Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(La Sposa @ 2008 11 23, 12:58)
Albume galite paziureti mano sukuosena, gal ne visai aiskiai matosi, bet bendras vaizdas yra...ne visai tokia kokios norejau, bet visai normali...
http://picasaweb.goo...uves2008080203#

La Sposa, grazi sukuosena, as taip pat ko nors panasaus noriu, mano plauku ilgis beveik kaip tavo, turetu buti grazu rolleyes.gif Jei ne paslaptis, kas buvo jusu fotografu, sorry uz poster_offtopic.gif , bet labai jau man patiko nuotraukos..
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 11 24, 18:28)
Truputi humoro  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 11 27, 11:59)

idomios sukuosenos, ypac sita thumbup.gif ... kazko panasaus ir noreciau tik gal maziau tu "kilpu" ax.gif
Atsakyti
Labas, mergaites.. 4u.gif
Ikisau pas jus nosyte, nors mano dienele jau praejo, bet taip gera prisiminti planavimus.. ax.gif
Idesiu ir as savo sukuosena pasirodyt, gal kam patiks.. Atsimenu, kaip ilgai as neapisprendziau kokia daryt, ir kur kirpeja rasti.. Bet likau labai patenkinta.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryyte: 28 lapkričio 2008 - 11:29
QUOTE(ausryyte @ 2008 11 28, 11:20)
Labas, mergaites..  4u.gif 
Ikisau pas jus nosyte, nors mano dienele jau praejo, bet taip gera prisiminti planavimus..  ax.gif
Idesiu ir as savo sukuosena pasirodyt, gal kam patiks.. Atsimenu, kaip ilgai as neapisprendziau kokia daryt, ir kur kirpeja rasti.. Bet likau labai patenkinta..  ax.gif

Ausryyte labai grazute wub.gif jau berods ir sakiau anksciau...
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 11 28, 12:17)
Ausryyte labai grazute  wub.gif jau berods ir sakiau anksciau...

O ir Indrosele cia smile.gif Ir tu dar vestuvinem nuotaikom gyveni.. wub.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 11 27, 23:44)
idomios sukuosenos, ypac sita  thumbup.gif  ... kazko panasaus ir noreciau tik gal maziau tu "kilpu"  ax.gif

man irgi labai grazi sukuosena drinks_cheers.gif bet kazkaip galvoju, kad nepatvari ax.gif

ausryyte, lbai grazu ir subtilu 4u.gif pati norejau garbanu, bet apsistojau ties kuoduku smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 11 28, 12:48)
O ir Indrosele cia  smile.gif  Ir tu dar vestuvinem nuotaikom gyveni..  wub.gif  Aciu  4u.gif

Jop pas mane sita temele yra tarp uzprenumeruotu, tai vis paskaitineju smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors žinot gerą kirpėją PLungėje, kuri padarytų vestuvinę šukuoseną gražiai 4u.gif
Atsakyti