Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(la_vita @ 2009 03 16, 14:05)
o kaip manot nuometą eitų prie tokios "prikabinti"??  smile.gif

Yap mirksiukas.gif Po kuodu arba virš 4u.gif
Atsakyti
Va ikeliu savo suknyte ir norima sukuosena (sakau norima nes neaisku ar is mano plauku iamnoma tokia padaryti plaukai matosi foto nuorodoj..
gal kokiu pasiulymu..plaukai zemiau uzpakalio biggrin.gif
http://www.medziagum...Klumbyte_m1.jpg
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2009 03 16, 16:30)
Va ikeliu savo suknyte ir norima sukuosena (sakau norima nes neaisku ar is mano plauku iamnoma tokia padaryti plaukai matosi foto nuorodoj..
gal kokiu pasiulymu..plaukai zemiau uzpakalio biggrin.gif

Manau, kad pasirinkta šukuosena tikrai labai tiktų prie suknelės drinks_cheers.gif Jei plaukų nėra - problema, jeigu yra ir ilgi - nėra problemų, viskas turėtų išeiti 4u.gif
Atsakyti
tik vat db nz del nuometo, kaip ji kirpeja pritvirtins prie sukuosenos na manau ciajau nuspres nes manasis kokiu 3-4 m ilgio lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazus kuodukai - tikrai laaaabai skoningi ir prabangus thumbup.gif
Atsakyti
oho kokie gražūs wub.gif ypač 2,3,5,6,7,9 thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos smile.gif pries kelias dienas uzsiregistravau siame puslapyje, nes ir man reikia jusu patarimu ir nuomoniu ax.gif biggrin.gif ir as busima nuotaka, taigi noreciau kad padetumet man suprasti kokia gi man tiktu sukuosena wub.gif Mano veidas gan pailgas todel manau kad garbaneliu reiketu ir gale palaidus plaukus gal tureti o prieki kazkaip padaryti? Plauku negaliu sukelti i virsu ar sulaizyti nes pas mane auksta kakta ir netinka man suketi plaukai... Ka jus manote? Beje gal kokia gera meistre zinote Alytaus rajone? Kadangi as nieko ten nepazystu o vestuves vyks ten, ir beto pati esu uzsienyje tad noreciau kad jus man parekomenduotumete ka nors blush2.gif
Na ir prirasiau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika_19: 16 kovo 2009 - 23:22
QUOTE(monika_19 @ 2009 03 17, 00:16)
Sveikutes merginos  smile.gif  pries kelias dienas uzsiregistravau siame puslapyje, nes ir man reikia jusu patarimu ir nuomoniu  ax.gif  biggrin.gif ir as busima nuotaka, taigi noreciau kad padetumet man suprasti kokia gi man tiktu sukuosena  wub.gif Mano veidas gan pailgas todel manau kad garbaneliu reiketu ir gale palaidus plaukus gal tureti o prieki kazkaip padaryti? Plauku negaliu sukelti i virsu ar sulaizyti nes pas mane auksta kakta ir netinka man suketi plaukai... Ka jus manote? Beje gal kokia gera meistre zinote Alytaus rajone? Kadangi as nieko ten nepazystu o vestuves vyks ten, ir beto pati esu uzsienyje tad noreciau kad jus man parekomenduotumete ka nors  blush2.gif
Na ir prirasiau  lotuliukas.gif
user posted image

Jeigu veidukas pailgas, o gakta aukšta, tai tiktų "užmesti" kokių sruogų ant tos gaktos ax.gif Sulaižyti nereikėtų - aišku biggrin.gif
Prie pailgo veido tinka ir sukelti plaukučiai, bet jeigu jau mąstoma apie garbanas, tai manau, kad jos tikrai tiks prie tokio veido tipo. Na, meistrė pamačiusi galės daugiau pakomentuoti 4u.gif
Dėl Alytaus nepatarsiu nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 17, 08:33)
Jeigu veidukas pailgas, o gakta aukšta, tai tiktų "užmesti" kokių sruogų ant tos gaktos  ax.gif Sulaižyti nereikėtų - aišku  biggrin.gif

Benice, pokstininke tu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 03 17, 10:21)
Benice, pokstininke tu  lotuliukas.gif  4u.gif

jo,man patink kaktą vadint gakta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 17, 09:33)
Jeigu veidukas pailgas, o gakta aukšta, tai tiktų "užmesti" kokių sruogų ant tos gaktos  ax.gif Sulaižyti nereikėtų - aišku  biggrin.gif
Prie pailgo veido tinka ir sukelti plaukučiai, bet jeigu jau mąstoma apie garbanas, tai manau, kad jos tikrai tiks prie tokio veido tipo. Na, meistrė pamačiusi galės daugiau pakomentuoti  4u.gif
Dėl Alytaus nepatarsiu nieko  verysad.gif

--------------------------------------------------------------------------------
Aciu labai uz patarimus thumbup.gif Bet mano plaukai yra nelabai ilgi, tokie per vidury tarp peciu ir alkuniu lotuliukas.gif tad galvoju ar man jeigu darysiu garbanas, ar neatrodys tie plaukai isvis trumpuciai? Beje gal zinote kas nors apie plauku dazu nuemima? Girdejau kad eina dazus nuimtu ir liktu naturali mano plauku spalva, girdejau kad per kelis kartus reikia ten eiti ir kazkaip nuima spalva...Ar tai labai kenkia plaukams? ax.gif wub.gif Mano busimas vyras niekada nera mates manes su naturaliais plaukais ir jau labai praso kad nebedazyciau, noriu kad per musu svente jo noras butu ispildytas blush2.gif thumbup.gif wub.gif

-------------------------------------------------------------------------------
user posted image
Atsakyti