Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(juratux88 @ 2009 03 31, 18:43)
user posted imageuser posted image
nu va as jau issirinkau mazdaug tokios,nenoriu kad lystu i akis,ir kad nebijociau jog isirs,svarbiausia  grozis ir patogumas thumbup.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz isireiskima o ji jum nera panasi i kalnu avina doh.gif Na cia gal kalta manekenes israiska ir povyza, bet kai pamaciau man iskart pries akis issoko avinas su dideliais riestais ragais biggrin.gif
(cia ta sukuosena kur daug plauku reikia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niema: 01 balandžio 2009 - 12:28
QUOTE(juratux88 @ 2009 03 31, 17:43)
user posted imageuser posted image
nu va as jau issirinkau mazdaug tokios,nenoriu kad lystu i akis,ir kad nebijociau jog isirs,svarbiausia  grozis ir patogumas thumbup.gif

sukuosenos thumbup.gif
tokios lengvutes, neperkrautos
kazka tokio ir pati noreciau
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 04 01, 13:27)
Labai atsiprasau uz isireiskima o ji jum nera panasi i kalnu avina doh.gif  Na cia gal kalta manekenes israiska ir povyza, bet kai pamaciau man iskart pries akis issoko avinas su dideliais riestais ragais biggrin.gif

Gal ir yra panašumo į tuos avino ragus bigsmile.gif Bet aš to nenagrinėjau, pagrindinė problema čia - iš kur gauti plaukų ragams susukti lotuliukas.gif Na, manau, kad nuotaka su tokia šukuosena tikrai būtų originali. Taip, gal būt nereikia visko taip išpūsti, bet idėją galima pasiglemžt biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif , jo pati ideja nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 04 01, 12:16)
SUper, labai įdomu, bet iš kur tiek plaukų gaut?  g.gif  biggrin.gif
user posted image

na as turiu plauku kiek siai sukuosenai reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 01 balandžio 2009 - 13:26
Labai atsiprasau uz isireiskima o ji jum nera panasi i kalnu avina doh.gif  Na cia gal kalta manekenes israiska ir povyza, bet kai pamaciau man iskart pries akis issoko avinas su dideliais riestais ragais biggrin.gif

lotuliukas.gif
Šiaip stilizuota tokia nuotraukėlė, man super graži foto, vetuvėms, tai manau ne-maniškis apibūdintų maždaug taip "Sporto rūmai ant galvos" biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2009 04 01, 14:08)
na as turiu plauku kiek siai sukuosenai reiktu  lotuliukas.gif

Paskolink, maniškiai labai šislinko doh.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz isireiskima o ji jum nera panasi i kalnu avina doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet žinok, man irgi avino ragąpriminė doh.gif lotuliukas.gif
anyway, nuotrauka labai daili mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesiginciju matos kad nuotrauka profesionalo darbas rolleyes.gif
Atsakyti
man sita grazute wub.gif
Atsakyti
tikrai simpatisku yra sukuosenu. As tai palaidais noriu..... tik va kaip ta nuometa reikes "prilipdyti" smile.gif su palaidais nelabai i ka yra isegti, nors tik baznycioj pabuti ... tiek jo ir reikia

na tipouser posted image
doh.gif lotuliukas.gif juokingai cia tie neonai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 02 balandžio 2009 - 14:50
Grazu.... wub.gif Pas mane ta pati beda su nuometu, tai kiek snekejau tai jei nuometas nera labai sunkus nera problemu ji pritvirtinti ir prie palaidu plauku thumbup.gif
Atsakyti