Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Nuometą galima montuoti bet kur, kur yra nors 3 plaukai biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras nuometas pritvirtintas prie triju plauku lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai issireiskei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 04 02, 15:55)
Nuometą galima montuoti bet kur, kur yra nors 3 plaukai  biggrin.gif

lotuliukas.gif tik segtukas tada toks miniatiuuurinis turetu buti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Sios sukuoseno dailios happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Wowerytia @ 2009 04 02, 17:12)

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 02, 14:48)
tikrai simpatisku yra sukuosenu. As tai palaidais noriu..... tik va kaip ta nuometa reikes "prilipdyti" smile.gif su palaidais nelabai i ka yra isegti, nors tik baznycioj pabuti ... tiek jo ir reikia

na tipouser posted image
doh.gif  lotuliukas.gif  juokingai cia tie neonai  biggrin.gif

jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai smile.gif Per vestuves butu baisu taip atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 02 balandžio 2009 - 21:45
QUOTE(Cica:) @ 2009 04 02, 22:44)
jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai  smile.gif Per vestuves butu baisu taip atrodyt  biggrin.gif

Pritariu dėl tragiškai atrodančių plaukų. Mano galva ir kūnas ne ką geriau atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 04 02, 22:44)
jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai  smile.gif Per vestuves butu baisu taip atrodyt  biggrin.gif

kaip tik ka pagimdziusi, tai super atrodo, kad taip visom biggrin.gif

O man grazu.. kaip ir visur skonio reikalas.. kaip as eidavau i vestuves ar koki rengini, tai visada sukuosena darydavausi salone, bet man tie segtukaip taip nepatinka doh.gif biggrin.gif nu nepakenciu ant galvos svetinkuniu smile.gif man palaidais pats tas thumbup.gif
Papildyta:
na, jei jau taip nepatinka si foto, idesiu kita smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 03, 10:36)
kaip tik ka pagimdziusi, tai super atrodo, kad taip visom biggrin.gif

kaip kątik pagimdžiusi atrodo gal ir gerai, bet manau nevalia lįsti pusnuogei ant podiumo, nes kaip manekėnša atrodo tragiškai, tos žvaigždės sau pernelyg daug leidžia schmoll.gif
Atsakyti
Figūra Heidi superinė cool.gif (jai ne aštuoniolika ir pagimdžiusi ne vieną vaikutį, tai bijokit Dievo mergaitės, ypač labai jaunos, ir nevarykit jo į medį biggrin.gif ), gerai Kaja sakė "kad taip visoms", nes ir jaunos po gimdymo turi ir strijų, "sutrūkinėjusių" pilvų, neatsistatančių taukinių, randų ir t.t., tad neprisiškaukit bėdos mirksiukas.gif Atsiprašau už OT, o dėl tos pirmosios Heidi šukuopsenos-palaidi plaukai gražu, bet galvą plaut reikia cool.gif lotuliukas.gif labai akivaizdu, kad arba su plaukų formavimo priemonėm persistengta, arba nespėjo galvos išsitrinkt biggrin.gif Paskutinėse fotro nepalyginamai gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 04 03, 10:40)
kaip kątik pagimdžiusi atrodo gal ir gerai, bet manau nevalia lįsti pusnuogei ant podiumo, nes kaip manekėnša atrodo tragiškai, tos žvaigždės sau pernelyg daug leidžia  schmoll.gif

Bet ir renginių organizatoriai tą leidžia biggrin.gif Reiškia to reikia ir niekaip kitaip blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nady @ 2009 04 03, 10:42)
o dėl tos pirmosios Heidi šukuopsenos-palaidi plaukai gražu, bet galvą plaut reikia  cool.gif  lotuliukas.gif labai akivaizdu, kad arba su plaukų formavimo priemonėm persistengta, arba nespėjo  galvos išsitrinkt  biggrin.gif  Paskutinėse fotro nepalyginamai gražiau  rolleyes.gif

Gal ten apšvietimas nelabai tinkamas buvo...o gal ir foto nevykusi išvis..tiesą žino tik tie, kurie matė realiai biggrin.gif
Atsakyti