[quote=Im-bear,2008 10 19, 16:38]
BabyGrite, gal tu geriau is kokios senos pagalves uzpilda paimk (arba pigiau bus paprasta pagalve supermarkete nusipirkti)
Nu tai as galvoju,kad aplamai man viska LT labiau apsimoka pirkti
Tik va sakau kai reiks atgal visa turta susikraut i lagaminus tai konkretus virsvoris bus
sveikos visos užsikrėtusios meškomanija , savaitgalį buvau išvykus ir vis baisiai buvau susipergyvenusi, kad prasidės kas nors be manęs , bet nieko matau spėjau
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. uups
10. Zhuvycia
11. rulle
12. pilka
13. NKriste
14. ievuschka
15. saulyte2
16. saullute
O dabar pažadėtas siurprizas......
III vieta - stiklines akys ir sintetinio kailio gabaliukas meškiukui pasiuti
Valio
Liko dar vienas siurprizas, kuri šiandien sumasčiau, bet apie ji .... rytoi....
nieko sau prizai , bet labai smagu bus dalyvauti , ir matau sąraše esu, o tai žadėjau šaukti aš aš aš dar be vietos bet jau tvarka
būna ir austinių , čia kaip suprantu reiklainga paprasta paprasčiausias popierinis toks paklijavimas
tai kada tu atvaria lietuvėlėn , gal tau nupirkti ir atsiūsti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 21:50)
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. uups
10. Zhuvycia
11. rulle
12. pilka
13. NKriste
14. ievuschka
15. saulyte2
16. saullute
O dabar pažadėtas siurprizas......
III vieta - stiklines akys ir sintetinio kailio gabaliukas meškiukui pasiuti
Valio
Liko dar vienas siurprizas, kuri šiandien sumasčiau, bet apie ji .... rytoi....
nieko sau prizai , bet labai smagu bus dalyvauti , ir matau sąraše esu, o tai žadėjau šaukti aš aš aš dar be vietos bet jau tvarka
QUOTE(uups @ 2008 10 18, 17:48)
labai plona, permatoma, neaustine medzhiaga, prilyginama ('priklijuojama')prie siuvinio ish blogosios puses. Palaiko forma, nesuteikdamas nereikalingo standumo.
būna ir austinių , čia kaip suprantu reiklainga paprasta paprasčiausias popierinis toks paklijavimas
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 18, 22:17)
Labas vakaras, mielosios Ar laukiate dar sirprizų ?
O prizu taps mano siutas meškutis Na, konkursantes, kaip jums toks pasiūlymas? [/size]
O prizu taps mano siutas meškutis Na, konkursantes, kaip jums toks pasiūlymas? [/size]
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 22:49)
LT viska daug pigiau pirktis
tai kada tu atvaria lietuvėlėn , gal tau nupirkti ir atsiūsti
As 4 jau lipu i lektuva tai turesiu savaitele pirkiniams ir tada jau gryzus kibsiu i darbeli!Aciu uz rupesteli
Labas rytas
QUOTE(milka@ @ 2008 10 19, 22:03)
Paukščiuk, sveika prisijungus Kaip supratau sarašą dar galimą papildyti per savaitgalį, tai būsi suspėjusi prisiregistruoti
Aš tai treniruoju raumenis rytdienai
Aš tai treniruoju raumenis rytdienai
Sveika, kaip matau daug matytų veidų kibs darbuotis
Labas rytas
Vakar verčiau visus namus, ieškodama kailio, jau į vyro liemenę kėsinausi Reikia keliaut man pas mamą, ten daug ką rasiu Būčiau žinojusi, būčiau kailinių neišmetusi prieš kelias savaites
Oi laukiam laukiam, užduočių jau laukiam
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 19, 19:00)
Sveikutės
Skaitau skaitau ir jau mintyse siūt pardėjau , nors prasta siuvėja iš manęs, bet laaabai noriu pamėginti. Savaitgalis kol kas nesibaigė, ar dar priimsit vieną smalsuolę į savo gretas?
Skaitau skaitau ir jau mintyse siūt pardėjau , nors prasta siuvėja iš manęs, bet laaabai noriu pamėginti. Savaitgalis kol kas nesibaigė, ar dar priimsit vieną smalsuolę į savo gretas?
Vstavai, vstavai, štaniški odevaj.
Jau pasiruošusi komanda iki panagių, musėt, laukiam dabar, kol Im-bear princesytė leis mums pradėti darbą
Žiūrau, pusė siuvinėtojų čia irgi susirinko, gerai, smagu bus, na ir kampanija čia užvirė
labas rytas, šianakt sapnavau meškučius , nugis jau padėtis tuoj taps nekontroliuojama , bet rimtai čia burys rankdarbiaujančių, galėsim meetą paskui daryti meškučių
Labas rytas, aš taip pat jau pasiruošusis Liko tik Im-Bear sulaukti
Labas rytas, mielosios! Laukiate naujenų? Kol princesė miega, įdesiu užduočių I-mam etapui
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Evanescene
30. Coccinela
paukščiukas, kailiuką geriau imti sintetini, o ne naturalu, arba tada jau bet kokia kitą audinį su kietesniu pagrindu. Nepavidžiu tavo vyrui - matyt liks be liemenes
I etapas.
- Atspausdinti iškarpas kiekvieną 2 kartus (turėsite 4 atskirus lapus A4 formato.)
- Iškirpti visas detales. Visos detales duotos jau su 5 mm siulėms.
- Priklijuoti detales ant storesnio popieriaus, geriau kartono. Iškirpti.
- Taip padarykite tiek detalyčių kiek bendrai reiks meškiukui pasiuti. (T.y. turėsite 2 detales kūno (1+ 1 veidrodinė); 1+ 1 veidrodines kojos; 1 klinas į galvą; 2 galvos šoninės detalės ir t.t.
- Visas detalytes sudeliokite ant savo audinio. Taip pamatysite kiek audinio jums reikės pastiprinti flizelinu (jei stiprinsite). Pažymėkite kiek audinio jums reikes. Nepamirškite, kad padukams, letenelems ir ausyčių vidinei pusei naudojame kokį nors kontrastinį audinį (pas mane bus su ružavom gelytėm)
- Nuimkite detales ir su karštu lygintuvu prilyginkite flizeliną. Duokite audiniui atvesti.
- Su tušinukų perneškite visas detales ant audinio (flizelino puse).
- Detales iškirpkite su manikurinem žirklutėm, kirpdami tik pagridą, o ne kailiuko plauką
Štai tiek I-mam etapui Čia tik atrodo daug - tiesiog aš labai smulkiai viską aprašiau. Klauskite, jei yra klausimų Manau kokį ketvirtadienį - penktadienį galima bus ir antrą etapą padaryti, ar laukti iki kito pirmadienio?
P.S. Dar visą pirmą etapą galima užsirašyti į sąrašiuką. Paskubėkite
P.P.S. Šiandien naktį pabaigiau toookį meškutį - tik dar be vardo, bet nuotraukas jau padariau - greitai parodysiu
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Evanescene
30. Coccinela
paukščiukas, kailiuką geriau imti sintetini, o ne naturalu, arba tada jau bet kokia kitą audinį su kietesniu pagrindu. Nepavidžiu tavo vyrui - matyt liks be liemenes
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 20, 10:05)
Vstavai, vstavai, štaniški odevaj.
I etapas.
- Atspausdinti iškarpas kiekvieną 2 kartus (turėsite 4 atskirus lapus A4 formato.)
- Iškirpti visas detales. Visos detales duotos jau su 5 mm siulėms.
- Priklijuoti detales ant storesnio popieriaus, geriau kartono. Iškirpti.
- Taip padarykite tiek detalyčių kiek bendrai reiks meškiukui pasiuti. (T.y. turėsite 2 detales kūno (1+ 1 veidrodinė); 1+ 1 veidrodines kojos; 1 klinas į galvą; 2 galvos šoninės detalės ir t.t.
- Visas detalytes sudeliokite ant savo audinio. Taip pamatysite kiek audinio jums reikės pastiprinti flizelinu (jei stiprinsite). Pažymėkite kiek audinio jums reikes. Nepamirškite, kad padukams, letenelems ir ausyčių vidinei pusei naudojame kokį nors kontrastinį audinį (pas mane bus su ružavom gelytėm)
- Nuimkite detales ir su karštu lygintuvu prilyginkite flizeliną. Duokite audiniui atvesti.
- Su tušinukų perneškite visas detales ant audinio (flizelino puse).
- Detales iškirpkite su manikurinem žirklutėm, kirpdami tik pagridą, o ne kailiuko plauką
Štai tiek I-mam etapui Čia tik atrodo daug - tiesiog aš labai smulkiai viską aprašiau. Klauskite, jei yra klausimų Manau kokį ketvirtadienį - penktadienį galima bus ir antrą etapą padaryti, ar laukti iki kito pirmadienio?
P.S. Dar visą pirmą etapą galima užsirašyti į sąrašiuką. Paskubėkite
P.P.S. Šiandien naktį pabaigiau toookį meškutį - tik dar be vardo, bet nuotraukas jau padariau - greitai parodysiu
Kadangi aš siusiu meškutį kartu su jumis, tai rodysiu nuotraukas, kas pas mane gaunasi.
Primenu, kad dalyvaujantiys konkurse savo darbelių nuotraukų nei čia, nei kituose SM forumo temukese NERODO
Primenu, kad dalyvaujantiys konkurse savo darbelių nuotraukų nei čia, nei kituose SM forumo temukese NERODO