Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Labutis visoms, ikeliu ir as savo vestuviu foto gal kam patiks ir pasinaudos mano buvuse sukuosena smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2008 11 06, 18:41)
per vestuves mano sukuosena buvo tokia http://public.fotki....dijasl0311.html

Superiniai papuošalai wub.gif
Atsakyti
Visoms iš patirties rekomenduoju pasidaryti bandomaja šukuosena. Aš kai nuėjau tartis dėl bandomos, tai man pasakė, kad tipo kirpėja vis tiek nepadarys taip kaip per bandomaja tai kam jums pingėlius leist. O rezultate likau nelabai patenkinta savo šukuosena.
Atsakyti
Na taip, per bandomaja ir per vestuves skirtingai gaunas, taciau vis vien panasiai. Jau buni pamacius, kaip norima sukuosena tau tinka ir pan. As irgi uz bandomaja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 11 14, 10:13)
Na taip, per bandomaja ir per vestuves skirtingai gaunas, taciau vis vien panasiai. Jau buni pamacius, kaip norima sukuosena tau tinka ir pan. As irgi uz bandomaja mirksiukas.gif

Pritariu, sukuosenos neatkartos, bet vis tiek bus panasiai, o is bandomosios matyti, ar tinka prie veido formos, ar patinka, ar gerai jauciamasi su sukuosena.

Aisku, jeigu turimas konkretus pavyzdelis ir 100proc. zinoma, kad tik tai tos norisi ir nieko kito, tada jau bandomosios darytis nereiketu.
Papildyta:
QUOTE(Lau_rike @ 2008 11 13, 20:55)
Labutis visoms, ikeliu ir as savo vestuviu foto gal kam patiks ir pasinaudos mano buvuse sukuosena  smile.gif  4u.gif

Manau, kad labai originali sukuosena. Tikrai isskirtine - ne tokia, kaip visos.

Man wub.gif Jeigu tureciau pailga veiduka, tai irgi ka nors panasaus pasidaryciau, bet deja, reikia slepti zandukus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulla @ 2008 11 13, 20:42)
as kirpykloj tik istiesinau plaukus, o anyta ipyne gels i plaukus. norejosi kazko labai parasto
user posted image

Taip, daznai paprastume grozis, bet ne siuo atveju. man schmoll.gif Antroje nuoraukyteje dar nieko, bet pirmoje atrodo lyg bytumete ka tik is lovos.
Tokia vat mano tiesmukiska nuomone rolleyes.gif
Manau, kad jeigu plaukuciai butu nors kiek subanguoti, butu geriau, bet svarbu, kad Jums buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 11 14, 16:12)
Pritariu, sukuosenos neatkartos, bet vis tiek bus panasiai, o is bandomosios matyti, ar tinka prie veido formos, ar patinka, ar gerai jauciamasi su sukuosena.

Aisku, jeigu turimas konkretus pavyzdelis ir 100proc. zinoma, kad tik tai tos norisi ir nieko kito, tada jau bandomosios darytis nereiketu.
Papildyta:
Manau, kad labai originali sukuosena. Tikrai isskirtine - ne tokia, kaip visos.

Man  wub.gif  Jeigu tureciau pailga veiduka, tai irgi ka nors panasaus pasidaryciau, bet deja, reikia slepti zandukus  blush2.gif
Papildyta:
Taip, daznai paprastume grozis, bet ne siuo atveju. man  schmoll.gif Antroje nuoraukyteje dar nieko, bet pirmoje atrodo lyg bytumete ka tik is lovos.
Tokia vat mano tiesmukiska nuomone  rolleyes.gif
Manau, kad jeigu plaukuciai butu nors kiek subanguoti, butu geriau, bet svarbu, kad Jums buvo gerai.

o as kaip tik tokios paprastos norejau, nes man tie pasukimai ir supynimai primena makaronu fabriko sprogima. ir labai lenkiskai atrodo. bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2008 11 16, 18:15)
o as kaip tik tokios paprastos norejau, nes man tie pasukimai ir supynimai primena makaronu fabriko sprogima. ir labai lenkiskai atrodo. bet cia tik mano nuomone smile.gif

O kas yra tie "lenkiskai atrodantys" pasukimai ir supynimai? blink.gif Pirma karta girdziu, kad lenkai butu israde pasukimus ir supynimus sioje srityje biggrin.gif
Keistas Jusu poziuris i Lenkija...Nuvaziuokite ir pamatysite, jog ten paneles kaip tik paprasciau atrodo, maziau dazosi ir pan. - negu musiskes, tada zinosite kas yra lenkiska.

O makaronu fabriko sprogima primena butent auksciau nurodyto pavyzdelio issidraike plaukai.

P.S. neesu nusistaciusi pries palaidu plauku sukuosena vestuviu diena, pati su tokia busiu, bet plaukai privalo buti sutvarkyti, kad neatrodytu taip, lyg ka tik is lovos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 11 17, 11:55)
O kas yra tie "lenkiskai atrodantys" pasukimai ir supynimai?  blink.gif  Pirma karta girdziu, kad lenkai butu israde pasukimus ir supynimus sioje srityje  biggrin.gif
Keistas Jusu poziuris i Lenkija...Nuvaziuokite ir pamatysite, jog ten paneles kaip tik paprasciau atrodo, maziau dazosi ir pan. - negu musiskes, tada zinosite kas yra lenkiska.

O makaronu fabriko sprogima primena butent auksciau nurodyto pavyzdelio issidraike plaukai.

P.S. neesu nusistaciusi pries palaidu plauku sukuosena vestuviu diena, pati su tokia busiu, bet plaukai privalo buti sutvarkyti, kad neatrodytu taip, lyg ka tik is lovos  doh.gif

visiskai tave palaikau ir del Lenkijos (nes ten buvus ir macius paneles) ir del to, kad sukuosena turi buti sukuosena, o ne pagalve ar veju suvelti plaukai ax.gif
Atsakyti
tai as ta ir noriu pasakyti, kad cia gyvenancios lenkaites be galo megsta blizgucius, tortus ant galvu ir pan. bent jau tos kurias man yra teke sutikti. gal tiesiog musu skoniai nesutampa.
Atsakyti
Na as dar noreciau pridurti, kad tortas ant galvos - tortui nelygu. Buna neskoningu ir labai baisiu. Bet buna tiesiog iskilmingos tokiai progai tinkamos sukuosenos. Ir as pasisakau uz tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 10 27, 13:39)
kaip jums Volungevičiūtės plaukuosena?
Papildyta:
man tai kukliai ir gražiai.

pritariu grazu,ir kuklu drinks_cheers.gif ir ta kalija idomiai sugalvota thumbup.gif nereikia nesiotis rankoje,patogu tongue.gif bet labiausiai,tj man tas svarkelis patiko wub.gif ieskau tokios sukneles,gal kas kur matet blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2008 11 17, 15:09)
tai as ta ir noriu pasakyti, kad cia gyvenancios lenkaites be galo megsta blizgucius, tortus ant galvu ir pan. bent jau tos kurias man yra teke sutikti. gal tiesiog musu skoniai nesutampa.

Na, sioje srityje gal but turiu kiek daugiau patirties, turejau ir nuolatos turiu daug klienciu, tarp ju nemazai lenkiu. Taip, jos turi savaji stiliu, poziuri ir pan., bet "tortu" ant galvu (kaip juos vadinate) jos nepraso ir galiu konstatuoti, kad ju dazniau nori butent lietuvaites. Taigi neskirstykime paneliu sukuosenu pagal tautybes, nes tada cia besilankancioms lenkems nieko neliktu kaip tik sakyti, jog dauguma lietuviu atrodo lietuviskai, todel renkasi tokias ar anokias sukuosenas biggrin.gif
Graziai atrodyti su "tortu" ne kiekvienai duota, reikia tureti grazius bruozus ir veiduka, taigi nepavydekime to toms, kurios ta turi ir moka pasinaudoti mirksiukas.gif
"Tortai" forever lotuliukas.gif
Atsakyti