Labas vakaras, auksarankės
Maždaug prieš metų pradėjau kūrti kolekcinius Teddy meškiukus. Truputelį apie juos galite paskaityti mano temukeje. Kaip užsidegiau - taip ir negaliu sustoti iki šiol
Pastebėjau, kad labai mažai čia apie meškiukus kalbama ir nusprendžiau ištaisyti padėti Siūlau čia rinktis, bendrauti, rodyti savo siūtus žaislus - ne tik meškiukus, bet ir zuikučius, kačiukus, drambliukus - juk jie visi tokie mieli ir teikia tiek daug džiaugsmo ir mums ir mūsų vaikams
O pradėti bendrauti siūlau nuo labai įdomaus dalyko - girdėjote kas yra Flash-mob? Tai kada vienų metų vieną veiksmą atlieka grupė žmonių.
Taigi - kas nori pasiūti meškiuką kartu su manimi? Esmė tokia - aš duosiu meškiuko iškarpą ir kas kelias dienas (tempą sureguliosime) pateiksiu darbų etapus. Aišku padėsiu patarimais Pamatysite, kad su viena iškarpa gims labai skirtingi meškiukai
Tai ką? Yra norinčių prisijungti?
Negaliu patikėti Kokią savaitę laiko suku galvą: iš kur gauti meškučių iškarpų? Perkuičiau žaislus: buvau pasiruošusi išardyti ką nors, bet pagailo
Jungsiuos su malonumu į kompaniją. (kažkada siuvau zuikius, mezgiau katinus, bet per tiek metų nieko nebeliko )
Jungsiuos su malonumu į kompaniją. (kažkada siuvau zuikius, mezgiau katinus, bet per tiek metų nieko nebeliko )
ir aš labai myliu meškiukus
tikrai gražūs Tavo meškučiai
atleisk už kvailą klausimą, o kada jie tampa Teddžiais, čia kokios spec. iškarpos?
Papildyta:
yra tema apie pasiūtus žaislus- iškarpų galybė, tik gal nekolekcinių- paprastų meškių ir ne tik
--------------------------------------------------------------------------------------------------
paskaičiau temą, dabar viskas aišku - nuostabūs meškiai
tikrai gražūs Tavo meškučiai
atleisk už kvailą klausimą, o kada jie tampa Teddžiais, čia kokios spec. iškarpos?
Papildyta:
QUOTE(white tea @ 2008 10 16, 19:02)
Negaliu patikėti Kokią savaitę laiko suku galvą: iš kur gauti meškučių iškarpų? Perkuičiau žaislus: buvau pasiruošusi išardyti ką nors, bet pagailo
yra tema apie pasiūtus žaislus- iškarpų galybė, tik gal nekolekcinių- paprastų meškių ir ne tik
--------------------------------------------------------------------------------------------------
paskaičiau temą, dabar viskas aišku - nuostabūs meškiai
Saunuole gaila,kad negaliu prisijungti nes savo nespeju ,bet gal kada nors pravers
Na , merginos, aš jus morališkai palaikysiu bijau dar vieną 'virusą" pagriebti tai susilaikysiu , bus įdomu stebėti kaip seksis , sėkmės
white tea, labai faina, kad prisijungsi prie gero reikalo
frederica, ačiū už informaciją - tuoi padarysiu pataisymus
rulle, suprantu - lėlės nelaukia
pavonija, tikrai čia užkrečiama Jei vis dėlto apsispręsi - prisijunk
Pataisymas: kadangi nepastebėjau temukės apie siūtus žaislus, tai truputi pasitaisau - šitoje temoje kalbėsime ir kūrsime TIK meškiukus
frederica, ačiū už informaciją - tuoi padarysiu pataisymus
rulle, suprantu - lėlės nelaukia
pavonija, tikrai čia užkrečiama Jei vis dėlto apsispręsi - prisijunk
Pataisymas: kadangi nepastebėjau temukės apie siūtus žaislus, tai truputi pasitaisau - šitoje temoje kalbėsime ir kūrsime TIK meškiukus
Norėčiau ir aš pamėginti
Im-bear, būtų labai įdomu.... Bet mąstau, ar sugebėčiau...
QUOTE(Misty @ 2008 10 16, 21:22)
Norėčiau ir aš pamėginti
Misty, puiku, surinksim grupele ir, manau, kita savaite pradesim )))
QUOTE(daite @ 2008 10 16, 21:24)
Im-bear, būtų labai įdomu.... Bet mąstau, ar sugebėčiau...
daite, aisku, sugebesi! Bendrom jegom
Labai gera idėja, tikrai mielai pabandyčiau pasiūti savo pirmąjį meškutį
Klausimas paprastas: tai vienintelis projektas ar siūsime ir kitą meškiuką, jei šis pasiseks (taip, aš optimistė )
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 16, 20:50)
O kaip viskas vyktų....?
Kažkas kirba viduj, noris išbandyti... Gal intucija...