Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

[quote=gretusiu,2009 03 10, 20:55]
[quote=*KAJA*,2009 03 09, 17:01]
SM per tarpininkes gali uzsisakyti, tuoj
20 svaru kastuoja
Tarpininke Liina

parduoruve Monsoon
O kokiom salygom ji padetu ka nors is ten isigyti?
[/quote]

susirask tarpininke ir jos 1 psl. visos salygos parasytos apie 90 lt kanuotu man rodos
Atsakyti
Merginos help.gif vis dar ieškau visažistės ir kirpėjos (šukuosenai) Vilniuje, kuri (-os)
atvažiuotų į namus,na gali ir nevažiuoti, gal kuri galite parekomenduoti blush2.gif 4u.gif
Kontaktus galite ir į AŽ
Oi radau naują temute susijusią su mano reikaliuku,lekiu ten clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *orchideja*: 12 kovo 2009 - 12:51
QUOTE(*orchideja* @ 2009 03 12, 13:48)
Merginos  help.gif vis dar ieškau visažistės ir kirpėjos (šukuosenai) Vilniuje, kuri (-os)
atvažiuotų į namus,na gali ir nevažiuoti, gal kuri galite parekomenduoti  blush2.gif  4u.gif
Kontaktus galite ir į AŽ
Oi radau naują temute susijusią su mano reikaliuku,lekiu ten  clap.gif

Idomu, o pries kiek laiko tariates jau su kirpejom ir visazistem? Na, mano vestuves 5adieni, tai gal nebus jos taip apkrautos. O kantaktu leksiu ir as kada i kita temute ieskoti... Nes nieko nezinau, kur man ka darytis reiks smile.gif
Atsakyti
Tai gal žmogus penktadienį turi omenyje kaip savaitės dieną (tai gali būt ne tik rytojus lotuliukas.gif ), ir, mano, kad penktadieniais mažesnė "apkrova" biggrin.gif -na bent jau aš taip supratau rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 12 kovo 2009 - 20:16
Oi, cia geras nesusisnekejimas isejo... Nu, jei mano vestuves butu ryt 5adieni, tai tikrai ne forume sedeciau lotuliukas.gif
Taip taip - as butent savaites diena turejau omenyje wink.gif O iki vestuviu mano, kaip liniuoteje pazymeta, dar laiko nemazai smile.gif
Atsakyti
mergaitės, norečiau jūsų nuomonės apie retro stiliaus šukuoseną, ar būtinai ir suknelė turi būti retro stiliaus? nes aš planuoju būti su trumpa suknute ir segtis nuometą ir savaitgali žiūrėjau "Žvaigdžių duetus", o ten Karina su labai gražia retro šukuosena, bet neturiu tos foto - įkelčiau, tai galvoju kad norėčiau kažko panašaus, bet klausimas ir ji tiks prie suknelės, nuometo ir t.t.?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 03 16, 10:28)
mergaitės, norečiau jūsų nuomonės apie retro stiliaus šukuoseną, ar būtinai ir suknelė turi būti retro stiliaus? nes aš planuoju būti su trumpa suknute ir segtis nuometą ir savaitgali žiūrėjau "Žvaigdžių duetus", o ten Karina su labai gražia retro šukuosena, bet neturiu tos foto - įkelčiau, tai galvoju kad norėčiau kažko panašaus, bet klausimas ir ji tiks prie suknelės, nuometo ir t.t.??  ax.gif

Manau, kad čia skonio reikalas ax.gif Jeigu tau graži tokia šukuosena, tinka prie veiduko, tai kodėl gi ne?
Pvz. Valinskienei irgi dažnai koncertams buvo daroma tokio tipo šukuosena, nors suknelės ne bisada budavo retro stiliaus mirksiukas.gif
Mačiau Karinos sukuoseną, man nelabai patiko kaip buvo padarytas priekis, kažkas man užkliuvo ten...pati bandgos pradžia kažkaip įdomiai sukelta buvo..gal todėl ir prisimenu kokią šukuoseną ji turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 03 16, 09:45)
Manau, kad čia skonio reikalas  ax.gif  Jeigu tau graži tokia šukuosena, tinka prie veiduko, tai kodėl gi ne?
Pvz. Valinskienei irgi dažnai koncertams buvo daroma tokio tipo šukuosena, nors suknelės ne bisada budavo retro stiliaus  mirksiukas.gif
Mačiau Karinos sukuoseną, man nelabai patiko kaip buvo padarytas priekis, kažkas man užkliuvo ten...pati bandgos pradžia kažkaip įdomiai sukelta buvo..gal todėl ir prisimenu kokią šukuoseną ji turėjo  biggrin.gif

na reikes dar gerai pagalvoti ir jei ką bandomąja tokią darytis smile.gif

o kaip jums tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la_vita: 16 kovo 2009 - 10:10
QUOTE(la_vita @ 2009 03 16, 11:09)
na reikes dar gerai pagalvoti ir jei ką bandomąja tokią darytis  smile.gif

o kaip jums tokia?

Man gražu wub.gif Modeliukas dailus ax.gif
Atsakyti
sveikos,
patarkite gera salona marijampolei... kur moketu tvarkytis su prikabinamais plaukais

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 03 16, 11:09)
o kaip jums tokia?

Daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 16, 12:56)

o kaip manot nuometą eitų prie tokios "prikabinti"?? smile.gif
Atsakyti