Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(Rykute @ 2009 03 27, 20:19)
Kas nori palaidais plaukais  4u.gif

Labai graži wub.gif
Atsakyti
Rykute, man ta tvarkinga sukuosena laaabai grazi wub.gif bet ir dailaus veiduko jai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 03 27, 21:50)
Rykute, man ta tvarkinga sukuosena laaabai grazi wub.gif  bet ir dailaus veiduko jai reikia  blush2.gif

Na juk mes visos dailios esam, o jei prie sios sukuosenos priderinus detales nuo sukneles pvz. svarofskiai, perliukai arba gelytes kur nors wub.gif wub.gif wub.gif
As matot einu vasara i svecius tai ir be papuosimu ka nors panasaus galvoju blush2.gif
Papildyta:
Kam reikia auksto kuodo 4u.gif Ikvepimas mane aplanke ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 03 27, 20:54)

user posted image

jamu šitą bigsmile.gif

tik reikia galigas kudlas spėti per keletą mėnesių užsiauginti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Trumpu plauku sukuosena
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 03 27, 21:40)

Papildyta:
Trumpu plauku sukuosena
user posted image

user posted image

As isivaizduoju, kad cia galima ne tik visai trumpu plauku savininkems pasidaryti tokia sukuosena, o ir tarkim kuriu plaukuciai paslankus garbanojimui ir yra zemiau peciu rolleyes.gif

Ar as klystu? ax.gif
Atsakyti

Kam reikia auksto kuodo 4u.gif Ikvepimas mane aplanke ax.gif

user posted image
[/quote]
wub.gif as dievinu kuodus tongue.gif
Atsakyti
[quote=Rykute,2009 03 27, 20:54]
O kas tau yra moderni ? Apipasakok kaip tu tai isivaizduoji g.gif

nu neiprastos sukuosenos,ne kuodukai ar taip kur buna sukeltos tvarkingos, ax.gif ,man pasakojo ant sono sukeltus biski suveltus plaukus,ale tokia nuotaka buvo bet nuotrauku kad kazkas pan butu nerandu doh.gif ...
noriu ir kad pakeltu ir palaidu plauku butu ir kad veliumas prisisegtu,jauciu nerealiai as cia uznorejau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 27, 19:27)
sveikutes,
gal kas zinot kur moderniu sukuosenu pavyzdziu ieskot,nes googlinu googlinu ir nieko doh.gif  smile.gif

Labas:

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 03 27, 22:10)
jamu šitą bigsmile.gif

tik reikia galigas kudlas spėti per keletą mėnesių užsiauginti  doh.gif  biggrin.gif

JO sita sukuosena labbaiii grazi 4u.gif 4u.gif 4u.gif as irgi tokios neatsisakyciau ir kudlos ilgos lotuliukas.gif

Geras pasirinkimas, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
trumpiems, pasiaustiems plaukuciams nieko nerandu doh.gif Reiks ajt kaip i darba biggrin.gif
Atsakyti