Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Labas rytelis!Oho kaip cia jau karsta nuo ryto thumbup.gif Nu negaliu kaip ir as noriu darbuotis unsure.gif <bet teks dar paluketi ir vytis visas
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 10 20, 12:50)
Kazkaip praleidau, tai dar paklausiu, ar galima ne is kailiuko siuti?
Man neatidaro pirmo lango su pirmom iskarpom. Atidaro, bet iskarpu ten nera!  unsure.gif  schmoll.gif  verysad.gif

Galima siuti iš bet kokios patinkančios medžiagytės - svarbu, kad ji ne būtų per plona.
Man tai viską atidaro g.gif - pabandykl kelis kartus nuorodą paspausti. Jei neišeis - atsiusiu į e-mailą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 10:18)
Labas rytas,
P.S. Dar visą pirmą etapą galima užsirašyti į sąrašiuką. Paskubėkite  cool.gif [/i][/b]

Sveikos merginos. Esu žalia žalia naujoke, bet noriu pabandyti ir aš su jumis, kad jau kolektyviai, bus kur paklausti.. O dar Uupse paragino. Tai itraukit ir mane dar 4u.gif

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Evanescene
30. Coccinela
31. Rhealife
Atsakyti
Man gerai viskas atsidare thumbup.gif ir meskiukas tikrai nemazas gausis smile.gif
Pabaigsiu lelyte ir jau kirpsiu biggrin.gif
Atsakyti
Namų darbai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vyro liemenė liks sveika, nes radau vaikišką pleduką nenaudojamą cool.gif Dabar verčiu namus, kad kontrastinės medžiagos rasčiau, gal kokią savo suknelę paaukot lotuliukas.gif

Ir man reiks laukti vakaro, kol vyras atspausdintas schemas parneš doh.gif

Tikra meškomanija, nesinorisi kitų darbų daryt, o jų turiu iki Kalėdų doh.gif blush2.gif

kiek cm reikia flizelino? help.gif Sesė laukia parduotuvėj, kol pranešiu kiek nupirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 spalio 2008 - 13:43
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 14:39)
Namų darbai bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Vyro liemenė liks sveika, nes radau vaikišką pleduką nenaudojamą cool.gif Dabar verčiu namus, kad kontrastinės medžiagos rasčiau, gal kokią savo suknelę paaukot lotuliukas.gif

Tikra meškomanija, nesinorisi kitų darbų daryt, o jų turiu iki Kalėdų  doh.gif  blush2.gif

kiek cm reikia flizelino? help.gif Sesė laukia parduotuvėj, kol pranešiu kiek nupirkti blush2.gif

Gal 0,5m turėtų užtekti, juk plotis jo irgi virš metro būna. O likutį tikrai kur nors panaudosi, kai reikės vėl ką nors pastandinti nebereikės lėkt į parduotuvę dėl mažo gabaliuko. Būtent tokiu būdu ir susikaupia namie visokio gėrio mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš irgi neturiu spausidntuvo. Tai jei nuo ekrano persibraižysiu-ar dydis atitiks?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 20, 14:47)
Aš irgi neturiu spausidntuvo. Tai jei nuo ekrano persibraižysiu-ar dydis atitiks?

Pas mane 100 procentu atitinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 12:19)
Vieną ir kitą dalį po 2 kartus - "turėsite 4 atskirus lapus A4 formato"  smile.gif

frederica,  thumbup.gif

o kam viena ir kita dali po 2 kartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 14:49)
Pas mane 100 procentu atitinka  biggrin.gif

O gal gali dėl visa ko pamatuoti pvz. tą šablono vietą, kur kojos lenkimo linija (punktyrinė)? Tai tiesi linija ir pagal ją pasitikrinsiu, ar teisingas mano mastelis. Ačiū!

QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 20, 14:52)
o kam viena ir kita dali po 2 kartus  g.gif

Tai gi buvo rašyta-kad galėtum visas reikalingas detales išsidėlioti ant audinio, matysi-kokią dalį reiks pastiprinti flizelinu, o taip pat-kiek tau audinio iš viso reikės (ir dar-labai savarbu, sakė, detales dėlioti atsižvelgiant į plauko kryptį).
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 20, 13:52)
o kam viena ir kita dali po 2 kartus  g.gif

nu nebutina, tik is medzhiagos tada reik nepamirsht ishkirpt, ma meshkai koju truks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 20, 14:39)
Namų darbai bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikra meškomanija, nesinorisi kitų darbų daryt, o jų turiu iki Kalėdų  doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif , čia dabar įvyks namų švarinimo misija , kas nenaudojama tuoj panaudosim,
taigi darbų turim, bet bacila pagavo mus negailestingai doh.gif
Atsakyti
Ačiū ievuschka, turto tikrai per laiką daug prisikaupia. Bet tik padarius tvarką ir viską išmetus, būtinai ko nors prireikia
Atsakyti