Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

O gal ir aš norėčiau prisijungti bigsmile.gif bet manau vien iškarpų neužteks smile.gif Reikės visas reikalingas medžiagas, priemones įsigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 16, 18:43)
Labas vakaras, auksarankės  smile.gif

Tai ką? Yra norinčių prisijungti?  g.gif

kaip įdomu bigsmile.gif , bet jei dar vieną bacilą pagausiu tai mb mane išveš , nereiks net blato baltam bilietui doh.gif , o koks terminas bus g.gif , jau dabar niežti rankos, bet bijau pradėti, o jei rimtai nesugebėsiu, aš dažniausiai tik didelius daiktus darau smile.gif
Atsakyti
Kaip įdomu blush2.gif , norėčiau pamėginti, o ir pavyzdinį meškutį namie turiu wub.gif O kaip čia viskas vyktų, virtualiai? Ar čia tik vilnietėms? unsure.gif
Atsakyti
jei pradetume uz kokiu 3 savaichiu,- jungchiaus ir ash biggrin.gif
megstu meshkinus smile.gif
jei ne, tai bent pazhiuresiu tongue.gif
idomu, koks planas g.gif siuti 'jointed' meshki, ar koki paprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 16, 21:54)
Labai gera idėja, tikrai mielai pabandyčiau pasiūti savo pirmąjį meškutį

vazaza, puiku! Turim dar vieną dalyvį drinks_cheers.gif

QUOTE(white tea @ 2008 10 16, 21:57)
Klausimas paprastas: tai vienintelis projektas ar siūsime ir kitą meškiuką, jei šis pasiseks (taip, aš optimistė   )

white tea, man patinka optimistai mirksiukas.gif Jei projektas turės pasisekimą - būtinai pratesim - jau turiu labai įdomių minčių rolleyes.gif

QUOTE(daite @ 2008 10 16, 22:45)
O kaip viskas vyktų....?
Kažkas kirba viduj, noris išbandyti... Gal intucija... 

daite, jei intuicija kužda, kad reikia prisijungti - kodėl jos nepaklausius? Greitai papasakosiu kaip viskas vyks ax.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 10 16, 23:31)
O gal ir aš norėčiau prisijungti bet manau vien iškarpų neužteks  Reikės  visas reikalingas medžiagas, priemones įsigyti

Zydrune, aišku, reikės ir medžiagos, ir siūlų, o svarbiausia didelio noro sudalyvauti įdomiam žaidime cool.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 17, 00:29)
kaip įdomu  , bet jei dar vieną bacilą pagausiu tai mb mane išveš , nereiks net blato baltam bilietui  , o koks terminas bus  , jau dabar niežti rankos, bet bijau pradėti, o jei rimtai nesugebėsiu, aš dažniausiai tik didelius daiktus darau

Naktibalda, čia gera bacila - ją labai malonu apsikresti tongue.gif O bijoti nereikia - juk niekas nebaus ) Čia tik mažas žaidimas didelėms tetoms thumbup.gif

QUOTE(AIRA @ 2008 10 17, 10:28)
Kaip įdomu  , norėčiau pamėginti, o ir pavyzdinį meškutį namie turiu wub.gif O kaip čia viskas vyktų, virtualiai? Ar čia tik vilnietėms?

AIRA, labai malonu, jei sudalyvausi smile.gif Viskas vyks virtualiai, dalyvauti gali kas tik nori, netgi užsienietės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 10:41)
jei pradetume uz kokiu 3 savaichiu,- jungchiaus ir ash biggrin.gif
megstu meshkinus smile.gif
jei ne, tai bent pazhiuresiu tongue.gif
idomu, koks planas g.gif  siuti 'jointed' meshki, ar koki paprasta g.gif

uups, bus faina, jei prisijungsi bigsmile.gif Manau, judėsim mažais tempais, tai tikrai suspėsi, net jei ir vėliau pradėsim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 spalio 2008 - 09:44
Dabar apie patį projektą mirksiukas.gif

Kaip viskas vyks?

Viskas vyks virtualiai - dalyvauti galės visi, kas panorės. Svarbiausia, kad visi tą meškiuką ir užbaigtų (nes dažnai atsiranda visokių reikalų, kurie nukreips jūsų dėmesį doh.gif ). Taigi, jeigu jau parašetė, kad dalyvaujate - ne tinginiaukit mirksiukas.gif

Tempai

Bet neišsigaskite - tempas mūsų tikrai bus lėtas. Pati turiu 8 mėnesių panelytę, kuri reikalauja daugiausia mano dėmesio wub.gif Jei kas turės daugiau laiko - galės siuti ne vieną, o du ar trys meškiukus bigsmile.gif Galesite sudalyvauti ČIA

Darbą suskirstisime etapais. Kiekvienam etapui aš paruošiu ir pateiksiu sąrašą reikalingų medžiagų ir instrumentų. Tikrai nereikės kažko labai mandro, visada pasiūlysiu, kaip ir kur surasti reikalingus daiktus.

Koks meškiukas

Siūsime meškiuką su judančiom rankom, kojom ir galva. Bet sujungimai bus paprastesni nei kolekcinių teddy meškiukų (tam jau rekia ir specialių sujungimų ir truputį daugiau patirties). Meškiukai bus nedidėli - manau nuo 20 iki 30 cm.

Šiandien vakare įdesiu reikalingas priemones I-m darbų etapui. Pradėsim, manau kitą savaitę biggrin.gif

Svarbu!!!!! KONKURSAS!!!!!

Ir svarbiausia: kada pabaigsite savo meškiukus, nufotografuojate ir siūnčiate nuotraukas man į e-mailą (vėliau duosiu). Nedekite čia nuotraukų pačios. O kodėl? A todėl, kad pas mus bus konkursas 4u.gif Ir geriau, jei nežinosite, kas kurį meškiuką pasiuvo cool.gif Konkurse bus ir pagrindinis prizas - pora tikrų stiklinių meškiukinių akių!!!!!

Tai kaip, vis dar norite dalyvauti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tu mane intriguoji cool.gif net pasimeciau doh.gif
Atsakyti
Aš jau iškrausčiau rankdarbių krepšelį, paslėpiau nėrinį, kad turėčiau saugią vietą "bacilai" slėpti lotuliukas.gif
Atsakyti
Reik bandyt, gal netyčia sėkmė nusišypsos ir pavyks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 11:06)

Bet neišsigaskite - tempas mūsų tikrai bus lėtas. Pati turiu 8 mėnesių panelytę, kuri reikalauja daugiausia mano dėmesio  wub.gif Jei kas turės daugiau laiko - galės siuti ne vieną, o du ar trys meškiukus  bigsmile.gif Galesite sudalyvauti ČIA

Tai kaip, vis dar norite dalyvauti?  mirksiukas.gif

Tuomet jungiuos ir aš, manoji panelytė baisiai įnoringa, bet kaip nors susitvarkysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nieko sau... Ir man jau viduriai apsivertė aukštyn kojom... Nors turiu begales kitų darbų ir nebaigtų projektų, bet tokios intrigantės ir organizuotojos dar neteko sutikti. Reikia ir man gal prisijungti? g.gif O jeigu nesiskelbiu oficialiai, kad prisijungiu, bet viską seksiu ir siūsiu neakivaizdžiai, tai konkurse galėsiu dalyvauti? mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš suabejojau, jei su siuvimu visai nedraugauju unsure.gif , ar sugebėsiu g.gif Aš tik mezgu, neriu, siuvinėjimas iš bėdos doh.gif Įtariu teks tik tyliai stebėti, bet vis tiek labai jau įdomu bigsmile.gif
Atsakyti