nereik miego  lotuliukas.gif Nes kaip kitaip prie dekupažo, mezgimo, siuvinėjimo ir karpinių dar įterpti meškiukus???  unsure.gif Bet NORIU ir viskas  ax.gif Tad jeigu leisite, liksiu jus stebėti, seksiu nurodymus ir bandysiu sukurti sau kokį meilutį meškutį  blush2.gif   4u.gif

lotuliukas.gif junkis junkis, kol nevėlu čia visos tokios irnesakyk.gif lotuliukas.gif , aš irgi užsikasusi ir man atrodo čia visos tokios be išimties, bet mes tokios mums reikia ir meškiukų aš jau beveik vietą jam namie suradau tik meškos dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 21 spalio 2008 - 10:26
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 21, 11:26)
lotuliukas.gif junkis junkis, kol nevėlu čia visos tokios  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif , aš irgi užsikasusi ir man atrodo čia visos tokios be išimties, bet mes tokios mums reikia ir meškiukų aš jau beveik vietą jam namie suradau tik meškos dar neturiu  biggrin.gif

Ne ne, aš konkurse nedalyvausiu, tik stebėsiu iš šono blush2.gif Bijau, kad vyras iš namų išvarys, jei į juos dar ir kailiukų pritempsiu doh.gif Teks po poros savaičių nuvažiavus pas mamą ramiai kailiniuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 10 21, 11:37)
Ne ne, aš konkurse nedalyvausiu, tik stebėsiu iš šono blush2.gif Bijau, kad vyras iš namų išvarys, jei į juos dar ir kailiukų pritempsiu  doh.gif Teks po poros savaičių nuvažiavus pas mamą ramiai kailiniuotis  lotuliukas.gif

aš vyrui net nesakiau, tai tikrai išmestų, bet ale jis gal nepastebės biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Naktibalda, begalinis ačiū! notworthy.gif 4u.gif
Nes aš savo popieriniame žodyne tai neradau... fool.gif

Ir kitoms merginoms labai ačiū, kurios pasialina patarimais 4u.gif

Beje, kai savo vyro paprašiau darbe atspausdinti iškarpas, jis grįžęs mane pusę vakaro kankino, kad neduos iškarpų, nes aš ir taip nespėju savo kitų darbų padaryti... karsta.gif
Bet paskui visgi atidavė assa.gif
Atsakyti
čia gal nelabai įtemą, bet manau dar kas nežino šito stebuklos tai gal pasitarnaus

vertėjas
Atsakyti
O sita blush2.gif , tikrai niekas nebars, jei isirasysiu, bet nespesiu padaryt ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 10 21, 12:07)
O sita   blush2.gif , tikrai niekas nebars, jei isirasysiu, bet nespesiu padaryt  ax.gif ?

būsi paskutinėje vietoje ir gausi paskatinamąjį prizą, kitam kartui padaryti du meškius biggrin.gif , nu ką kavaytė išgerta einu darbuotis, o tai darbai nelaukia blush2.gif, o tai pliauškiu bilei ką čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 21 spalio 2008 - 11:13