Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Čia taip ramu pasidarė. Visos namų darbus atlikinėjat? Man liko tik iškirpti meškio kūno dalis iš kailiuko. Bet pasiliksiu šį darbą kitai dienai, juk I etapas tęsis beveik savaitę rolleyes.gif Taigi, laiko turim.
Pasipasakokit, kaip jums sekasi, merginos gossip.gif
Atsakyti
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Coccinela
30. Rhealife
Nusprendžiau,kad ir koks pasiūlymas viliojantis būtų,bet geriau pasiųsiu meškiuką tyliai ramiai,be jokio konkurso 4u.gif Ačiū,Im-bear ,kad noriai daliniesi su merginom savo žiniom 4u.gif
Atsakyti
tai tada norėjau paprašyti, gal kas žinot, kuriam puslapy yra surašytas reikmenų sąrašas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 10 20, 21:03)
tai tada norėjau paprašyti, gal kas žinot, kuriam puslapy yra surašytas reikmenų sąrašas.  blush2.gif

6 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 10 20, 20:03)
tai tada norėjau paprašyti, gal kas žinot, kuriam puslapy yra surašytas reikmenų sąrašas.  blush2.gif

14
Atsakyti
milk@, frederica ,aciu jum labai wub.gif Buciau prisikarpius as cia hihihi.gif nors dabar atrodo viskas logiska ir suprantama, bet va nesusisviete man ir viskas.
Mano seimyna tai lyg tycia siandien nerami ir tik ant ranku. Todel tegalejau nuo monitoriaus persibraizyt schemas. Tai tolesniu darbu imsiuos kai sumigs. Tada bus ramybe thumbup.gif
O kitos tai saunuoles spartuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 20:57)
11)  Džiovintų levandų

oho unsure.gif neturiu tokiu, bet labai norėčiau wub.gif kur galima gauti?

Ačiū mergaitės, už nurodymus į puslapius 4u.gif
Atsakyti
Man irgi būtų įdomu iš kur džiovintų levandų gauti ax.gif . O taip pirmi darbai jau atlikti...
Atsakyti
Truputi turiu vargo, mano flyzelinas tamsus, nesimato tušinuko, muiliuko neturiu, o kreidutė vaikiška labai storai brėžia.

Prisiminiau, parsivežiau iš viežbučio muiliuką, gal jį padrožus kas nors gausisi?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 21:38)
Truputi turiu vargo, mano flyzelinas tamsus, nesimato tušinuko, muiliuko neturiu, o kreidutė vaikiška labai storai brėžia.

Prisiminiau, parsivežiau iš viežbučio muiliuką, gal jį padrožus kas nors gausisi?

Mano flizelinas taip pat tamsus, bet tušinukas matosi. O kam tos džiovintos levandos bus reikalingos g.gif
Atsakyti
Levandos, tikriausiai, keliaus į vidų, kad kvepėtų meškiukas
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 21:38)

Tai pabandyk, turėtų gautis smile.gif nors kartais pasitaiko ...
Atsakyti