Dabar ir man jau aišku kas per daiktas tas flizelinas Ačiū už paaiškinimus
Na turiu dar viena klausimeli O snteponas ir polisteronas skiriasi?
Labas vakaras, mielosios Ar laukiate dar sirprizų ?
Apie tai posto gale
Kaip suparantu - polisteronas - tai tokios granules, kurios irgi dedamos i pagalves. O sinteponas - tai toks neaustinis audinys, kartais ji susuka ir taip deda į pagalves. O mes jį plešisim, kad gautusi toks pukelis ir juo prikimšym mūsų meškutį. Buna dar sintepuhas, bet Lietuvoje jo niekur neradau. Galima dar kimšti vata, bet tokį meškutį sunku skalbti - ilgai džius
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
O štai ir žadėtas siurprizas
Skelbiu dar vieną nominaciją - Mano pačiausias meškutis
Kadangi prizines vietas skirsiu ne aš, o forumo SM dalyves, tai nusprendžiau padaryti atskira nominacija. Meškutis, kuris labiausiai patiks man ir mano sūnums (o jie patys rimčiausi mano meškiukų vertintojai ) irgi bus apdovanotas
O prizu taps mano siutas meškutis Na, konkursantes, kaip jums toks pasiūlymas?
Apie tai posto gale
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 20:27)
Na turiu dar viena klausimeli O snteponas ir polisteronas skiriasi?
Kaip suparantu - polisteronas - tai tokios granules, kurios irgi dedamos i pagalves. O sinteponas - tai toks neaustinis audinys, kartais ji susuka ir taip deda į pagalves. O mes jį plešisim, kad gautusi toks pukelis ir juo prikimšym mūsų meškutį. Buna dar sintepuhas, bet Lietuvoje jo niekur neradau. Galima dar kimšti vata, bet tokį meškutį sunku skalbti - ilgai džius
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
Skelbiu dar vieną nominaciją - Mano pačiausias meškutis
Kadangi prizines vietas skirsiu ne aš, o forumo SM dalyves, tai nusprendžiau padaryti atskira nominacija. Meškutis, kuris labiausiai patiks man ir mano sūnums (o jie patys rimčiausi mano meškiukų vertintojai ) irgi bus apdovanotas
O prizu taps mano siutas meškutis Na, konkursantes, kaip jums toks pasiūlymas?
O manes tai nebera sarasiuke
Nu,kad ne,tas polisteronas tai tokskaip vata,bet man rodos sintetine ,nu as siandien pas mus siulu ir visokiu smulkmenu parduotuveje ziurinejau.250 gramu maisiukas(atrodo tokio dydzio kaip pagalvele) 5 ,tai jauciu,kad kaip bebutu man LT viska daug pigiau pirktis
Nu,kad ne,tas polisteronas tai tokskaip vata,bet man rodos sintetine ,nu as siandien pas mus siulu ir visokiu smulkmenu parduotuveje ziurinejau.250 gramu maisiukas(atrodo tokio dydzio kaip pagalvele) 5 ,tai jauciu,kad kaip bebutu man LT viska daug pigiau pirktis
Pataisytas sąrašiukas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite (sorry, kazkaip netycia issitryne )
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite (sorry, kazkaip netycia issitryne )
Oho,kaip cia su tais prizais pats tas Kaledoms
manau, kad saunu.
Ak, jeigu gaučiau Im-bear siūtą meškiukąąąą... Gražesnių matyti ir neteko niekada, reiktų visą namų interjerą pagal jį pakeisti
Laba naktele
Uzsibuvau taip ilgai nes troskau visa temele perskaityti tai va noreciau ir as i saraseli nors vaiku dar neturiu bet ju rasti nera labai sunku (krikstasunis manau apsidziaugtu tokia dovana ) pazadais nesisvaistysiu tai ir nepazadu nieko.. juolab kad mokslai ziaurus ir negailestingi bet malonuma ir ta begalini dziaugsma rezultatu manau pajausti butu ne pro sali ar priimsit naktine priklydele?
Uzsibuvau taip ilgai nes troskau visa temele perskaityti tai va noreciau ir as i saraseli nors vaiku dar neturiu bet ju rasti nera labai sunku (krikstasunis manau apsidziaugtu tokia dovana ) pazadais nesisvaistysiu tai ir nepazadu nieko.. juolab kad mokslai ziaurus ir negailestingi bet malonuma ir ta begalini dziaugsma rezultatu manau pajausti butu ne pro sali ar priimsit naktine priklydele?
labas rytas,
kadangi paskaicius temele valandele svarsciau koki audini meskiukui noriu pirkti, ir kuom ji galim butu puosti, jungiuos ir as
nors pradzioj norejau tyliai ramiai stebedama meskuti pasidaryti, o siuveja is manes nekokia
vaziuoju audiniu
kadangi paskaicius temele valandele svarsciau koki audini meskiukui noriu pirkti, ir kuom ji galim butu puosti, jungiuos ir as
nors pradzioj norejau tyliai ramiai stebedama meskuti pasidaryti, o siuveja is manes nekokia
vaziuoju audiniu
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 18, 21:17)
[b]Skelbiu dar vieną nominaciją - Mano pačiausias meškutis
Tokio prizo ir as noreciau
Na, šansų į prizus neturiu, bet bent mergaitėms po meškiuką pasiūsiu - ir tikslas bus pasiektas. Nekantraudama laukiu pirmadienio.