Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Vestuvėms labai noriu kuoduko, kažką panašaus kaip paveiksliuke. Bet vat nežinau ar tiktų man prie suknelės g.gif Patarkit merginos plyzz
Tiesa - turiu ir nuometą, tuomet gal nereiktų tu sagiukų papildomų į plaukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buse: 25 kovo 2009 - 13:49
QUOTE(Buse @ 2009 03 25, 14:48)
Vestuvėms labai noriu kuoduko, kažką panašaus kaip paveiksliuke. Bet vat nežinau ar tiktų man prie suknelės  g.gif Patarkit merginos plyzz
Tiesa - turiu  ir nuometą, tuomet gal nereiktų tu sagiukų papildomų į plaukus?

Tai nematome suknelės ax.gif
Visi segtukai ir papuošimai - tai individualu. Vienoms užtenka nuometi, kitos nori ko daugiau visko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 25, 14:51)
Tai nematome suknelės  ax.gif
Visi segtukai ir papuošimai - tai individualu. Vienoms užtenka nuometi, kitos nori ko daugiau visko  bigsmile.gif

hmmm g.gif man matosi, kazką ne taip padariau matyt tik nežinau kaip pakeisti, kad ir jum matytusi...gaila
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2009 03 25, 14:48)
Vestuvėms labai noriu kuoduko, kažką panašaus kaip paveiksliuke. Bet vat nežinau ar tiktų man prie suknelės  g.gif Patarkit merginos plyzz
Tiesa - turiu  ir nuometą, tuomet gal nereiktų tu sagiukų papildomų į plaukus?

Kuodas tai tikrai tiks. Tas kuodukas kuri issirinkai labai dailus tik ta grifkute ar kas ten tai nelabai ax.gif
Suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuneles @ 2009 02 16, 19:16)
man pati graziausia griaznovos vestuvine sukuosena, ir as apie tokia svajoju. na, tiksliau svarstau arba apie paprasta kuoduka arba apie tokias garbanas. smile.gif  o kaip jums?  ax.gif
http://www.posh.lt/I...stuves/?photo=0

o man per daug gėlių prikrauta blush2.gif
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 17, 14:39)
O juk su veliumu ar gyvom gėlėm, ar kokiom kitom puošmenom plaukuose kasdien nebūnam.. tad netgi paprastai paleisti plaukai, puošti veliumu, gėlėm, sakėg atrodo nekasdieniškai smile.gif

Aš būsiu palaidais, tik vat klausimas - kaip reiks veliumą prikabinti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 03 25, 16:30)

Na kirpėja tikrai turėtų mokėt prikabint mirksiukas.gif
Pati kai ne kirpėja, tai tikrai neįsivaizduoju, kaip jos ten jį pritvirtina, kai jokio kuodo, nieko nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2009 03 25, 14:53)
hmmm g.gif man matosi, kazką ne taip padariau matyt tik nežinau kaip pakeisti, kad ir jum matytusi...gaila

Jau matau biggrin.gif Matai, net pas modelį plaukučiai susegti, tai tiks ir kuodas thumbup.gif
Atsakyti
Šukuosenos ilgiems plaukams:
Su garbanomis:
user posted image
user posted image
user posted image
Vidutinio ilgio plaukams:
user posted image
user posted image
user posted image
Trumpučiams:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 03 25, 17:30)

Ten tokios būna, kaip šukytės prie veliumo pritvirtintos ir prisikabina jos ir ganėtinai tvirtai laikosi.user posted image
Per mergvakarį draugė buvo palaidais plaukais, bet laikėsi veliumas. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte969: 25 kovo 2009 - 19:07
[quote=maža mazgė,2009 03 25, 14:59]
Su garbanomis:
user posted image
user posted image

Man antra labai grazi, bet prie tokio tipo sukuosenos veliumas jau nebetinka turbut, kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
tinka, tik reikia tada veliuma derinti ir prie sukneles ir prie sukuosenos.
Atsakyti
[quote=&edita,2009 03 25, 21:31]
[quote=maža mazgė,2009 03 25, 14:59]
Su garbanomis:
user posted image
user posted image
Man antra labai grazi, bet prie tokio tipo sukuosenos veliumas jau nebetinka turbut, kaip manot? blush2.gif
[/quote]
pirma labai grazi sukuosena.
Atsakyti