Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

wub.gif kiek dalyviu thumbup.gif ,manau,kad po musu pasiutu meskiuku,kita eilute bus dar ilgesne biggrin.gif
Uups butinai dalyvauk drinks_cheers.gif
Kailiuko ir as nusipirkau ax.gif viso kito,kaip ir turiu.
Gal ka praziopsojau g.gif ,per kiek laiko pasiusim?
Atsakyti
Papildytas sąrašas:

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. sizike
23. jurginelis
24. dydo
25. BabyGrite

QUOTE(sizike @ 2008 10 18, 11:32)
jaučiu aš siūsiu šiaip dėl džiaugsmo, nes man labiau patinka medvilniniai meškiai, o ne kailiniai  lotuliukas.gif tai kad neiškrisčiau iš konteksto, siųsiu kartu, bet konkurse nedalyvausiu  lotuliukas.gif

Tai ir siuk iš medvilnes į sveikatą - o į sąrašą jau įtraukiau ax.gif

QUOTE(uups @ 2008 10 18, 11:35)
nutai, skaitau, ash irgi negaliu dalyvaut unsure.gif
nutaigi kaip chia bus, jei pati savo priza laimesiu,- nenoriu ash jo, man jis nepatinka, todel ir atidaviau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip - organizatorės padėjeja konkurse dalyvauti negali - teks tau tik dėl džiaugsmo siūti tongue.gif Iš sąrašo išbraukiau umn.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 12:34)
Im-bear, nu ragana  doh.gif  
Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?

blush2.gif
Kaip jau pavyks susitarti su princese smile.gif

QUOTE(uups @ 2008 10 18, 12:39)
skaitau, puseseshiu ryto,- pats tas laikas pradet didis.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 10 18, 13:38)
Dar turiu klausimą. O tas flizelinas būtinas?

Jis reikalingas tik jei audinio pagrindas toks skystokas - tempiasi į visas puses. Bet jei pagrindas gan kietas, tai flizelinas nebūtinas.

QUOTE(NKriste @ 2008 10 18, 13:49)
O kiek čia etapų bus? Ir kas kiek maždaug laiko jie keisis  g.gif

Su etapais žiurėsim pagal situaciją. Iki Kalėdų tikrai spėsim visi pasiūti rolleyes.gif
Papildyta:
BabyGrite, jau įtraukiau biggrin.gif

QUOTE(rulle @ 2008 10 18, 15:31)
Uups butinai dalyvauk drinks_cheers.gif
Kailiuko ir as nusipirkau  ax.gif viso kito,kaip ir turiu.
Gal ka praziopsojau  g.gif ,per kiek laiko pasiusim?

Uupsai teks dalyvauti tik dėl džiaugsmo tongue.gif Prizų ji negaus doh.gif

O pasiusim iki Kaledų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 13:14)
Beje, Im-bear, o kaip ten pas tave parašyta, kad akytės meškiukų stiklinės, bet dar ir išpieštos "v ručnuju". Tai tu ką, gatavas akytes dar ir pati pateplioji?  blink.gif

Aga, tos stiklines akys būna nespalvotos su juodu vyduriuku. Tai paimu alijejinius dažus, patį ploniausią teptuką ir išdažau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 18 spalio 2008 - 14:33
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 15:27)
Nu vsio! thumb_yello.gif  karsta.gif Intriga auksciausio lygio!!!As ir noriu dalyvaut!!!Tik va prisijungti galeciau tik lapkricio pradzioje,kaip tik po savaiteles skrendu i Lietuvele ir uzsipirkciau visu reikalingu priemoniu,o tada jau butu galima kibti i darbeli ax.gif Na tai kaip priimsit???

Taip taip, daugiavaikės mamos - prašom į pirmą eilę mirksiukas.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 18, 15:43)
Kaip jau pavyks susitarti su princese  smile.gif

Aga, tos stiklines akys būna nespalvotos su juodu vyduriuku. Tai paimu alijejinius dažus, patį ploniausią teptuką ir išdažau  cool.gif

Ech, su tom princesėm tai amžiais reikia skaitytis, ir su princiukais, o juk dėl jųųųų stengiamės (nors kažin, imu abejoti, visi mano rankdarbiniai cackai, prisiūti prinerti žaisliukai kažkaip lieka mano stalčiuje g.gif )

O akytės tikrai nuostabios, įspūdingos. Niekada net nemačiau stiklinių permatomų pirkti, visos jau lyg su spalva būna.

Kiek čia mes per 3 savaites pasiūsim? Galvoju, į ligoninę reiks imtis meškį siūti, ar siuvinėti paveikslą g.gif lotuliukas.gif

Beje, uups, o tu Vladorfo lėlytę pasiuvai nors vieną, ar taip ir baigėsi tavo entuziazmas tada?
Atsakyti
oi ne ne, aš geriau dėl džiaugsmo pasiūsiu, be konkurso mirksiukas.gif gerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 15:16)
Beje, uups, o tu Vladorfo lėlytę pasiuvai nors vieną, ar taip ir baigėsi tavo entuziazmas tada?

nepasiuvau, bliam
nors turiu ir vilnas, ir spec trikotazha ir siulus... ishkart po meshkos siusim, a? bigsmile.gif po nauju metu labai liudni ilgi vakarai buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau kailio būsimam meškiukui ir flizelino dėl viso pikto. mirksiukas.gif Kurią dieną reiks akyčių ieškoti arba savo sugalvoti.
Beje, Im-bear, o ar Lipaliukas vietoj PVA klijų tinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 18, 15:37)

Beje, Im-bear, o ar Lipaliukas vietoj PVA klijų tinkamirksiukas.gif

'lipaliukas' ir yra PVA ( Poli Vinil Acetatiniai) klijai....
Atsakyti
Gal kas paaiskins kas tas fizelinas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 17:00)

Tai neaustinis paklijavimas smile.gif viena pusė su tokiais klijų taškeliais. Skirtas medžiagai pakietinti. Būna įvairių spalvų, nebrangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 18, 16:00)

labai plona, permatoma, neaustine medzhiaga, prilyginama ('priklijuojama')prie siuvinio ish blogosios puses. Palaiko forma, nesuteikdamas nereikalingo standumo.
Atsakyti
Nu as cia pradziamoksle siuvime blush-anim-cl.gif Reiks pasidaryti sarasiuka ir kai parskrisiu leksiu i audiniu parduotuves yahoo.gif
Aciu uz atsakymus!
Va gaila kad cia pas mus mazokas visko pasirinkimas,o ypac rankdarbiams,o ir kaina eurais kaip litais,tai kai pagalvoju,kad LT daug pigiau,tai ir laukiu visu kelioniu clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir aš su dukra dalyvausiu. Pagrindines siūles moku, bet siuvau kažką laaabai seniai. smile.gif
Atsakyti