QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 20, 22:50)
Kristinas su Fantiku tai
, bet kaip tau pavyksta sugalvoti jiems vardus man čia bus pati sunkiausia užduotis
Aga, teks ir savo meškiukui vardą sugalvoti - patarsiu kaip tai daroma
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 22:50)
O kaip tik prieš minutėlę bandžiau paieškoti aujojo tavo meškiuko, ieškojau prie senesniųjų, ir žiūriu, jau yra nuotraukos
Gerietis baisiai meškiukas, bet kai perskaičiau, iš kokių medžiagų jis padarytas
Kvepia, reiškiasi, kava, cinamonu, ir pjuvenos kvepiančios??? Neee, nu čia tai jau aš su tokiu nesiskirčiau, man taip svarbu kvapai, grūsiu į savąjį ką tik pačiupus, kas tik kvepia Bet iš kur tokių ir medžiagų susiradai? Kai jau pasiųsim meškiukus ir norėsime daryti toliua, turėsi būtinai pasidalinti patirtimi, iš kur tokias medžiagas imi, turbūt internetu užsaki ėji, ar kaip?
Jis taaaip kvepia, kad negaliu - vaikštau ir uostau... uostau
Taip, beveik viską internetu perku. Jei bus į domu pasidalinsiu veliau nuorodelemis )))
QUOTE(vasarėja @ 2008 10 20, 22:51)
nuostabus
toks is vaikystes
ir akys, ir vokai net : nu labai mielai porele . cia gal tas kur i prizus itrauktas?
Ne, prizu bus paskirtas meskutis, kuri pasiusiu kartu su jumis
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 22:51)
Jau paklyjavau, o flyzeliną man kažkokį mandrą ir brangų nupirko, tai sėdžiu ir vargstu, nes visai nesimato linijų
Vos nepradėjau verkti, pamačiusi tokį grožį
Kristianas su Fantiku Del flizelino - atsipalaiduok ))) Rankdarbiu skyriuose yra baltas piestukas, o siaip ir kreideles krasciuku galima, tik padrozk truputi