Šį vakarą jau atsisveikinu su savo būsimu meškučiu, taip pat ir jum Labanaktis
Labas rytas, meškinautojos
nu ką lekiu mokyklan, o grižus lauksiu kol braliukas grįš, ir greičiau atsispausdint iškarpytęs
nu ką lekiu mokyklan, o grižus lauksiu kol braliukas grįš, ir greičiau atsispausdint iškarpytęs
Labas rytas, mielosios
Labas rytas
Im-bear, jau seniai taip buvau užsikrėtus kažkokia manija , visos mintys vien meškiukai, jokie darbai kiti neberūpi ar atidedami į šalį Vakarais TV nebereikalingas (čia yra gerai ), sužinojau kuri flizelino pusė limpanti iš antro karto ,žodžiu nauji potyriai, nuostabu. Ačiū Tau
Beje, naujas kūrinys Kristianas
Im-bear, jau seniai taip buvau užsikrėtus kažkokia manija , visos mintys vien meškiukai, jokie darbai kiti neberūpi ar atidedami į šalį Vakarais TV nebereikalingas (čia yra gerai ), sužinojau kuri flizelino pusė limpanti iš antro karto ,žodžiu nauji potyriai, nuostabu. Ačiū Tau
Beje, naujas kūrinys Kristianas
Labas rytas,na jau siandiena kailiuka kirpsiu
Kurybigos visoms dieneles
Kurybigos visoms dieneles
Labas ryras
Na šiandien reiks užsiimti karpymais O kontrastinės medžiagos iškirpau 2 variantus. Darbų eigoje bus matyti, kuris labiau tiks
Na šiandien reiks užsiimti karpymais O kontrastinės medžiagos iškirpau 2 variantus. Darbų eigoje bus matyti, kuris labiau tiks
Labas rytas, brangios bendramintės
Ech, aš tai stradalinu, kad dar nieko nepradėjau daryti, vakar, kai visi sugulė, visus indus suploviau ir pan., žiūrau, kad jau vokų nebeatplėšiu nuo žemės. Šiandien važiuoju į Vilnių, tai į mašiną pasiimsiu bent iškarpas iš kartono išsikirpti
Sėkmės visoms šiandien
Ech, aš tai stradalinu, kad dar nieko nepradėjau daryti, vakar, kai visi sugulė, visus indus suploviau ir pan., žiūrau, kad jau vokų nebeatplėšiu nuo žemės. Šiandien važiuoju į Vilnių, tai į mašiną pasiimsiu bent iškarpas iš kartono išsikirpti
Sėkmės visoms šiandien
labas grazus rytas
as irgi tik siandein keliauju visko nusipirkti ir vakare dirbsiu
laba gera zinoti, kad tiek bendraminciu yra
as irgi tik siandein keliauju visko nusipirkti ir vakare dirbsiu
laba gera zinoti, kad tiek bendraminciu yra
Oi, Meškute, Meškute (Im-Bear), į ką tu mus įvėlei. Tavo paskutinis meškutis man pats pačiausias. Mano galvoje jau visas meškynas Bet jie taip praskaidrina nuotaiką. Manyčiau, kad jų bent kelių namuose reikėtų, o kiek dar žmonių norėčiau jeis apdovanoti... O jei rimtai, tai keliausiu šiandien kailių ieškoti
Na žinote paskaičiau jūsų tema ir jaučiu kad jau bacilą pagavau.... jei galima daryti ir be kailio tai tada jungiuosi
Labas rytas
Jau ir aš naktį meškiukus sapnavau . Vakar kailiuką iki išnaktų karpiau , šian ryte visą butą siurbliavau, net ir lova pilna kailio . Liko iškirpti tik galvos abi detales ir būsiu padariusi namų darbus
Jau ir aš naktį meškiukus sapnavau . Vakar kailiuką iki išnaktų karpiau , šian ryte visą butą siurbliavau, net ir lova pilna kailio . Liko iškirpti tik galvos abi detales ir būsiu padariusi namų darbus