Na aš ir prizo nesitikiu gauti (nors kaip daugelis tikriausiai norėčiau ) bet mano tikslas išmokt dar kažką naujo..na ir kad vėl nenukentėtų mokslai.....
Praknisus spintą radau tokio ale kailiuko, tikiuosi tiks, na o jei nepavyks iš jo daryt, greit susirasiu kokios kitos medžiagytės
Aš ryt mokykloj sedėdama tik ir lauksiu, kada namučio ir pasižiūrėt ar dar nėra darbo užduota
QUOTE(NKriste @ 2008 10 19, 11:17)
Aš ryt mokykloj sedėdama tik ir lauksiu, kada namučio ir pasižiūrėt ar dar nėra darbo užduota
Aha, gausim rytoj namų darbų, tik šie nuo mokyklinių skiriasi tuo, kad pačios prisiprašėm
Na ir tema Aš pabūsiu stebėtoja ir jei atsiras kokia laisva minutė tai gal pavyks ir kokį meškį sukurpti
Oho kokie prizai Kažkam labai pasiseks Aš tai būsiu labai patenkinta jei pavyks meškiuką užbaigti ir negėda parodyti
QUOTE(AIRA @ 2008 10 19, 13:41)
Oho kokie prizai Kažkam labai pasiseks Aš tai būsiu labai patenkinta jei pavyks meškiuką užbaigti ir negėda parodyti
Va va aš ir taip pat galvoju.... už tai manau sėdėsiu ilgai ir bandysiu šimtą kart, kad gautusi idealiai, nes jau žinau kam turės atiteks šis meškiukas (jei jį pagaminsiu )
o as liksiu stebetoja ir neakivaizdi studente
Siaubas, nespėjau šiandien nulėkti į tą audinių parduotuvę, o rytoj kaip ir Kalvarijų turgus ji nedirba Tikiuosi, kad ir vėliau nusipirkus dar spėsiu 1-o etapo užduotį atlikti
Taip įsijaučiau į šią temą ir taip laukiu proceso pradžios ir visų kitų virtualių pamokų, kad kažikaip neramu paliko, kad pirmų namų darbų neatlikau
Bet aš pasitaisysiu
Taip įsijaučiau į šią temą ir taip laukiu proceso pradžios ir visų kitų virtualių pamokų, kad kažikaip neramu paliko, kad pirmų namų darbų neatlikau
Bet aš pasitaisysiu
BabyGrite, gal tu geriau is kokios senos pagalves uzpilda paimk (arba pigiau bus paprasta pagalve supermarkete nusipirkti)
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
rulle, laimikas, ačiū už palaikymą
Zhuvycia, neee, interjerą keist nereiks Bei pozityvo meškiukas tikrai įneš į naujus namučius
Pelene, prisijunk ir tu - bus šansas prizą gauti
white tea, NKriste, AIRA šansų visada ir visiems yra
irmulia, naca, aišku, stebėkite, bet dar yra laiko ir į sąrašiuką
ievuschka, na šiandien tau "dvejetas"
Prašom pasitaisyti Spėsi ir antradienį to kailiuko nusipirkti - pirmadieniui kito darbo turėsi )) Su popierium ir kartonu
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
rulle, laimikas, ačiū už palaikymą
Zhuvycia, neee, interjerą keist nereiks Bei pozityvo meškiukas tikrai įneš į naujus namučius
Pelene, prisijunk ir tu - bus šansas prizą gauti
white tea, NKriste, AIRA šansų visada ir visiems yra
irmulia, naca, aišku, stebėkite, bet dar yra laiko ir į sąrašiuką
ievuschka, na šiandien tau "dvejetas"
Prašom pasitaisyti Spėsi ir antradienį to kailiuko nusipirkti - pirmadieniui kito darbo turėsi )) Su popierium ir kartonu
Smagumėlis Nebuvau porą dienų, o čia jau viskas pajudėjo į priekį Tik vat ir aš būsiu namų darbų nepadariusi - kailiuko neturiu... Bet reikia man savo tamsųjį sandėliuką paknisti, ten visokio gėrio turiu, gal net ir kailiuko būtų
Sveikutės
Skaitau skaitau ir jau mintyse siūt pardėjau , nors prasta siuvėja iš manęs, bet laaabai noriu pamėginti. Savaitgalis kol kas nesibaigė, ar dar priimsit vieną smalsuolę į savo gretas?
Skaitau skaitau ir jau mintyse siūt pardėjau , nors prasta siuvėja iš manęs, bet laaabai noriu pamėginti. Savaitgalis kol kas nesibaigė, ar dar priimsit vieną smalsuolę į savo gretas?
Na,ir pasiūlymas...
Gaila,tik dabar pamačiau turėčiau daugiau laiko apsispręsti,o dabar laiko tik iki rytojaus Manau neatsilaikysiu,nors laiko mažai
Gaila,tik dabar pamačiau turėčiau daugiau laiko apsispręsti,o dabar laiko tik iki rytojaus Manau neatsilaikysiu,nors laiko mažai
Paukščiuk, sveika prisijungus Kaip supratau sarašą dar galimą papildyti per savaitgalį, tai būsi suspėjusi prisiregistruoti
Aš tai treniruoju raumenis rytdienai
Aš tai treniruoju raumenis rytdienai