Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 11:59)
Patarčiau nedidinti iškarpos, nes sunku bus didele galva prikimsti  doh.gif  O meškiukas bus visai nemažas - apie 30 cm  cool.gif

Pagaliau pirmadienis yahoo.gif

O tai ką, dabar reiks iki penktadienio vėl laaaaukti verysad.gif

Na, bėgu darytis visų namų darbų.
Atsakyti
ar kiekviena iskarpos detale reikia atspausdinti A4 formato, ar viena dali ir kita dali kas yra duota A4 formato,nelabai as susigaudau su tuo spausdinimu,reikes laukt kol sunus pareis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 12:06)
frederica, labai įkvepianti nuotrauka  biggrin.gif

bus daugiau lotuliukas.gif
prašau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 spalio 2008 - 11:11
Aš pasididinau Im-Bear nuotrauką su iškarpomis ir atsispausdinau, tai dar šonuose visokio internetinio turto kartu atsispaudė - todėl pati iškarpa realiai teužima 1/2 A4

P.S. susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 20 spalio 2008 - 11:14
QUOTE(uups @ 2008 10 20, 11:56)

tik va nzn kaip atsispausdint be spausdintuvo g.gif  teks nuo kompo ekrano apvedzhiot, jauchiu g.gif

Aha, turiu ir aš tą pačia problemą g.gif Bandysiu kopint nuo ekrano unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 10 20, 11:54)
Atsispausdinau iškarpas. Koks mažas bus meškiukas  unsure.gif

biggrin.gif kam mažas o kam mažinti noris pasirodo ax.gif , darom ir matysim kas gausis biggrin.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 12:07)
Pagaliau pirmadienis  yahoo.gif

O tai ką, dabar reiks iki penktadienio vėl laaaaukti  verysad.gif

Na, bėgu darytis visų namų darbų.

manau gal čia kaip pasiūlymas darom, ir jei visos padarysim tada imamės antro etapo, jei ne kažko reiks laukti tai ir palauksim, o jei visos dirbsim tada gal bus greičiau nei iki kalėdų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2008 10 20, 12:15)
Aha, turiu ir aš tą pačia problemą g.gif  Bandysiu kopint nuo ekrano  unsure.gif

o pas mane baigėsi juodi rašalais , eisiu mėgint gal raudonai išeis atsiprintinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 20, 12:08)
ar kiekviena iskarpos detale reikia atspausdinti A4 formato, ar viena dali ir kita dali kas yra duota A4 formato,nelabai as susigaudau su tuo spausdinimu,reikes laukt kol sunus pareis  g.gif

Vieną ir kitą dalį po 2 kartus - "turėsite 4 atskirus lapus A4 formato" smile.gif

frederica, thumbup.gif
Atsakyti
Dar norėčiau patarti: jei kerpate detales iš kailiuko, nesukirpkite prieš plauką smile.gif
Ir tik neskersai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydryne: 20 spalio 2008 - 11:26
QUOTE(Zydryne @ 2008 10 20, 11:25)
Dar norėčiau patarti: jei kerpate detales iš kailiuko, nesukirpkite prieš plauką smile.gif
  Ir tik neskersai!

taigi ishkrpoj rodyklem parodyta kailio kryptis doh.gif
Atsakyti
Tiesa, visai pamiršau pasakyti - rodyklytes detalese - tai kailiuko plauko kryptis doh.gif

Uups, vienų metų apie vieną pagalvojom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 spalio 2008 - 11:43
Kazkaip praleidau, tai dar paklausiu, ar galima ne is kailiuko siuti?
Atsakyti
Man neatidaro pirmo lango su pirmom iskarpom. Atidaro, bet iskarpu ten nera! unsure.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti