Vestuvėms labai noriu kuoduko, kažką panašaus kaip paveiksliuke. Bet vat nežinau ar tiktų man prie suknelės Patarkit merginos plyzz
Tiesa - turiu ir nuometą, tuomet gal nereiktų tu sagiukų papildomų į plaukus?
QUOTE(Buse @ 2009 03 25, 14:48)
Vestuvėms labai noriu kuoduko, kažką panašaus kaip paveiksliuke. Bet vat nežinau ar tiktų man prie suknelės Patarkit merginos plyzz
Tai nematome suknelės
Visi segtukai ir papuošimai - tai individualu. Vienoms užtenka nuometi, kitos nori ko daugiau visko
QUOTE(Benice @ 2009 03 25, 14:51)
Tai nematome suknelės
Visi segtukai ir papuošimai - tai individualu. Vienoms užtenka nuometi, kitos nori ko daugiau visko
hmmm man matosi, kazką ne taip padariau matyt tik nežinau kaip pakeisti, kad ir jum matytusi...gaila
QUOTE(Buse @ 2009 03 25, 14:48)
Kuodas tai tikrai tiks. Tas kuodukas kuri issirinkai labai dailus tik ta grifkute ar kas ten tai nelabai
Suknele
QUOTE(ramuneles @ 2009 02 16, 19:16)
man pati graziausia griaznovos vestuvine sukuosena, ir as apie tokia svajoju. na, tiksliau svarstau arba apie paprasta kuoduka arba apie tokias garbanas. o kaip jums?
http://www.posh.lt/I...stuves/?photo=0
http://www.posh.lt/I...stuves/?photo=0
o man per daug gėlių prikrauta
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 17, 14:39)
O juk su veliumu ar gyvom gėlėm, ar kokiom kitom puošmenom plaukuose kasdien nebūnam.. tad netgi paprastai paleisti plaukai, puošti veliumu, gėlėm, sakėg atrodo nekasdieniškai
Aš būsiu palaidais, tik vat klausimas - kaip reiks veliumą prikabinti?
QUOTE(magnifica @ 2009 03 25, 16:30)
Na kirpėja tikrai turėtų mokėt prikabint
Pati kai ne kirpėja, tai tikrai neįsivaizduoju, kaip jos ten jį pritvirtina, kai jokio kuodo, nieko nėra
QUOTE(Buse @ 2009 03 25, 14:53)
hmmm man matosi, kazką ne taip padariau matyt tik nežinau kaip pakeisti, kad ir jum matytusi...gaila
Jau matau Matai, net pas modelį plaukučiai susegti, tai tiks ir kuodas
Šukuosenos ilgiems plaukams:
Su garbanomis:
Vidutinio ilgio plaukams:
Trumpučiams:
Su garbanomis:
Vidutinio ilgio plaukams:
Trumpučiams:
QUOTE(magnifica @ 2009 03 25, 17:30)
Ten tokios būna, kaip šukytės prie veliumo pritvirtintos ir prisikabina jos ir ganėtinai tvirtai laikosi.
Per mergvakarį draugė buvo palaidais plaukais, bet laikėsi veliumas.
[quote=maža mazgė,2009 03 25, 14:59]
Su garbanomis:
Man antra labai grazi, bet prie tokio tipo sukuosenos veliumas jau nebetinka turbut, kaip manot?
Su garbanomis:
Man antra labai grazi, bet prie tokio tipo sukuosenos veliumas jau nebetinka turbut, kaip manot?
tinka, tik reikia tada veliuma derinti ir prie sukneles ir prie sukuosenos.
[quote=&edita,2009 03 25, 21:31]
Su garbanomis:
[/quote]
pirma labai grazi sukuosena.
Su garbanomis:
[/quote]
pirma labai grazi sukuosena.