QUOTE(monika_19 @ 2009 03 17, 12:39)
--------------------------------------------------------------------------------
Aciu labai uz patarimus Bet mano plaukai yra nelabai ilgi, tokie per vidury tarp peciu ir alkuniu tad galvoju ar man jeigu darysiu garbanas, ar neatrodys tie plaukai isvis trumpuciai? Beje gal zinote kas nors apie plauku dazu nuemima? Girdejau kad eina dazus nuimtu ir liktu naturali mano plauku spalva, girdejau kad per kelis kartus reikia ten eiti ir kazkaip nuima spalva...Ar tai labai kenkia plaukams? Mano busimas vyras niekada nera mates manes su naturaliais plaukais ir jau labai praso kad nebedazyciau, noriu kad per musu svente jo noras butu ispildytas
-------------------------------------------------------------------------------
Aciu labai uz patarimus Bet mano plaukai yra nelabai ilgi, tokie per vidury tarp peciu ir alkuniu tad galvoju ar man jeigu darysiu garbanas, ar neatrodys tie plaukai isvis trumpuciai? Beje gal zinote kas nors apie plauku dazu nuemima? Girdejau kad eina dazus nuimtu ir liktu naturali mano plauku spalva, girdejau kad per kelis kartus reikia ten eiti ir kazkaip nuima spalva...Ar tai labai kenkia plaukams? Mano busimas vyras niekada nera mates manes su naturaliais plaukais ir jau labai praso kad nebedazyciau, noriu kad per musu svente jo noras butu ispildytas
-------------------------------------------------------------------------------
1. Stipriai nesigarbanok, tai ir nebus trumpučiai Geriau bangos negu pudelis
2. Taip, spalvą gali nuimti, tik kad liks po to ne naturali plaukų spalva, o neaišku kokia (čia priklauso kokia buvo spalva). Žodžiu po to ant viršaus turi vis tiek dėtis tokia spalva, kokios nori, kad būtų Geriausia išeitis, jeigu įmanoma, tai iškart persidažyti plaukučius į naturalią spalvytę ir tada lai auga...Nuiminėti nesiūlyčiau, kenkia. Nebent esi juoda, o nori blondine tapti