Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Im-bear, o aš noriu paklausti - ar būtina tą iškarpą ant kartono klijuoti ir dubliuoti veidrodines detales? g.gif Aš kažkaip kai siuvu rūbus, tai iškarpos iš viso būna ant plono sviestinio popieriaus ir veidrodinių detalių niekada nesidarau unsure.gif Ar čia kažkoks specialus užmanymas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 20 spalio 2008 - 15:25
QUOTE(Misty @ 2008 10 20, 16:24)
Im-bear, o aš noriu paklausti - ar būtina tą iškarpą ant kartono klijuoti ir dubliuoti veidrodines detales?  g.gif Aš kažkaip kai siuvu rūbus, tai iškarpos iš viso būna ant plono sviestinio popieriaus ir veidrodinių detalių niekada nesidarau unsure.gif Ar čia kažkoks specialus užmanymas? blink.gif

Mane taip pat šis klausimas kankina 4u.gif
Papildyta:
Ir dar norėjau paklaust, ar Im_bear kur nors renka ir deda informaciją. Na, tuos etapus.. ar šiaip kokią esminę informaciją, nes jei pražiopsosiu, tai labai sunku bus paskui rasti unsure.gif bet čia tik klausimas toks smile.gif
nes įtariu, čia bet kada bet ko galima paklaust nebijant pasikartot, ar ne? smile.gif
Atsakyti
zemugne, manau, kad rodyti negalima, tik kol konkursas pasibaigs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2008 10 20, 16:10)
O savame bloge, ar dar kur nors galima? Ar visa niekur internete jo nerodyti?

Manau,kad niekur negalima schmoll.gif blink.gif pakol neisaiskes nugaletojai rolleyes.gif , tik Im-bear siusti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi taip pagalvojau dėl rodymų...
Ir beje, man dar klausimas iškilo: jei aš visgi sugalvočiau snukutį daryti? Tai pirmiausiai jis prisiuvamas prie likusių galvos dalių, kad susidarytų vientisos detalės, kokios yra brėžinyje, ar pirmiausiai susiuvamas atskirai snukutis, atskirai likusios galvos dalys, o tada jungiama tarpusavy? Nors man kažkodėl atrodo, kad paprasčiau būtų pirmiausiai ištisas galvos dalis pasidaryti...
Atsakyti
Zemugne - taigi mūsų meškiukas bus su snukučiu, aš taip manau, tik jis bus vientisas su galva, o ne atskirai įsiūtas.Ar aš klystu?
Atsakyti
nu nepykit, bet pabambėsiu cool.gif
jei jau Im-bear pasakė kaip daryti, kad daroma etapais ir paprašė jūsų neskubėti, tai negi taip sunku paklausyti... dabar kas antra ar galima taip ar galima anaip doh.gif nu pagailėkit jūs Im-bear ir jos kantrybės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 20, 17:04)
jei jau Im-bear pasakė kaip daryti, kad daroma etapais ir paprašė jūsų neskubėti, tai negi taip sunku paklausyti... dabar kas antra ar galima taip ar galima anaip  doh.gif nu pagailėkit jūs Im-bear ir jos kantrybės unsure.gif

Labai gerai,kad pabanbejai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, žiuriu dėl rodymų jau ir be manęs supratote - kai konkursas pasibaigs - galėsite rodyti bet kur ir bet kam biggrin.gif

QUOTE(Misty @ 2008 10 20, 16:24)
Im-bear, o aš noriu paklausti - ar būtina tą iškarpą ant kartono klijuoti ir dubliuoti veidrodines detales?  Ar čia kažkoks specialus užmanymas? blink.gif

Na , jeigu turi daig audinio, tai nepergyveni, ar užteks ar ne )) Kadangi teddy meškiukai siuvami iš labai brangaus audinio - specialaus mohero, tai detales deliojamos taip, kad liktu kuo mažiau atliekų smile.gif Na ir ne visi čia profesionalai siuvime, tai manau, taip tiesiog aiškiau. Galite nekarpyti tiek popieriaus smile.gif O kartonas - kad patogiau ant kailiuko būtų pervesti detalės. Na taip, meškiukiniai profi pataria daryti, tai ir aš jums perduodu ax.gif

Coccinela, aišku renku informaciją - gali kartotis, jei ką rolleyes.gif

QUOTE(Zemugne @ 2008 10 20, 16:50)
Ir beje, man dar klausimas iškilo: jei aš visgi sugalvočiau snukutį daryti? Tai pirmiausiai jis prisiuvamas prie likusių galvos dalių, kad susidarytų vientisos detalės, kokios yra brėžinyje, ar pirmiausiai susiuvamas atskirai snukutis, atskirai likusios galvos dalys, o tada jungiama tarpusavy? Nors man kažkodėl atrodo, kad paprasčiau būtų pirmiausiai ištisas galvos dalis pasidaryti...

Pirmiausia, dabar pas mus tik I-mas etapas blink.gif O antra - mes siuvam meškiuką pagal vieną iškarpą - tam kad jį būtų patogiau vertinti. Šito meškiuko iškarpoje atskiro snukio nėra. O kai ateis laikas kalbėti apie detalių sujungimą - aš viską parodysiu. cool.gif

NESKUBEKITE GREIČIAU UŽ TRAUKINĮ mirksiukas.gif
Atsakyti
pioneers.gif klausom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 20, 17:04)
Zemugne - taigi mūsų meškiukas bus su snukučiu, aš taip manau, tik jis bus vientisas su galva, o ne atskirai įsiūtas.Ar aš klystu?

Vientisas thumbup.gif

QUOTE(Matelyk @ 2008 10 20, 17:04)
jei jau Im-bear pasakė kaip daryti, kad daroma etapais ir paprašė jūsų neskubėti, tai negi taip sunku paklausyti... dabar kas antra ar galima taip ar galima anaip  doh.gif nu pagailėkit jūs Im-bear ir jos kantrybės unsure.gif

friends.gif

QUOTE(rulle @ 2008 10 20, 17:14)
Labai gerai,kad pabanbejai  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
frederica, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 spalio 2008 - 16:17
Parnešė iškarpas, einu darbuotis, reik užduotį susirasti, lyg 14pusl buvo
Papildyta:

I etapas.

- Atspausdinti iškarpas kiekvieną 2 kartus (turėsite 4 atskirus lapus A4 formato.)

- Iškirpti visas detales. Visos detales duotos jau su 5 mm siulėms.

- Priklijuoti detales ant storesnio popieriaus, geriau kartono. Iškirpti.

- Taip padarykite tiek detalyčių kiek bendrai reiks meškiukui pasiuti. (T.y. turėsite 2 detales kūno (1+ 1 veidrodinė); 1+ 1 veidrodines kojos; 1 klinas į galvą; 2 galvos šoninės detalės ir t.t.

- Visas detalytes sudeliokite ant savo audinio. Taip pamatysite kiek audinio jums reikės pastiprinti flizelinu (jei stiprinsite). Pažymėkite kiek audinio jums reikes. Nepamirškite, kad padukams, letenelems ir ausyčių vidinei pusei naudojame kokį nors kontrastinį audinį (pas mane bus su ružavom gelytėm)

- Nuimkite detales ir su karštu lygintuvu prilyginkite flizeliną. Duokite audiniui atvesti.

- Su tušinukų perneškite visas detales ant audinio (flizelino puse).

- Detales iškirpkite su manikurinem žirklutėm, kirpdami tik pagridą, o ne kailiuko plauką cool.gif

user posted image

user posted image
Štai tiek I-mam etapui mirksiukas.gif Čia tik atrodo daug - tiesiog aš labai smulkiai viską aprašiau. Klauskite, jei yra klausimų rolleyes.gif Manau kokį ketvirtadienį - penktadienį galima bus ir antrą etapą padaryti, ar laukti iki kito pirmadienio?

P.S. Dar visą pirmą etapą galima užsirašyti į sąrašiuką. Paskubėkite cool.gif

P.P.S. Šiandien naktį pabaigiau toookį meškutį - tik dar be vardo, bet nuotraukas jau padariau - greitai parodysiu wub.gif

Įkeliu, kad nereiktų toli ieškoti ax.gif

O kur meškučio fotosesija g.gif
Atsakyti