Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 21:46)
Levandos, tikriausiai, keliaus į vidų, kad kvepėtų meškiukas

Aišku, reikalas rimtas. Tada būtinai reiks jų ieškoti mastau.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėti, levandų Vilniuje būna "Skonis ir kvapas". Kaune dar neteko užmatyti
Atsakyti
Gal kas zinote kaip flyzelinas angliskai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 20, 21:59)
Aišku, reikalas rimtas. Tada būtinai reiks jų ieškoti  mastau.gif

O tai be levandų juk būtų galima ir kokias mėtas ar ką dėti? Man levandų kvapas tai schmoll.gif Va mėėėėtos, arba cinamonas koks wub.gif

Taip laukiau taip laukiau pradžios, o šiandien kad užplūdo svečiai, nuo ryto iki vakaro, tik išlydėjom, tik vaikus suguldėm. Dabar jau eisiu ką nors darytis. Gerai, kad iki penktadienio II etapas nusikėlė lotuliukas.gif

O f;yzelinas angliškai - interfacing.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 20 spalio 2008 - 21:17
Sėdžiu visa apsipūkavusi, pati tuoj meška tapsiu. Kaži nieko blogo jei bekerpant truputi kraščiukas nusišeria, ar aš blogai kerpu?
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 20, 22:03)
Kiek teko girdėti, levandų Vilniuje būna "Skonis ir kvapas". Kaune dar neteko užmatyti

kaune irgi skonis ir kvapas hipermaximoj yra 4u.gif
Atsakyti
O matau darbo užderėjo, ale broliukas jau miegotnuėjo, teks rytojaus vakaro laukt, kad atsipausdint, o ir dabar skaitau ir matematika sprendžiu, idomu kur į pievas pavarysiu lotuliukas.gif
Čia visos labai klausinėja, tai man gerai tik persiskaitau i nebereik klaust bigsmile.gif
Tai ką sėkmės visos, darbų pradžioje, aš kaip matau iškart atsilieku, bet nieko greit pasivysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 10 20, 22:29)
kaune irgi skonis ir kvapas hipermaximoj yra  4u.gif

Bet ten džiovintų levandų niekad nemačiau schmoll.gif Gal blogai žiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 10 20, 22:30)
O matau darbo užderėjo, ale broliukas jau miegotnuėjo, teks rytojaus vakaro laukt, kad atsipausdint, o ir dabar skaitau ir matematika sprendžiu, idomu kur į pievas pavarysiu  lotuliukas.gif
Čia visos labai klausinėja, tai man gerai tik persiskaitau i nebereik klaust  bigsmile.gif
Tai ką sėkmės visos, darbų pradžioje, aš kaip matau iškart atsilieku, bet nieko greit pasivysiu  mirksiukas.gif

Pasivysi ir dar aplenksi mirksiukas.gif
Atsakyti
prisidodu kad dar nieko nepradejau blush2.gif i darba pirma diena isejau cool.gif
ale uztat jau viskas susideliojo i galva, kai visi klausimai atsakyti.
tikiuosi iki penktadienio speti doh.gif
Atsakyti
Žinot, pagalvojau, argi ne nuostabu - sėdi 30 (gal ir daugiau) merginų, kas paguldžiusios leliukus, kas pabaigusios pamokas ruošti, kas šeimas pamaitinusios ir t.t. ir dirba tą patį darbą, mąsto tas pačias mintis dabar. Smagu kaip man, kaip sesės kažkokios patapom group.gif

Labai nuostabi minatis tave, Im-bear, aplankė taip puikiai mus visas suburti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 18:57)
Man flizeliną nupirko tamsų, tikiuosi nepersišvieš per kailiuką unsure.gif . O reikia jo klyjuoti ant kontrastinės medžiagos, ar žiūrėti į medžiagos tamprumą? g.gif

Dėl kontrastines medžiagos - taip, žiurėk, jei medžiagytė skysta - geriau paklijuok. O tušinukas šiaip ir ant tamsaus flizelino turi matytis g.gif

QUOTE(Coccinela @ 2008 10 20, 21:25)
oho  unsure.gif neturiu tokiu, bet labai norėčiau  wub.gif kur galima gauti?

Tam pačiam turguje pas močiutės tikrai yra biggrin.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 22:16)
O tai be levandų juk būtų galima ir kokias mėtas ar ką dėti? Man levandų kvapas tai  schmoll.gif  Va mėėėėtos, arba cinamonas koks  wub.gif

Galima ir mėtas biggrin.gif Tiesiog sakoma, kad levandos palankiai veikia vaikus biggrin.gif Nuramina ax.gif O jei meškiukas ne vaikams - tai galima ir kvepalais prikvepinti lotuliukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 22:21)
Sėdžiu visa apsipūkavusi, pati tuoj meška tapsiu. Kaži nieko blogo jei bekerpant truputi kraščiukas nusišeria, ar aš blogai kerpu?

Nieko baisaus, tiesiog truputi nusikerpa kailiuko plaukas. Del to ir sakiau, kad geriau kirpti manikiurinem žirklutem ir stengtis tik pagrindą kirpti cool.gif

Na pažiūrėkit koks Stebuklas pas mane gimė wub.gif
Kristianas su Fantiku
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 22:41)
Žinot, pagalvojau, argi ne nuostabu - sėdi 30 (gal ir daugiau) merginų, kas paguldžiusios leliukus, kas pabaigusios pamokas ruošti, kas šeimas pamaitinusios ir t.t. ir dirba tą patį darbą, mąsto tas pačias mintis dabar. Smagu kaip man, kaip sesės kažkokios patapom  group.gif

Labai nuostabi minatis tave, Im-bear, aplankė taip puikiai mus visas suburti  thumbup.gif

Zhuvycia, wub.gif kaip gražiai parašei ax.gif Aš ir pati šiom dienom tokia užsidegusi, tokia laiminga, kad tiek merginų susidomėjo mano aistra, kad norisi šokti ir dainuoti yahoo.gif
Atsakyti