Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 22:21)
Sėdžiu visa apsipūkavusi, pati tuoj meška tapsiu. Kaži nieko blogo jei bekerpant truputi kraščiukas nusišeria, ar aš blogai kerpu?

jei neišeina gražiai kirpti su žirklutėm dar galima pjauti su britvute arba peiliu tuo kanceliariniu, tada pjauni tik patį austinį audinį, o kailiuko net nepriliečia mirksiukas.gif , tada mažiau pukuosiesi biggrin.gif

Kristinas su Fantiku tai thumbup.gif wub.gif , bet kaip tau pavyksta sugalvoti jiems vardus man čia bus pati sunkiausia užduotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 20 spalio 2008 - 21:53
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 22:46)
Zhuvycia,  wub.gif  kaip gražiai parašei  ax.gif  Aš ir pati šiom dienom tokia užsidegusi, tokia laiminga, kad tiek merginų susidomėjo mano aistra, kad norisi šokti ir dainuoti  yahoo.gif

Taip taip, čia toks bendras jausmas, kaip kokia Kalėdų dvasia apima ir viską padeda padaryti blush2.gif

O kaip tik prieš minutėlę bandžiau paieškoti aujojo tavo meškiuko, ieškojau prie senesniųjų, ir žiūriu, jau yra nuotraukos thumbup.gif Gerietis baisiai meškiukas, bet kai perskaičiau, iš kokių medžiagų jis padarytas blink.gif blink.gif blink.gif Kvepia, reiškiasi, kava, cinamonu, ir pjuvenos kvepiančios??? Neee, nu čia tai jau aš su tokiu nesiskirčiau, man taip svarbu kvapai, grūsiu į savąjį ką tik pačiupus, kas tik kvepia lotuliukas.gif Bet iš kur tokių ir medžiagų susiradai? Kai jau pasiųsim meškiukus ir norėsime daryti toliua, turėsi būtinai pasidalinti patirtimi, iš kur tokias medžiagas imi, turbūt internetu užsaki ėji, ar kaip?
Atsakyti
nuostabus wub.gif
toks is vaikystes wub.gif ir akys, ir vokai net blink.gif wub.gif nu labai mielai porele . cia gal tas kur i prizus itrauktas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 22:46)
Dėl kontrastines medžiagos - taip, žiurėk, jei medžiagytė skysta - geriau paklijuok. O tušinukas šiaip ir ant tamsaus flizelino turi matytis  g.gif

Nieko baisaus, tiesiog truputi nusikerpa kailiuko plaukas. Del to ir sakiau, kad geriau kirpti manikiurinem žirklutem ir stengtis tik pagrindą kirpti  cool.gif

Na pažiūrėkit koks Stebuklas pas mane gimė  wub.gif
Kristianas su Fantiku

Jau paklyjavau, o flyzeliną man kažkokį mandrą ir brangų nupirko, tai sėdžiu ir vargstu, nes visai nesimato linijų doh.gif

Kerpu manikiūrinėm, kaip ir pasakei pioneer.gif

Vos nepradėjau verkti, pamačiusi tokį grožį wub.gif wub.gif Kristianas su Fantiku wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabus Tavo stebuklėlis, Im-bear, įkvepia sukurti kažką nuostabaus wub.gif user posted image
Atsakyti
Kristianas su fantiku man paciausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 20, 22:50)
Kristinas su Fantiku tai  thumbup.gif , bet kaip tau pavyksta sugalvoti jiems vardus man čia bus pati sunkiausia užduotis

Aga, teks ir savo meškiukui vardą sugalvoti - patarsiu kaip tai daroma rolleyes.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 22:50)
O kaip tik prieš minutėlę bandžiau paieškoti aujojo tavo meškiuko, ieškojau prie senesniųjų, ir žiūriu, jau yra nuotraukos  thumbup.gif  Gerietis baisiai meškiukas, bet kai perskaičiau, iš kokių medžiagų jis padarytas   blink.gif  Kvepia, reiškiasi, kava, cinamonu, ir pjuvenos kvepiančios??? Neee, nu čia tai jau aš su tokiu nesiskirčiau, man taip svarbu kvapai, grūsiu į savąjį ką tik pačiupus, kas tik kvepia Bet iš kur tokių ir medžiagų susiradai? Kai jau pasiųsim meškiukus ir norėsime daryti toliua, turėsi būtinai pasidalinti patirtimi, iš kur tokias medžiagas imi, turbūt internetu užsaki ėji, ar kaip?

Jis taaaip kvepia, kad negaliu - vaikštau ir uostau... uostau doh.gif Taip, beveik viską internetu perku. Jei bus į domu pasidalinsiu veliau nuorodelemis )))

QUOTE(vasarėja @ 2008 10 20, 22:51)
nuostabus 
toks is vaikystes  wub.gif  ir akys, ir vokai net  : nu labai mielai porele . cia gal tas kur i prizus itrauktas?  smile.gif

biggrin.gif Ne, prizu bus paskirtas meskutis, kuri pasiusiu kartu su jumis mirksiukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 22:51)
Jau paklyjavau, o flyzeliną man kažkokį mandrą ir brangų nupirko, tai sėdžiu ir vargstu, nes visai nesimato linijų doh.gif

Vos nepradėjau verkti, pamačiusi tokį grožį wub.gif  Kristianas su Fantiku wub.gif

Del flizelino - atsipalaiduok ))) Rankdarbiu skyriuose yra baltas piestukas, o siaip ir kreideles krasciuku galima, tik padrozk truputi cool.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 spalio 2008 - 22:01
Nuostabus meškiukas Kristianas wub.gif Toks paprastas,bet kartu ir stebūklingas, spinduliuojantis meile wub.gif Gaila, kad kompas negali perteikti kvapų verysad.gif Jo draugas Fantikas taip pat fantastiškas. Fantikas - fantastiškas - gerai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 23:00)
1.Aga, teks ir savo meškiukui vardą sugalvoti - patarsiu kaip tai daroma  rolleyes.gif
2.Jis taaaip kvepia, kad negaliu - vaikštau ir uostau... uostau  doh.gif  Taip, beveik 3. viską internetu perku. Jei bus į domu pasidalinsiu veliau nuorodelemis )))
biggrin.gif 
4.Ne, prizu bus paskirtas meskutis, kuri pasiusiu kartu su jumis  mirksiukas.gif
5.Del flizelino - atsipalaiduok ))) Rankdarbiu skyriuose yra baltas piestukas, o siaip ir kreideles krasciuku galima, tik padrozk truputi  cool.gif
aciuks.gif

1.aga reiks pasidalinti, o tai šiankat sapnavau meškiukus savo net tris doh.gif , nors tik vieną planuoju daryti, ir vis pergyvenau dėl vardo biggrin.gif , man jau susuko smegenėles , iš tikro noriu Tau Im-bear padėkoti, nes šiuo metu mano gyvenimo etapas yar labai įtemtas ir nervingas, todėl ačiū tau už galimybę sirgti meškiuku , nes jausmas neišpasakytas, mano nervams atgaiva wub.gif
2. wub.gif
3.kur jau neįdomu ax.gif
4. thumbup.gif
5.man tai tie pieštukai nepatinka, pats geriausias dalykas yra siuvėjiška kreida thumbup.gif, vienu brūkštelėjimu brėžia ploną, ir ryškią liniją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 20, 22:50)
jei neišeina gražiai kirpti su žirklutėm dar galima pjauti su britvute arba peiliu tuo kanceliariniu, tada pjauni tik patį austinį audinį, o kailiuko net nepriliečia  mirksiukas.gif , tada mažiau pukuosiesi  biggrin.gif

4u.gif Ačiū, lyg neblogai ir su žirklutėm pradėjo sektis
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 23:00)
Aga, teks ir savo meškiukui vardą sugalvoti - patarsiu kaip tai daroma  rolleyes.gif

Del flizelino - atsipalaiduok ))) Rankdarbiu skyriuose yra baltas piestukas, o siaip ir kreideles krasciuku galima, tik padrozk truputi  cool.gif
aciuks.gif

kaip ir sugalvojau vardą, tik reiks pasiuvus pažiūrėt ar jam tiks smile.gif

Juk turiu mėlyna kreidinį pieštuką, kurį siuvinėjime naudoju blush2.gif , pamėginau, matos kuo puikiausiai, kur mano galva anksčiau buvo doh.gif blush2.gif AČIŪ 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 23:11)
kaip ir sugalvojau vardą, tik reiks pasiuvus pažiūrėt ar jam tiks smile.gif

Tame ir esme, kad tie meskiukai buna labai kaprizingi - tada jie patys varda sau susigalvoja.... wub.gif

O dar buna, kad siuni meskute mergaite, o gimsta berniukas ir nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 spalio 2008 - 22:22
Oi kaip įdomu. bet gal ne šį kartą, o tai ir taip nieko nespėju.
Atsakyti