Cia keletas sukuosenu is Oskaru ceremonijos
http://oscars.hellom...hair/style/1/1/
QUOTE(Cica:) @ 2009 03 26, 20:12)
patiko šita šukuosena paprasta ir labai miela
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 26, 14:40)
pirma labai grazi sukuosena.
jo,pirmoji,labai mano skonio ,o prie antrosios,manau,kad nebereikia veliumo tos geles juk jau grazu,nors as asmeniskai,butinai noriu veliumo juk tik viena kart,tokia proga
QUOTE(Nastulia @ 2009 03 26, 19:22)
jo,pirmoji,labai mano skonio ,o prie antrosios,manau,kad nebereikia veliumo tos geles juk jau grazu,nors as asmeniskai,butinai noriu veliumo juk tik viena kart,tokia proga
Sutinku, as taip pat labai noriu veliumo, nors man grazu ir geles.. Kaip manot ar galima suderinti veliuma ir geles?
QUOTE(&edita @ 2009 03 27, 15:05)
Sutinku, as taip pat labai noriu veliumo, nors man grazu ir geles.. Kaip manot ar galima suderinti veliuma ir geles?
O kodėl gi ne? Labai gražu kai yra nuometas ir keletas didesnių gėlių, gali būti ir viena...Na, čia mano nuomonė. Daug smulkių nelabai mėgstu
Norėčiau pasiteirauti nuotakėlių, kaip Jums tokia šukuosena?
QUOTE(Benice @ 2009 03 27, 14:09)
Labai gražu
QUOTE(Benice @ 2009 03 27, 15:09)
O kodėl gi ne? Labai gražu kai yra nuometas ir keletas didesnių gėlių, gali būti ir viena...Na, čia mano nuomonė. Daug smulkių nelabai mėgstu
labai grazu , bet manau reikia skirtingu spalvu sruogu nes visas sios sukuosenos grozis kelios spalvos
QUOTE(Niema @ 2009 03 27, 16:02)
labai grazu , bet manau reikia skirtingu spalvu sruogu nes visas sios sukuosenos grozis kelios spalvos
Kaip bebūtų keista, nuotaka labiausiai ir pergyveno dėl tų spalvų, nes plaukučiai dažyti labai seniai, tai praktiškai ant galunių beliko spalva šviesi...Man labai patiko ir jai sakiau, jog įdomiau...Todėl ir teiraujuosi Jūsų nuomonės
sveikutes,
gal kas zinot kur moderniu sukuosenu pavyzdziu ieskot,nes googlinu googlinu ir nieko
gal kas zinot kur moderniu sukuosenu pavyzdziu ieskot,nes googlinu googlinu ir nieko
QUOTE(dange22 @ 2009 03 27, 19:27)
sveikutes,
O kas tau yra moderni ? Apipasakok kaip tu tai isivaizduoji
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Nerealiai tvarkinga sukuosena
Kas nori palaidais plaukais