Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

[quote=tigriuss,2009 02 26, 14:06]
[QUOTE][quote=pasiutele,2009 02 26, 15:50]
man taip pat labai wub.gif
[/quote

tik nuometo truksta angel.gif
[/quote]

Sutinku!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 24, 11:25)
Na, kadangi JB mėgsta kasytes, tai siūlyčiau šį variantą, kuri prisegu  4u.gif

Laaabai dekoju Benice uz pasiulytus variantus 4u.gif man ta su balta tai ziauriai grazi. tik idomu kaip ji gaminas, ta prasme ar daug plaukuciu reikia... g.gif
kadangi pas mus kaip ir trankaus baliuko nenusimato... tai gal labai greit neisileis rolleyes.gif turbut papildomos plaukuciu sruogytes cia nesideda? ir kazi kaip tokia sukuosena atrodytu ant tamsiu plauku? jei puokstele kalijos tai ka kisti i plaukus?
dar galvojau kazkokios supintos kasytes varianta, bet niekaip nesugalvoju virsaus
blink.gif

oij negalvojau kad tooooks vargas susiplanuot svente swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2009 02 26, 21:19)
Laaabai dekoju Benice uz pasiulytus variantus  4u.gif  man ta su balta tai ziauriai grazi. tik idomu kaip ji gaminas, ta prasme ar daug plaukuciu reikia...  g.gif
kadangi pas mus kaip ir trankaus baliuko nenusimato... tai gal labai greit neisileis  rolleyes.gif  turbut papildomos plaukuciu sruogytes cia nesideda? ir kazi kaip tokia sukuosena atrodytu ant tamsiu plauku? jei puokstele kalijos tai ka kisti i plaukus?
dar galvojau kazkokios supintos kasytes varianta, bet niekaip nesugalvoju virsaus
blink.gif
oij negalvojau kad tooooks vargas susiplanuot svente  swoon.gif  swoon.gif

Kandangi toje šukuosenoje plaukučiai subanguoti, tai jų daugiau atrodo. Manau, jog šiai šukuosenai nereikia super tankių plaukų, svarbu, kad būtų +- normalūs. Dėl ilgio, aišku, turi būti bent jau iki pečių ax.gif Ant tamsių plaukų ši šukuosena atrodys visai kitaip, kadangi šviesūs plaukai labiau atspindi šviesą ir labiau matosi įvairūs išraitymai. Tačiau tai nereiškia, jog tamsiems plaukams netiktų - tiktų ir net labai. Manau, kad ir kalijas galima imontuoti, svarbu, kad jos nebūtų lb didelės, tada geriau atrodys wub.gif
O jeigu nori pintis siaip kokią kasytę, tai išeitis dėl viršaus, mano manymu, galėtų būti tokia: plaukučius gali paskirstyti į 2 dalis (prisegu pvz., ties kuriomis vietomis). Iš dešiniosios dalies supinama bet kokia kasytė, o kairioji dalis lieka Jūsų fantazijai. Ją galima bet kaip įpinti, subanguoti, sukelti į viršų..žodžiu, galima padaryti viską 4u.gif

Prisegu pvz., kad suvoktumėte apie ką kalbu ax.gif Soriux, pavyzdėlį pati "nukremzojau" biggrin.gif , todėl jis yra toks negražus. Tie geltoni makaronai, "ale" plaukai lotuliukas.gif
Atsakyti
hihihi.gif
Saunuole, Benice!
Atsakyti
Benice, 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu uz pasiulymus smile.gif reiks bandyk ka nors su kirpeja derint biggrin.gif o dar man toks klausimas, jei imti ta pirmaji varianta, arba kad ir jusu pasiulyta speju nuometo kaip ir neber kur kabint blush2.gif ir jis tampa kaip ir nebereikalingas rolleyes.gif (kadangi as jo kazkaip lyg ir nelabai noriu tai vis ieskau motyvuotu priezasciu atsisakyti blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2009 02 28, 08:51)
Benice,  4u.gif  4u.gif  4u.gif  aciu uz pasiulymus  smile.gif  reiks bandyk ka nors su kirpeja derint  biggrin.gif  o dar man toks klausimas, jei imti ta pirmaji varianta, arba kad ir jusu pasiulyta speju nuometo kaip ir neber kur kabint  blush2.gif ir jis tampa kaip ir nebereikalingas  rolleyes.gif  (kadangi as jo kazkaip lyg ir nelabai noriu tai vis ieskau motyvuotu priezasciu atsisakyti  blush-anim-cl.gif  )

Norint, nuometą galima imontuoti visur, tik esmė ta, jog šiai šukuosenai, mano manymu, jo nelabai ir reikėtų...juk būtų tos kalijos bigsmile.gif Manau, kad jų tikrai pakanka ax.gif
Bet visoms kitoms močiutėms galima meluoti, kad nuometas niekaip nesiderina ir nėra kur jo įkišti biggrin.gif
Atsakyti
Mano vestuvine sukuosena victory.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 02 28, 13:45)
Mano vestuvine sukuosena  victory.gif

Man tai truksta kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 28, 17:18)

Cia jau pagal skoni, man asmeniskai ideali buvo, nemegstu tortu ant galvos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 28, 14:18)

tvarkingai susegti plaukuciai..
ko daugiau reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 01 kovo 2009 - 00:23
QUOTE(skorpione20 @ 2009 02 28, 18:44)
Cia jau pagal skoni, man asmeniskai ideali buvo, nemegstu tortu ant galvos  schmoll.gif

as manau kad kiekvienas daro ta, kas jam patinka, svarbiausia gad nuotakai gerai!
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 02 23, 22:58)
labai grazi wub.gif  tongue.gif as pirksiu dredus,tai,gal ir man kazkas panasaus gausis ax.gif

Aha, super... thumbup.gif
Man irgi kazka tokio reiks galvoti, nes labiausiai tinka palaidi plaukai. Bet visai ne nieko paleistais taigi neisi - galu gale issidraukys tuoj... smile.gif
Atsakyti