Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų Ir diskomfotabiliai jaučiuos, bu dar gali nudript ne taip koją padėjus Ar kulniukas kur įstrigt... Kaip mano daugė vaidino karatistę ir kai vaidindama su savo naujais kablais spyrė į tvorą tai kulniukas įstrigo
Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų Ir diskomfotabiliai jaučiuos, bu dar gali nudript ne taip koją padėjus Ar kulniukas kur įstrigt... Kaip mano daugė vaidino karatistę ir kai vaidindama su savo naujais kablais spyrė į tvorą tai kulniukas įstrigo
Mano ūgis tai 158 cm, svoris gegužės 06 d. buvo 58,5 kg. Dabar 54 kg. Labai noriu susigražint savo 49 kg. Tik dabar jie lečiau dingsta... O kas dėl ūgio...Tai mano mama visada sako "visi darbai prie žemės" (Ji kaime gyvena). Dėl ūgio kažkada kompleksavau....bet yra daug blogesnių dalykų nei mažas ūgis...Todėl mylėkim save...
mamo ugis 165(esu be galo patenkinta juo), pries nestuma ir visada svoris buvo 48kg (irgi buvau begalo patenkinta,nes atrode liuksiskai,viskas savo vietoj,apimtys buvo 89-59-90), o ejau gimdyti 74kg dabar svoris nukrito iki 58kg, bet ir toliau po truputi krenta,manau kad 52-53kg bus pats tas,svarbiausia reikes sportu viska pastangrinti,kad nekabetu lasiniai ir bus gerai