Nuometą galima montuoti bet kur, kur yra nors 3 plaukai
cia tai geras nuometas pritvirtintas prie triju plauku gerai issireiskei
QUOTE(Benice @ 2009 04 02, 15:55)
Nuometą galima montuoti bet kur, kur yra nors 3 plaukai
tik segtukas tada toks miniatiuuurinis turetu buti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 02, 14:48)
tikrai simpatisku yra sukuosenu. As tai palaidais noriu..... tik va kaip ta nuometa reikes "prilipdyti" su palaidais nelabai i ka yra isegti, nors tik baznycioj pabuti ... tiek jo ir reikia
na tipo
juokingai cia tie neonai
na tipo
juokingai cia tie neonai
jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai Per vestuves butu baisu taip atrodyt
QUOTE(Cica:) @ 2009 04 02, 22:44)
jei neklystu, sitoa foto daryta per Victoria's Secret apatiniu pristatyma ir Heidi Klum cia demonstravo praejus 10 dienu po gimdymo (ar maziau..nepamenu). Beje, man cia jos plaukai atrodo tiesiog baisiai Per vestuves butu baisu taip atrodyt
Pritariu dėl tragiškai atrodančių plaukų. Mano galva ir kūnas ne ką geriau atrodo
QUOTE(Cica:) @ 2009 04 02, 22:44)
kaip tik ka pagimdziusi, tai super atrodo, kad taip visom
O man grazu.. kaip ir visur skonio reikalas.. kaip as eidavau i vestuves ar koki rengini, tai visada sukuosena darydavausi salone, bet man tie segtukaip taip nepatinka nu nepakenciu ant galvos svetinkuniu man palaidais pats tas
Papildyta:
na, jei jau taip nepatinka si foto, idesiu kita
QUOTE(*KAJA* @ 2009 04 03, 10:36)
kaip tik ka pagimdziusi, tai super atrodo, kad taip visom
kaip kątik pagimdžiusi atrodo gal ir gerai, bet manau nevalia lįsti pusnuogei ant podiumo, nes kaip manekėnša atrodo tragiškai, tos žvaigždės sau pernelyg daug leidžia
Figūra Heidi superinė (jai ne aštuoniolika ir pagimdžiusi ne vieną vaikutį, tai bijokit Dievo mergaitės, ypač labai jaunos, ir nevarykit jo į medį ), gerai Kaja sakė "kad taip visoms", nes ir jaunos po gimdymo turi ir strijų, "sutrūkinėjusių" pilvų, neatsistatančių taukinių, randų ir t.t., tad neprisiškaukit bėdos Atsiprašau už OT, o dėl tos pirmosios Heidi šukuopsenos-palaidi plaukai gražu, bet galvą plaut reikia labai akivaizdu, kad arba su plaukų formavimo priemonėm persistengta, arba nespėjo galvos išsitrinkt Paskutinėse fotro nepalyginamai gražiau
QUOTE(maža mazgė @ 2009 04 03, 10:40)
kaip kątik pagimdžiusi atrodo gal ir gerai, bet manau nevalia lįsti pusnuogei ant podiumo, nes kaip manekėnša atrodo tragiškai, tos žvaigždės sau pernelyg daug leidžia
Bet ir renginių organizatoriai tą leidžia Reiškia to reikia ir niekaip kitaip
Papildyta:
QUOTE(Nady @ 2009 04 03, 10:42)
o dėl tos pirmosios Heidi šukuopsenos-palaidi plaukai gražu, bet galvą plaut reikia labai akivaizdu, kad arba su plaukų formavimo priemonėm persistengta, arba nespėjo galvos išsitrinkt Paskutinėse fotro nepalyginamai gražiau
Gal ten apšvietimas nelabai tinkamas buvo...o gal ir foto nevykusi išvis..tiesą žino tik tie, kurie matė realiai