Bent jau gerai, kad ne kaip mano puseserė:buvo normali, bet pradėjo laikytis dietos (dėl man nežinomų priežaščių. Per pusmetį numetė kokius penkiolika kg. Po to sumąstė, kad reikia prisiaugint (nes tikriausiai pamatė, kad tai nesveika ar kenkai, bet nesu tikra tuom) Ir per ketvirtadalį metų priaugo dar daugiau negu svėrė pačioj pradžioj. Juk visa tai tikrai nesveika.
Tai kad per trumpus laiko tarpus tai stresuoja organizmas, ir man atrodo tai tikrai nepadeda širdžiai, kaip kontrastinis dušas

Pabandykit kinietiško maisto, ir daugiau gerkit skysčių jei jau taip norit sulieknėt. Kinietišką maistą valgant greit atsiranda sotumo jausmas, ypač tokių salotų su ryžių spagečiais. O vanduo skatina sotumo jausmą. Ir visai nesijaus, kad laikaisi kokios dietos. Ne tai, kaip mano brolis... Daug valgo, skysčių mažai geria( Bškį naglas, nieko negeria tik vandenį iš krano, tik po maisto, kol nepadarai arbatos, ar neparneši sulčių
) Taigi ir skrandis gali užsikišt, ir vandeny yra visokių kvarabų

QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 22:34)
Kinietišką maistą valgant greit ateina sotumo jausmas
Ale ir greit nueina

Reika lieknintis mąstant šitaip

Mano ugis 175-176cm, svoris prieskelias dienas buvo 65kg

Jei būtų apklausa dėl ūgio, tai turėčiau kur pasireikšt
. Vienžo, ūgis 180 cm, svoris - 65 kg. Dar liko kelis kg po gimdymo numest, kad būčiau tokia pati, kaip prieš nėštumą, ale jei ir nenukris, per daug nepergyvensiu
.