Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Šį vakarą jau atsisveikinu su savo būsimu meškučiu, taip pat ir jum Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, meškinautojos mirksiukas.gif
nu ką lekiu mokyklan, o grižus lauksiu kol braliukas grįš, ir greičiau atsispausdint iškarpytęs bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Im-bear, jau seniai taip buvau užsikrėtus kažkokia manija unsure.gif , visos mintys vien meškiukai, jokie darbai kiti neberūpi ar atidedami į šalį doh.gif Vakarais TV nebereikalingas (čia yra gerai biggrin.gif ), sužinojau kuri flizelino pusė limpanti iš antro karto lotuliukas.gif ,žodžiu nauji potyriai, nuostabu. Ačiū Tau 4u.gif
Beje, naujas kūrinys Kristianas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,na jau siandiena kailiuka kirpsiu ax.gif
Kurybigos visoms dieneles smile.gif
Atsakyti
Labas ryras hi.gif
Na šiandien reiks užsiimti karpymais bigsmile.gif O kontrastinės medžiagos iškirpau 2 variantus. Darbų eigoje bus matyti, kuris labiau tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, brangios bendramintės 4u.gif

Ech, aš tai stradalinu, kad dar nieko nepradėjau daryti, vakar, kai visi sugulė, visus indus suploviau ir pan., žiūrau, kad jau vokų nebeatplėšiu nuo žemės. Šiandien važiuoju į Vilnių, tai į mašiną pasiimsiu bent iškarpas iš kartono išsikirpti lotuliukas.gif

Sėkmės visoms šiandien wub.gif
Atsakyti
Aš tik šiandien eisiu namų darbų daryt. Bet aš ramiakas didis.gif
Atsakyti
labas grazus rytas 4u.gif

as irgi tik siandein keliauju visko nusipirkti ir vakare dirbsiu smile.gif
laba gera zinoti, kad tiek bendraminciu yra wub.gif
Atsakyti
Oi, Meškute, Meškute (Im-Bear), į ką tu mus įvėlei. 4u.gif Tavo paskutinis meškutis man pats pačiausias. wub.gif Mano galvoje jau visas meškynas biggrin.gif Bet jie taip praskaidrina nuotaiką. Manyčiau, kad jų bent kelių namuose reikėtų, o kiek dar žmonių norėčiau jeis apdovanoti... O jei rimtai, tai keliausiu šiandien kailių ieškoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 21 spalio 2008 - 09:12
Na žinote paskaičiau jūsų tema ir jaučiu kad jau bacilą pagavau.... jei galima daryti ir be kailio tai tada jungiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Jau ir aš naktį meškiukus sapnavau thumbup.gif . Vakar kailiuką iki išnaktų karpiau ax.gif , šian ryte visą butą siurbliavau, net ir lova pilna kailio doh.gif . Liko iškirpti tik galvos abi detales ir būsiu padariusi namų darbus bigsmile.gif
Atsakyti