Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Valio valio, jau pirmadienis, valiooo blink.gif blink.gif blink.gif Ar dar ne? lotuliukas.gif

Nu kad apsėdo mane tie meškiai, nu Im-bear, nu ragana doh.gif Visą naktį sapnavau. Jau susiradau kailio, beje, kažin ar tiks, bet gal tiks - kažkada jį pirkau siūti avies kostiumą, tai pas mane bus meška avies kailyje. Jis toks baltas ir trumpas, bet gal nieko, a? Nors man tai labiau patinka tie pasišiaušę meškiukų kailiniai, bet pirma pasiūsiu tokį.

Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 11:34)
Nu, žodžiu, pirmadienis - pažadėtoji diena. Beje, ar pirmadienio vėėėlus vakaras, ar ankstus rytas?

skaitau, puseseshiu ryto,- pats tas laikas pradet didis.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 18, 12:39)
skaitau, puseseshiu ryto,- pats tas laikas pradet didis.gif

Pralno, taigi reikia kažką spėti padaryti, kol vaikai neatsibudo, bo po to visą dieną varinėsiu juos nuo savęs, kad netrukdytų sudaigstyti kokios kojos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ką tik iš audinių parduotuvės karsta.gif Nupirkau meškiui kailinius, maniškis jei pavyks bus ilgaplaukis blondinas arba galima sakyti lengvai žilstelėjęs. Na dar vidurius ir akis nupirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 18, 13:01)
Sveikos, aš ką tik iš audinių parduotuvės  karsta.gif Nupirkau meškiui kailinius, maniškis jei pavyks bus ilgaplaukis blondinas arba galima sakyti lengvai žilstelėjęs. Na dar vidurius ir akis nupirkau  lotuliukas.gif

Ot fainiai.. Aš tai iki Kalvarijsko turgaus jau niekaip nenusigausiu... Bet viską turiu namie, krūvas viskas, išskyrus akis verysad.gif Beje, Im-bear, o kaip ten pas tave parašyta, kad akytės meškiukų stiklinės, bet dar ir išpieštos "v ručnuju". Tai tu ką, gatavas akytes dar ir pati pateplioji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 18, 13:14)
Ot fainiai.. Aš tai iki Kalvarijsko turgaus jau niekaip nenusigausiu... Bet viską turiu namie, krūvas viskas, išskyrus akis  verysad.gif  Beje, Im-bear, o kaip ten pas tave parašyta, kad akytės meškiukų stiklinės, bet dar ir išpieštos "v ručnuju". Tai tu ką, gatavas akytes dar ir pati pateplioji?  blink.gif

Tai, kad pas mane namie tokių dalykų, kaip medžiagos atraižų nė su žiburiu nerasi, tai tenka lakstyt po parduotuves ax.gif Aš gi visai nesiuvėja, su adata tik kryžiukus moku siuvinėt blush2.gif Todėl ir abejoju labai ar čia man kas pavyks, bet svarbu noro yra biggrin.gif
Papildyta:
Dar turiu klausimą. O tas flizelinas būtinas?
Atsakyti
Sveikos, nu ir as neatsilaikiau, noriu registruotis i jusu sarasiuka. Ale siut visai nemoku mastau.gif hihihi.gif Bet turbut laikas nors karta pabandyt biggrin.gif Einu sarasiuka susirasysiu.
Aciu uz tokia super ideja 4u.gif
Atsakyti
Tai ką ir aš lekiu medžiagos ieškot bigsmile.gif tiksliau mamos spintą prakratyt lotuliukas.gif
Kibsim į darbą smile.gif reik rytojaus vakarui kompą užsisakyt doh.gif ale visai gerai išpuolė čia, man atostogų savaitėlė šviečia tai bus kaip tik darbui.

O kiek čia etapų bus? Ir kas kiek maždaug laiko jie keisis g.gif
Atsakyti
oo kaip čia įdomu bigsmile.gif gal ir aš susigundysiu dalyvaut nes mano kleckas dievina meškiukus o ir pačiai pabandyt bus smagu smile.gif tik galvoju ar verta dėl to prizo stengtis g.gif man kažkaip noris tik dėl sportinio intereso biggrin.gif nes jei gautum komplektėlį kitai meškai (optimistė aš biggrin.gif ) tai jau garantuotai įklimptum į meškų liūną. taip, kad prizo atsisakau bet norėčiau dalyvaut, jei galima smile.gif
Atsakyti
Kaip čia karšta pas jus bigsmile.gif Aš kol svarsčiau dalyvauti ar ne, žiūriu jau esu sąraše biggrin.gif Tai nieko kito neliko kaip lėkti kailio ieškoti lotuliukas.gif Beje, kaunietės, kailių buvusiam "pasimatyme" gausu thumbup.gif ,flizelino irgi. Tik aš būdama žalia šiame reikale nežinojau kokį rinktis, rūšių visokių, galva apsisuko doh.gif
Nekantriai lauksiu pirmo etapo ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Aira, tai abi ten lankėmės. Aš neatsispyriau pagundai nusipirkau porą skirtingų kailiukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vsio! thumb_yello.gif karsta.gif Intriga auksciausio lygio!!!As ir noriu dalyvaut!!!Tik va prisijungti galeciau tik lapkricio pradzioje,kaip tik po savaiteles skrendu i Lietuvele ir uzsipirkciau visu reikalingu priemoniu,o tada jau butu galima kibti i darbeli ax.gif Na tai kaip priimsit???
Atsakyti