Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Cia keletas sukuosenu is Oskaru ceremonijos
http://oscars.hellom...hair/style/1/1/
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 03 26, 20:12)
Cia keletas sukuosenu is Oskaru ceremonijos
http://oscars.hellom...hair/style/1/1/

patiko šita šukuosena wub.gif paprasta ir labai miela bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 26, 14:40)
pirma labai grazi sukuosena.

jo,pirmoji,labai mano skonio wub.gif ,o prie antrosios,manau,kad nebereikia veliumo ax.gif tos geles juk jau grazu,nors as asmeniskai,butinai noriu veliumo tongue.gif juk tik viena kart,tokia proga
Atsakyti
Sveikos merginos, mano vestuvės jau ne už kalnų, gal kas galėtumėt parekomenduoti gerą kirpeją ir visažistę Klaipėdoje?
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 03 26, 19:22)
jo,pirmoji,labai mano skonio wub.gif ,o prie antrosios,manau,kad nebereikia veliumo ax.gif tos geles juk jau grazu,nors as asmeniskai,butinai noriu veliumo tongue.gif juk tik viena kart,tokia proga

Sutinku, as taip pat labai noriu veliumo, nors man grazu ir geles.. Kaip manot ar galima suderinti veliuma ir geles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2009 03 27, 15:05)
Sutinku, as taip pat labai noriu veliumo, nors man grazu ir geles.. Kaip manot ar galima suderinti veliuma ir geles?  g.gif

O kodėl gi ne? bigsmile.gif Labai gražu kai yra nuometas ir keletas didesnių gėlių, gali būti ir viena...Na, čia mano nuomonė. Daug smulkių nelabai mėgstu g.gif

Norėčiau pasiteirauti nuotakėlių, kaip Jums tokia šukuosena?
user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 27 kovo 2009 - 14:22
QUOTE(Benice @ 2009 03 27, 14:09)

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 27, 15:09)
O kodėl gi ne?  bigsmile.gif Labai gražu kai yra nuometas ir keletas didesnių gėlių, gali būti ir viena...Na, čia mano nuomonė. Daug smulkių nelabai mėgstu  g.gif

labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet manau reikia skirtingu spalvu sruogu nes visas sios sukuosenos grozis kelios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 03 27, 16:02)
labai grazu 4u.gif  4u.gif  4u.gif , bet manau reikia skirtingu spalvu sruogu nes visas sios sukuosenos grozis kelios spalvos smile.gif

Kaip bebūtų keista, nuotaka labiausiai ir pergyveno dėl tų spalvų, nes plaukučiai dažyti labai seniai, tai praktiškai ant galunių beliko spalva šviesi...Man labai patiko ir jai sakiau, jog įdomiau...Todėl ir teiraujuosi Jūsų nuomonės blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kas zinot kur moderniu sukuosenu pavyzdziu ieskot,nes googlinu googlinu ir nieko doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 27, 19:27)
sveikutes,
gal kas zinot kur moderniu sukuosenu pavyzdziu ieskot,nes googlinu googlinu ir nieko doh.gif  smile.gif

O kas tau yra moderni ? Apipasakok kaip tu tai isivaizduoji g.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Nerealiai tvarkinga sukuosena wub.gif

user posted image
Atsakyti