kiek dalyviu ,manau,kad po musu pasiutu meskiuku,kita eilute bus dar ilgesne
Uups butinai dalyvauk
Kailiuko ir as nusipirkau viso kito,kaip ir turiu.
Gal ka praziopsojau ,per kiek laiko pasiusim?
Papildytas sąrašas:
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. sizike
23. jurginelis
24. dydo
25. BabyGrite
Tai ir siuk iš medvilnes į sveikatą - o į sąrašą jau įtraukiau
Taip - organizatorės padėjeja konkurse dalyvauti negali - teks tau tik dėl džiaugsmo siūti Iš sąrašo išbraukiau
Kaip jau pavyks susitarti su princese
Jis reikalingas tik jei audinio pagrindas toks skystokas - tempiasi į visas puses. Bet jei pagrindas gan kietas, tai flizelinas nebūtinas.
Su etapais žiurėsim pagal situaciją. Iki Kalėdų tikrai spėsim visi pasiūti
Papildyta:
BabyGrite, jau įtraukiau
Uupsai teks dalyvauti tik dėl džiaugsmo Prizų ji negaus
O pasiusim iki Kaledų
Papildyta:
Aga, tos stiklines akys būna nespalvotos su juodu vyduriuku. Tai paimu alijejinius dažus, patį ploniausią teptuką ir išdažau
1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. sizike
23. jurginelis
24. dydo
25. BabyGrite
QUOTE(sizike @ 2008 10 18, 11:32)
jaučiu aš siūsiu šiaip dėl džiaugsmo, nes man labiau patinka medvilniniai meškiai, o ne kailiniai tai kad neiškrisčiau iš konteksto, siųsiu kartu, bet konkurse nedalyvausiu
Tai ir siuk iš medvilnes į sveikatą - o į sąrašą jau įtraukiau
QUOTE(uups @ 2008 10 18, 11:35)
nutai, skaitau, ash irgi negaliu dalyvaut
nutaigi kaip chia bus, jei pati savo priza laimesiu,- nenoriu ash jo, man jis nepatinka, todel ir atidaviau
nutaigi kaip chia bus, jei pati savo priza laimesiu,- nenoriu ash jo, man jis nepatinka, todel ir atidaviau
Taip - organizatorės padėjeja konkurse dalyvauti negali - teks tau tik dėl džiaugsmo siūti Iš sąrašo išbraukiau
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 12:34)
Im-bear, nu ragana
Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?
Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?
QUOTE(uups @ 2008 10 18, 12:39)
skaitau, puseseshiu ryto,- pats tas laikas pradet
QUOTE(milka@ @ 2008 10 18, 13:38)
Dar turiu klausimą. O tas flizelinas būtinas?
Jis reikalingas tik jei audinio pagrindas toks skystokas - tempiasi į visas puses. Bet jei pagrindas gan kietas, tai flizelinas nebūtinas.
QUOTE(NKriste @ 2008 10 18, 13:49)
O kiek čia etapų bus? Ir kas kiek maždaug laiko jie keisis
Su etapais žiurėsim pagal situaciją. Iki Kalėdų tikrai spėsim visi pasiūti
Papildyta:
BabyGrite, jau įtraukiau
QUOTE(rulle @ 2008 10 18, 15:31)
Uups butinai dalyvauk
Uupsai teks dalyvauti tik dėl džiaugsmo Prizų ji negaus
O pasiusim iki Kaledų
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 13:14)
Beje, Im-bear, o kaip ten pas tave parašyta, kad akytės meškiukų stiklinės, bet dar ir išpieštos "v ručnuju". Tai tu ką, gatavas akytes dar ir pati pateplioji?
Aga, tos stiklines akys būna nespalvotos su juodu vyduriuku. Tai paimu alijejinius dažus, patį ploniausią teptuką ir išdažau
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 15:27)
Nu vsio! Intriga auksciausio lygio!!!As ir noriu dalyvaut!!!Tik va prisijungti galeciau tik lapkricio pradzioje,kaip tik po savaiteles skrendu i Lietuvele ir uzsipirkciau visu reikalingu priemoniu,o tada jau butu galima kibti i darbeli Na tai kaip priimsit???
Taip taip, daugiavaikės mamos - prašom į pirmą eilę
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 18, 15:43)
Ech, su tom princesėm tai amžiais reikia skaitytis, ir su princiukais, o juk dėl jųųųų stengiamės (nors kažin, imu abejoti, visi mano rankdarbiniai cackai, prisiūti prinerti žaisliukai kažkaip lieka mano stalčiuje )
O akytės tikrai nuostabios, įspūdingos. Niekada net nemačiau stiklinių permatomų pirkti, visos jau lyg su spalva būna.
Kiek čia mes per 3 savaites pasiūsim? Galvoju, į ligoninę reiks imtis meškį siūti, ar siuvinėti paveikslą
Beje, uups, o tu Vladorfo lėlytę pasiuvai nors vieną, ar taip ir baigėsi tavo entuziazmas tada?
oi ne ne, aš geriau dėl džiaugsmo pasiūsiu, be konkurso gerai?
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 15:16)
Beje, uups, o tu Vladorfo lėlytę pasiuvai nors vieną, ar taip ir baigėsi tavo entuziazmas tada?
nepasiuvau, bliam
nors turiu ir vilnas, ir spec trikotazha ir siulus... ishkart po meshkos siusim, a? po nauju metu labai liudni ilgi vakarai buna
Aš irgi nusipirkau kailio būsimam meškiukui ir flizelino dėl viso pikto. Kurią dieną reiks akyčių ieškoti arba savo sugalvoti.
Beje, Im-bear, o ar Lipaliukas vietoj PVA klijų tinka?
Beje, Im-bear, o ar Lipaliukas vietoj PVA klijų tinka?
QUOTE(daite @ 2008 10 18, 15:37)
'lipaliukas' ir yra PVA ( Poli Vinil Acetatiniai) klijai....
Gal kas paaiskins kas tas fizelinas ?
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 17:00)
Tai neaustinis paklijavimas viena pusė su tokiais klijų taškeliais. Skirtas medžiagai pakietinti. Būna įvairių spalvų, nebrangus
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 16:00)
labai plona, permatoma, neaustine medzhiaga, prilyginama ('priklijuojama')prie siuvinio ish blogosios puses. Palaiko forma, nesuteikdamas nereikalingo standumo.
Nu as cia pradziamoksle siuvime Reiks pasidaryti sarasiuka ir kai parskrisiu leksiu i audiniu parduotuves
Aciu uz atsakymus!
Va gaila kad cia pas mus mazokas visko pasirinkimas,o ypac rankdarbiams,o ir kaina eurais kaip litais,tai kai pagalvoju,kad LT daug pigiau,tai ir laukiu visu kelioniu
Aciu uz atsakymus!
Va gaila kad cia pas mus mazokas visko pasirinkimas,o ypac rankdarbiams,o ir kaina eurais kaip litais,tai kai pagalvoju,kad LT daug pigiau,tai ir laukiu visu kelioniu
Sveikos,
Ir aš su dukra dalyvausiu. Pagrindines siūles moku, bet siuvau kažką laaabai seniai.
Ir aš su dukra dalyvausiu. Pagrindines siūles moku, bet siuvau kažką laaabai seniai.