[quote=gretusiu,2009 03 10, 20:55]
[quote=*KAJA*,2009 03 09, 17:01]
SM per tarpininkes gali uzsisakyti, tuoj
20 svaru kastuoja
Tarpininke Liina
parduoruve Monsoon
O kokiom salygom ji padetu ka nors is ten isigyti?
[/quote]
susirask tarpininke ir jos 1 psl. visos salygos parasytos apie 90 lt kanuotu man rodos
Merginos vis dar ieškau visažistės ir kirpėjos (šukuosenai) Vilniuje, kuri (-os)
atvažiuotų į namus,na gali ir nevažiuoti, gal kuri galite parekomenduoti
Kontaktus galite ir į AŽ
Oi radau naują temute susijusią su mano reikaliuku,lekiu ten
Kontaktus galite ir į AŽ
QUOTE(*orchideja* @ 2009 03 12, 13:48)
Merginos vis dar ieškau visažistės ir kirpėjos (šukuosenai) Vilniuje, kuri (-os)
Kontaktus galite ir į AŽ
Kontaktus galite ir į AŽ
Idomu, o pries kiek laiko tariates jau su kirpejom ir visazistem? Na, mano vestuves 5adieni, tai gal nebus jos taip apkrautos. O kantaktu leksiu ir as kada i kita temute ieskoti... Nes nieko nezinau, kur man ka darytis reiks
Oi, cia geras nesusisnekejimas isejo... Nu, jei mano vestuves butu ryt 5adieni, tai tikrai ne forume sedeciau
Taip taip - as butent savaites diena turejau omenyje O iki vestuviu mano, kaip liniuoteje pazymeta, dar laiko nemazai
Taip taip - as butent savaites diena turejau omenyje O iki vestuviu mano, kaip liniuoteje pazymeta, dar laiko nemazai
mergaitės, norečiau jūsų nuomonės apie retro stiliaus šukuoseną, ar būtinai ir suknelė turi būti retro stiliaus? nes aš planuoju būti su trumpa suknute ir segtis nuometą ir savaitgali žiūrėjau "Žvaigdžių duetus", o ten Karina su labai gražia retro šukuosena, bet neturiu tos foto - įkelčiau, tai galvoju kad norėčiau kažko panašaus, bet klausimas ir ji tiks prie suknelės, nuometo ir t.t.??
QUOTE(la_vita @ 2009 03 16, 10:28)
mergaitės, norečiau jūsų nuomonės apie retro stiliaus šukuoseną, ar būtinai ir suknelė turi būti retro stiliaus? nes aš planuoju būti su trumpa suknute ir segtis nuometą ir savaitgali žiūrėjau "Žvaigdžių duetus", o ten Karina su labai gražia retro šukuosena, bet neturiu tos foto - įkelčiau, tai galvoju kad norėčiau kažko panašaus, bet klausimas ir ji tiks prie suknelės, nuometo ir t.t.??
Manau, kad čia skonio reikalas Jeigu tau graži tokia šukuosena, tinka prie veiduko, tai kodėl gi ne?
Pvz. Valinskienei irgi dažnai koncertams buvo daroma tokio tipo šukuosena, nors suknelės ne bisada budavo retro stiliaus
Mačiau Karinos sukuoseną, man nelabai patiko kaip buvo padarytas priekis, kažkas man užkliuvo ten...pati bandgos pradžia kažkaip įdomiai sukelta buvo..gal todėl ir prisimenu kokią šukuoseną ji turėjo
QUOTE(Benice @ 2009 03 16, 09:45)
Manau, kad čia skonio reikalas Jeigu tau graži tokia šukuosena, tinka prie veiduko, tai kodėl gi ne?
Pvz. Valinskienei irgi dažnai koncertams buvo daroma tokio tipo šukuosena, nors suknelės ne bisada budavo retro stiliaus
Mačiau Karinos sukuoseną, man nelabai patiko kaip buvo padarytas priekis, kažkas man užkliuvo ten...pati bandgos pradžia kažkaip įdomiai sukelta buvo..gal todėl ir prisimenu kokią šukuoseną ji turėjo
na reikes dar gerai pagalvoti ir jei ką bandomąja tokią darytis
o kaip jums tokia?
QUOTE(la_vita @ 2009 03 16, 11:09)
na reikes dar gerai pagalvoti ir jei ką bandomąja tokią darytis
o kaip jums tokia?
o kaip jums tokia?
Man gražu Modeliukas dailus
sveikos,
patarkite gera salona marijampolei... kur moketu tvarkytis su prikabinamais plaukais
aciu
patarkite gera salona marijampolei... kur moketu tvarkytis su prikabinamais plaukais
aciu
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 16, 12:56)
Daili
o kaip manot nuometą eitų prie tokios "prikabinti"??