Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(errachka @ 2009 03 28, 21:01)
trumpiems, pasiaustiems plaukuciams nieko nerandu  doh.gif  Reiks ajt kaip i darba  biggrin.gif

Na jau wink.gif Neabejoju, kad gera kirpeja bet kokio ilgio ir stiliaus plaukuciams ka nors sugalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 03 28, 21:01)
trumpiems, pasiaustiems plaukuciams nieko nerandu  doh.gif  Reiks ajt kaip i darba  biggrin.gif

user posted image
O kokio ilgio tavo plaukučiai?
Atsakyti
user posted image

user posted image

sitos labai grazios, super wub.gif

tik speju pirmuoju atveju ne velnio neissilaikys vis diena, o antras atvejis ta grazu paziureti, bet pati nesidaryciau, nes yra pavojus atrodyti kaip su dviem kuodukais, plius ir auskaru jau nebereikia, o ma norsi ilgu... beje, speju, su tuo golfu vasara ziauriai karsta, bet is esmes viskas labai suderinta pas sita nuotaka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 29 kovo 2009 - 13:23
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 28, 23:01)
user posted image
O kokio ilgio tavo plaukučiai?

Visai trumpi - nors kai sustatai, tai nemazai gaunas biggrin.gif Pasisiausele biggrin.gif

Manau, kad gal kirpeja ka ispes gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 03 27, 21:19)
Kas nori palaidais plaukais  4u.gif

user posted image

Man sita labai grazi wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai grazu smile.gif smile.gif graziam zmogui ir sh... graziai atrodo, cia ne tiek sukuosena ipatinga kiek pati nuotaka nuotraukelej labai simpatiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 03 27, 20:59)
Na juk mes visos dailios esam, o jei prie sios sukuosenos priderinus detales nuo sukneles pvz. svarofskiai, perliukai arba gelytes kur nors  wub.gif  wub.gif  wub.gif
As matot einu vasara i svecius tai ir be papuosimu ka nors panasaus galvoju  blush2.gif
Papildyta:
Kam reikia auksto kuodo  4u.gif  Ikvepimas mane aplanke  ax.gif

user posted image

man sitas kuodukas nerealus biggrin.gif..
RYKUTE tavo pasiulymai thumbup.gif idomu kaip Audruzele mane susukuos bigsmile.gif
Jau laukiu kada nuspresiu kada bandomaji pasidaryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 27, 15:09)
O kodėl gi ne?  bigsmile.gif Labai gražu kai yra nuometas ir keletas didesnių gėlių, gali būti ir viena...Na, čia mano nuomonė. Daug smulkių nelabai mėgstu  g.gif
Norėčiau pasiteirauti nuotakėlių, kaip Jums tokia šukuosena?
user posted image user posted image

labai graži šukuosena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 28, 19:48)

pirmoj eilej per viduriuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
nu va as jau issirinkau mazdaug tokios,nenoriu kad lystu i akis,ir kad nebijociau jog isirs,svarbiausia grozis ir patogumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 03 31, 18:43)
nu va as jau issirinkau mazdaug tokios,nenoriu kad lystu i akis,ir kad nebijociau jog isirs,svarbiausia  grozis ir patogumas thumbup.gif

Man pussesere dare panasia, tikrai labai patogu buvo, neisiro niekas thumbup.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2009 03 31, 16:53)
man sitas kuodukas nerealus biggrin.gif..
RYKUTE tavo pasiulymai  thumbup.gif  idomu kaip Audruzele mane susukuos  bigsmile.gif
Jau laukiu kada nuspresiu kada bandomaji pasidaryt  thumbup.gif

Na jei jau googlinu tai stengiuosi ir jus pradziuginti jei ka randu 4u.gif
Nors apie pacias sukuosenas nenusimanau, bet zinau viena, kad jus abi ta sukuosena kursit, o ne tiesiog ji darys o tu sedek lotuliukas.gif Tam ir yra bandomoji, kad sukurtumet savaja... wub.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Netradicine 4u.gif
user posted image

Papildyta:
Jei vestuves svestumet Kinieciu restorane tai pats tas thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
Surimtejau ax.gif