Valio valio, jau pirmadienis, valiooo Ar dar ne?
Nu kad apsėdo mane tie meškiai, nu Im-bear, nu ragana Visą naktį sapnavau. Jau susiradau kailio, beje, kažin ar tiks, bet gal tiks - kažkada jį pirkau siūti avies kostiumą, tai pas mane bus meška avies kailyje. Jis toks baltas ir trumpas, bet gal nieko, a? Nors man tai labiau patinka tie pasišiaušę meškiukų kailiniai, bet pirma pasiūsiu tokį.
Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 11:34)
Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?
skaitau, puseseshiu ryto,- pats tas laikas pradet
QUOTE(uups @ 2008 10 18, 12:39)
skaitau, puseseshiu ryto,- pats tas laikas pradet
Pralno, taigi reikia kažką spėti padaryti, kol vaikai neatsibudo, bo po to visą dieną varinėsiu juos nuo savęs, kad netrukdytų sudaigstyti kokios kojos
Sveikos, aš ką tik iš audinių parduotuvės Nupirkau meškiui kailinius, maniškis jei pavyks bus ilgaplaukis blondinas arba galima sakyti lengvai žilstelėjęs. Na dar vidurius ir akis nupirkau
QUOTE(milka@ @ 2008 10 18, 13:01)
Sveikos, aš ką tik iš audinių parduotuvės Nupirkau meškiui kailinius, maniškis jei pavyks bus ilgaplaukis blondinas arba galima sakyti lengvai žilstelėjęs. Na dar vidurius ir akis nupirkau
Ot fainiai.. Aš tai iki Kalvarijsko turgaus jau niekaip nenusigausiu... Bet viską turiu namie, krūvas viskas, išskyrus akis Beje, Im-bear, o kaip ten pas tave parašyta, kad akytės meškiukų stiklinės, bet dar ir išpieštos "v ručnuju". Tai tu ką, gatavas akytes dar ir pati pateplioji?
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 13:14)
Ot fainiai.. Aš tai iki Kalvarijsko turgaus jau niekaip nenusigausiu... Bet viską turiu namie, krūvas viskas, išskyrus akis Beje, Im-bear, o kaip ten pas tave parašyta, kad akytės meškiukų stiklinės, bet dar ir išpieštos "v ručnuju". Tai tu ką, gatavas akytes dar ir pati pateplioji?
Tai, kad pas mane namie tokių dalykų, kaip medžiagos atraižų nė su žiburiu nerasi, tai tenka lakstyt po parduotuves Aš gi visai nesiuvėja, su adata tik kryžiukus moku siuvinėt Todėl ir abejoju labai ar čia man kas pavyks, bet svarbu noro yra
Papildyta:
Dar turiu klausimą. O tas flizelinas būtinas?
Sveikos, nu ir as neatsilaikiau, noriu registruotis i jusu sarasiuka. Ale siut visai nemoku Bet turbut laikas nors karta pabandyt Einu sarasiuka susirasysiu.
Aciu uz tokia super ideja
Aciu uz tokia super ideja
Tai ką ir aš lekiu medžiagos ieškot tiksliau mamos spintą prakratyt
Kibsim į darbą reik rytojaus vakarui kompą užsisakyt ale visai gerai išpuolė čia, man atostogų savaitėlė šviečia tai bus kaip tik darbui.
O kiek čia etapų bus? Ir kas kiek maždaug laiko jie keisis
Kibsim į darbą reik rytojaus vakarui kompą užsisakyt ale visai gerai išpuolė čia, man atostogų savaitėlė šviečia tai bus kaip tik darbui.
O kiek čia etapų bus? Ir kas kiek maždaug laiko jie keisis
oo kaip čia įdomu gal ir aš susigundysiu dalyvaut nes mano kleckas dievina meškiukus o ir pačiai pabandyt bus smagu tik galvoju ar verta dėl to prizo stengtis man kažkaip noris tik dėl sportinio intereso nes jei gautum komplektėlį kitai meškai (optimistė aš ) tai jau garantuotai įklimptum į meškų liūną. taip, kad prizo atsisakau bet norėčiau dalyvaut, jei galima
Kaip čia karšta pas jus Aš kol svarsčiau dalyvauti ar ne, žiūriu jau esu sąraše Tai nieko kito neliko kaip lėkti kailio ieškoti Beje, kaunietės, kailių buvusiam "pasimatyme" gausu ,flizelino irgi. Tik aš būdama žalia šiame reikale nežinojau kokį rinktis, rūšių visokių, galva apsisuko
Nekantriai lauksiu pirmo etapo
Nekantriai lauksiu pirmo etapo
Aira, tai abi ten lankėmės. Aš neatsispyriau pagundai nusipirkau porą skirtingų kailiukų
Nu vsio! Intriga auksciausio lygio!!!As ir noriu dalyvaut!!!Tik va prisijungti galeciau tik lapkricio pradzioje,kaip tik po savaiteles skrendu i Lietuvele ir uzsipirkciau visu reikalingu priemoniu,o tada jau butu galima kibti i darbeli Na tai kaip priimsit???