- Nuimkite detales ir su karštu lygintuvu prilyginkite flizeliną. Duokite audiniui atvesti.
Norėčiau patarti nedėti labai karšto lygintuvo, nes flizelinas gali prilipti prie jo Galima lyginti per palutę. O flizelino lipniąją pusę klijuoti ant audinio blogosios pusės Pasitaikydavo tokio flizelino, kur sunku būdavo atkirti lipniąją pusę
Noriu paklausti,tu visada flizelina naudoji?
As aisku klijuosiu,nes manau,kad bet koks audinis tamposi ir kemsant gali deformuotis
As aisku klijuosiu,nes manau,kad bet koks audinis tamposi ir kemsant gali deformuotis
Atsispausdinau iškarpas. Koks mažas bus meškiukas
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 11:39)
Kadangi aš siusiu meškutį kartu su jumis, tai rodysiu nuotraukas, kas pas mane gaunasi.
Primenu, kad dalyvaujantiys konkurse savo darbelių nuotraukų nei čia, nei kituose SM forumo temukese NERODO
Primenu, kad dalyvaujantiys konkurse savo darbelių nuotraukų nei čia, nei kituose SM forumo temukese NERODO
kitaip diskvalifikuosim , užmigdysiu mažį ir eisiu pasikuisti kailio, nes nusipirkti jau nepavyks nes baisus oras ir niekur neišeisiu , teks tenkintis tuo ką turiu,
o dėl paklijavimo pritariu pasisakiusioms,
jei labai plonas tikrai neįkaitinkit lygintuvo, nes turėsite paklijuotą lygintuvą po lyginimo , čia toms kas klijuosit pirmą kartą
QUOTE(white tea @ 2008 10 20, 10:54)
tigi gali pasididint, nu...
tik va nzn kaip atsispausdint be spausdintuvo teks nuo kompo ekrano apvedzhiot, jauchiu
QUOTE(white tea @ 2008 10 20, 11:54)
Man gavosi iškarpos per A4 lapą. Tai nėra labai mažas meškiukas Gal tau atsispausdino mažesnės? Nes kai pirmą kartą spausdinau, man gavosi ketvirtadalis lapo
Patarčiau nedidinti iškarpos, nes sunku bus didele galva prikimsti O meškiukas bus visai nemažas - apie 30 cm
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 11:59)
Patarčiau nedidinti iškarpos, nes sunku bus didele galva prikimsti O meškiukas bus visai nemažas - apie 30 cm
O ar galima mažinti?
QUOTE(frederica @ 2008 10 20, 12:03)
O ar galima mažinti?
O ką - audinio neužtenka?
frederica, labai įkvepianti nuotrauka