Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

- Nuimkite detales ir su karštu lygintuvu prilyginkite flizeliną. Duokite audiniui atvesti.

Norėčiau patarti nedėti labai karšto lygintuvo, nes flizelinas gali prilipti prie jo ax.gif Galima lyginti per palutę. O flizelino lipniąją pusę klijuoti ant audinio blogosios pusės smile.gif Pasitaikydavo tokio flizelino, kur sunku būdavo atkirti lipniąją pusę rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,tu visada flizelina naudoji? g.gif
As aisku klijuosiu,nes manau,kad bet koks audinis tamposi ir kemsant gali deformuotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 20 spalio 2008 - 10:46
Atsispausdinau iškarpas. Koks mažas bus meškiukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 11:39)
Kadangi aš siusiu meškutį kartu su jumis, tai rodysiu nuotraukas, kas pas mane gaunasi.

Primenu, kad dalyvaujantiys konkurse savo darbelių nuotraukų nei čia, nei kituose SM forumo temukese NERODO  nono.gif

pioneers.gif kitaip diskvalifikuosim biggrin.gif , užmigdysiu mažį ir eisiu pasikuisti kailio, nes nusipirkti jau nepavyks nes baisus oras ir niekur neišeisiu verysad.gif , teks tenkintis tuo ką turiu,

o dėl paklijavimo pritariu drinks_cheers.gif pasisakiusioms,
jei labai plonas tikrai neįkaitinkit lygintuvo, nes turėsite paklijuotą lygintuvą po lyginimo mirksiukas.gif , čia toms kas klijuosit pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 10 20, 10:54)
Atsispausdinau iškarpas. Koks mažas bus meškiukas  unsure.gif

tigi gali pasididint, nu...

tik va nzn kaip atsispausdint be spausdintuvo g.gif teks nuo kompo ekrano apvedzhiot, jauchiu g.gif
Atsakyti
pirmadienis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 spalio 2008 - 10:59
QUOTE(white tea @ 2008 10 20, 11:54)
Atsispausdinau iškarpas. Koks mažas bus meškiukas  unsure.gif

Man gavosi iškarpos per A4 lapą. Tai nėra labai mažas meškiukas wub.gif Gal tau atsispausdino mažesnės? Nes kai pirmą kartą spausdinau, man gavosi ketvirtadalis lapo biggrin.gif
Atsakyti
Patarčiau nedidinti iškarpos, nes sunku bus didele galva prikimsti doh.gif O meškiukas bus visai nemažas - apie 30 cm cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 20, 11:59)
Patarčiau nedidinti iškarpos, nes sunku bus didele galva prikimsti  doh.gif  O meškiukas bus visai nemažas - apie 30 cm  cool.gif

O ar galima mažinti?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 10 20, 12:03)
O ar galima mažinti?

O ką - audinio neužtenka? g.gif
Atsakyti
user posted image
AHA, gyvenu ne Vilniuj ir mūsų vietinėj parduotuvėj kailiuko nėra, tai siūsiu iš to ką turiu, o turiu ne ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 spalio 2008 - 11:06
frederica, labai įkvepianti nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti