O gal ir aš norėčiau prisijungti bet manau vien iškarpų neužteks Reikės visas reikalingas medžiagas, priemones įsigyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 16, 18:43)
kaip įdomu , bet jei dar vieną bacilą pagausiu tai mb mane išveš , nereiks net blato baltam bilietui , o koks terminas bus , jau dabar niežti rankos, bet bijau pradėti, o jei rimtai nesugebėsiu, aš dažniausiai tik didelius daiktus darau
Kaip įdomu , norėčiau pamėginti, o ir pavyzdinį meškutį namie turiu O kaip čia viskas vyktų, virtualiai? Ar čia tik vilnietėms?
jei pradetume uz kokiu 3 savaichiu,- jungchiaus ir ash
megstu meshkinus
jei ne, tai bent pazhiuresiu
idomu, koks planas siuti 'jointed' meshki, ar koki paprasta
megstu meshkinus
QUOTE(vazaza @ 2008 10 16, 21:54)
Labai gera idėja, tikrai mielai pabandyčiau pasiūti savo pirmąjį meškutį
vazaza, puiku! Turim dar vieną dalyvį
QUOTE(white tea @ 2008 10 16, 21:57)
Klausimas paprastas: tai vienintelis projektas ar siūsime ir kitą meškiuką, jei šis pasiseks (taip, aš optimistė )
white tea, man patinka optimistai Jei projektas turės pasisekimą - būtinai pratesim - jau turiu labai įdomių minčių
QUOTE(daite @ 2008 10 16, 22:45)
daite, jei intuicija kužda, kad reikia prisijungti - kodėl jos nepaklausius? Greitai papasakosiu kaip viskas vyks
QUOTE(Zydryne @ 2008 10 16, 23:31)
O gal ir aš norėčiau prisijungti bet manau vien iškarpų neužteks Reikės visas reikalingas medžiagas, priemones įsigyti
Zydrune, aišku, reikės ir medžiagos, ir siūlų, o svarbiausia didelio noro sudalyvauti įdomiam žaidime
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 17, 00:29)
kaip įdomu , bet jei dar vieną bacilą pagausiu tai mb mane išveš , nereiks net blato baltam bilietui , o koks terminas bus , jau dabar niežti rankos, bet bijau pradėti, o jei rimtai nesugebėsiu, aš dažniausiai tik didelius daiktus darau
Naktibalda, čia gera bacila - ją labai malonu apsikresti O bijoti nereikia - juk niekas nebaus ) Čia tik mažas žaidimas didelėms tetoms
QUOTE(AIRA @ 2008 10 17, 10:28)
Kaip įdomu , norėčiau pamėginti, o ir pavyzdinį meškutį namie turiu O kaip čia viskas vyktų, virtualiai? Ar čia tik vilnietėms?
AIRA, labai malonu, jei sudalyvausi Viskas vyks virtualiai, dalyvauti gali kas tik nori, netgi užsienietės
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 10:41)
jei pradetume uz kokiu 3 savaichiu,- jungchiaus ir ash
megstu meshkinus
megstu meshkinus
uups, bus faina, jei prisijungsi Manau, judėsim mažais tempais, tai tikrai suspėsi, net jei ir vėliau pradėsim
Dabar apie patį projektą
Kaip viskas vyks?
Viskas vyks virtualiai - dalyvauti galės visi, kas panorės. Svarbiausia, kad visi tą meškiuką ir užbaigtų (nes dažnai atsiranda visokių reikalų, kurie nukreips jūsų dėmesį ). Taigi, jeigu jau parašetė, kad dalyvaujate - ne tinginiaukit
Tempai
Bet neišsigaskite - tempas mūsų tikrai bus lėtas. Pati turiu 8 mėnesių panelytę, kuri reikalauja daugiausia mano dėmesio Jei kas turės daugiau laiko - galės siuti ne vieną, o du ar trys meškiukus Galesite sudalyvauti ČIA
Darbą suskirstisime etapais. Kiekvienam etapui aš paruošiu ir pateiksiu sąrašą reikalingų medžiagų ir instrumentų. Tikrai nereikės kažko labai mandro, visada pasiūlysiu, kaip ir kur surasti reikalingus daiktus.
Koks meškiukas
Siūsime meškiuką su judančiom rankom, kojom ir galva. Bet sujungimai bus paprastesni nei kolekcinių teddy meškiukų (tam jau rekia ir specialių sujungimų ir truputį daugiau patirties). Meškiukai bus nedidėli - manau nuo 20 iki 30 cm.
Šiandien vakare įdesiu reikalingas priemones I-m darbų etapui. Pradėsim, manau kitą savaitę
Svarbu!!!!! KONKURSAS!!!!!
Ir svarbiausia: kada pabaigsite savo meškiukus, nufotografuojate ir siūnčiate nuotraukas man į e-mailą (vėliau duosiu). Nedekite čia nuotraukų pačios. O kodėl? A todėl, kad pas mus bus konkursas Ir geriau, jei nežinosite, kas kurį meškiuką pasiuvo Konkurse bus ir pagrindinis prizas - pora tikrų stiklinių meškiukinių akių!!!!!
Tai kaip, vis dar norite dalyvauti?
Kaip viskas vyks?
Viskas vyks virtualiai - dalyvauti galės visi, kas panorės. Svarbiausia, kad visi tą meškiuką ir užbaigtų (nes dažnai atsiranda visokių reikalų, kurie nukreips jūsų dėmesį ). Taigi, jeigu jau parašetė, kad dalyvaujate - ne tinginiaukit
Tempai
Bet neišsigaskite - tempas mūsų tikrai bus lėtas. Pati turiu 8 mėnesių panelytę, kuri reikalauja daugiausia mano dėmesio Jei kas turės daugiau laiko - galės siuti ne vieną, o du ar trys meškiukus Galesite sudalyvauti ČIA
Darbą suskirstisime etapais. Kiekvienam etapui aš paruošiu ir pateiksiu sąrašą reikalingų medžiagų ir instrumentų. Tikrai nereikės kažko labai mandro, visada pasiūlysiu, kaip ir kur surasti reikalingus daiktus.
Koks meškiukas
Siūsime meškiuką su judančiom rankom, kojom ir galva. Bet sujungimai bus paprastesni nei kolekcinių teddy meškiukų (tam jau rekia ir specialių sujungimų ir truputį daugiau patirties). Meškiukai bus nedidėli - manau nuo 20 iki 30 cm.
Šiandien vakare įdesiu reikalingas priemones I-m darbų etapui. Pradėsim, manau kitą savaitę
Svarbu!!!!! KONKURSAS!!!!!
Ir svarbiausia: kada pabaigsite savo meškiukus, nufotografuojate ir siūnčiate nuotraukas man į e-mailą (vėliau duosiu). Nedekite čia nuotraukų pačios. O kodėl? A todėl, kad pas mus bus konkursas Ir geriau, jei nežinosite, kas kurį meškiuką pasiuvo Konkurse bus ir pagrindinis prizas - pora tikrų stiklinių meškiukinių akių!!!!!
Kaip tu mane intriguoji net pasimeciau
Aš jau iškrausčiau rankdarbių krepšelį, paslėpiau nėrinį, kad turėčiau saugią vietą "bacilai" slėpti
Reik bandyt, gal netyčia sėkmė nusišypsos ir pavyks
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 11:06)
Tuomet jungiuos ir aš, manoji panelytė baisiai įnoringa, bet kaip nors susitvarkysim
Nu nieko sau... Ir man jau viduriai apsivertė aukštyn kojom... Nors turiu begales kitų darbų ir nebaigtų projektų, bet tokios intrigantės ir organizuotojos dar neteko sutikti. Reikia ir man gal prisijungti? O jeigu nesiskelbiu oficialiai, kad prisijungiu, bet viską seksiu ir siūsiu neakivaizdžiai, tai konkurse galėsiu dalyvauti?
O aš suabejojau, jei su siuvimu visai nedraugauju , ar sugebėsiu Aš tik mezgu, neriu, siuvinėjimas iš bėdos Įtariu teks tik tyliai stebėti, bet vis tiek labai jau įdomu