Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nu dėl ūgio mano draugė tave lenkia dviem cm. ax.gif O dar paskutinis mano buvęs pabrolys buvo 190cm. Gražiai atrodžiau šalia jo biggrin.gif lyg susitraukus nuo skalbimo doh.gif blush-anim-cl.gif hah.gif friends.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
as is viduriuko biggrin.gif ugis 172 cm,o svoris 50-52 svyruoja nuo suvalgyto maisto kiekio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 06 25, 23:37)
as is viduriuko  biggrin.gif  ugis 172 cm,o svoris 50-52 svyruoja nuo suvalgyto maisto kiekio  biggrin.gif

Is kokio dar viduriuko ohmy.gif Taigi kudena jau visai doh.gif Valgyk, vaikeli, daugiau, save prisiziurek console.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 06 25, 23:49)
Is kokio dar viduriuko ohmy.gif Taigi kudena jau visai doh.gif Valgyk, vaikeli, daugiau, save prisiziurek console.gif

ne ne as tikrai is viduriuko biggrin.gif tik aplinkiniai irgi tavo zozdius kartoja ir sako valgyk,valgyk blink.gif
Atsakyti
VAt ir man porą kilų reik numest, ūgis 176, svoris 58kg. 2kg. pasišalintų, būčiau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Ugis-165cm,svoris-48kg+/- smile.gif Svoris gal ir visai nieko,bet jau ugis cry.gif
p.s Kaip uzaugt???
Atsakyti
Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų cry.gif Ir diskomfotabiliai jaučiuos, bu dar gali nudript ne taip koją padėjus blush2.gif Ar kulniukas kur įstrigt... Kaip mano daugė vaidino karatistę ir kai vaidindama su savo naujais kablais spyrė į tvorą tai kulniukas įstrigo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 06 26, 19:26)
Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų cry.gif Ir diskomfotabiliai jaučiuos, bu dar gali nudript ne taip koją padėjus blush2.gif Ar kulniukas kur įstrigt... Kaip mano daugė vaidino karatistę ir kai vaidindama su savo naujais kablais spyrė į tvorą tai kulniukas įstrigo biggrin.gif  doh.gif

megalol.gif clap_1.gif
Atsakyti
Vaizdelis buvo liuxiškas thumbup.gif
Atsakyti
Mano ūgis tai 158 cm, svoris gegužės 06 d. buvo 58,5 kg.
Dabar 54 kg. Labai noriu susigražint savo 49 kg. Tik dabar jie lečiau dingsta...
O kas dėl ūgio...Tai mano mama visada sako "visi darbai prie žemės" (Ji kaime gyvena). Dėl ūgio kažkada kompleksavau....bet yra daug blogesnių dalykų nei mažas ūgis...Todėl mylėkim save...
Atsakyti
O aš 172 cm ir 61kg, labai norėčiau 55kg blush2.gif
Atsakyti
mamo ugis 165(esu be galo patenkinta juo), pries nestuma ir visada svoris buvo 48kg (irgi buvau begalo patenkinta,nes atrode liuksiskai,viskas savo vietoj,apimtys buvo 89-59-90), o ejau gimdyti 74kg blink.gif blink.gif blink.gif dabar svoris nukrito iki 58kg, bet ir toliau po truputi krenta,manau kad 52-53kg bus pats tas,svarbiausia reikes sportu viska pastangrinti,kad nekabetu lasiniai ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 27 birželio 2005 - 21:50