Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Ka noreciau pasakyti del sukuosenos!
Kirpimams, dazymams, susukavimams mada keiciasi pastoviai, o kas del vakariniu sukuosenu, tai jokiu madu nenumatoma, galima pasidaryti nuo paprastos iki labai ekstravagantiskos, cia daug priklauso nuo zmogaus chorakterio! 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif seniai žiūrinėju šią temą
Įsikišiu ir aš, nors mano šventė dar toli, bet tikrai bus kuodukas, ne aukštai ant pakaušio, nes esu aukšta ir man netinka, bet žemiau, turiu ilgus plaukus pakankamai daug, bet palaidi man taip netinka kaip įvairūs kuodukai, ir kaip galima sakyt kad tai atgyvena sovietinių laikų, kai nueinu pas kirpėja, jos žurnaluose vis kokių naujų gražių kuodukų pasižiūrių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 16:32)
idomu kokio ilgio reikia plaukų,kad padarytų tokį šedevrą? ir kur kabinti nuometą?  biggrin.gif

man tai labai grazi sukuosena ir kam tas nuometas;)
Atsakyti
Nžnau, o man tai kuodai ir šiaip sukelti plaukai yra labai gražu:
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Na man taip pat labai grazu yra kuodukai,o be to... g.gif bigsmile.gif viename is vilniuje, senamiescio sustru salonu teko darytis sukuosena man kaip pamergei,o kartu daresi ir jaunoji. Tai ten stiliste pasake, kad visais laikais jaunosioms yra madingiausi kuodeliai, tik zinoma jie vis kuo nors skiriasi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsna21 @ 2009 02 25, 22:00)
man tai labai grazi sukuosena ir kam tas nuometas;)

o man nuotaka be nuometo ne nuotaka blush2.gif biggrin.gif visada svajojau,kad bus pas mane nuometas nors ir plonas,kad šis grožis pasimatytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykste @ 2009 02 26, 10:01)
o man nuotaka be nuometo ne nuotaka  blush2.gif  biggrin.gif visada svajojau,kad bus pas mane nuometas nors ir plonas,kad šis grožis pasimatytų  smile.gif

as ir manau, kad nuometas tai yra labai grazu, ipac jeigu isteki pirma karta, kas isteka antra karta galima jo ir nedeti 4u.gif , galima tik gelitem sukuosena papuosti 4u.gif
Atsakyti
Man grazu toks variantas:
user posted image

user posted image

Si wub.gif
user posted image
Atsakyti
ta paskutine, su eva longoria ir as jau esu nuziurejusi smile.gif . labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 02 26, 15:44)
ta paskutine, su eva longoria ir as jau esu nuziurejusi smile.gif . labai grazu  wub.gif

man taip pat labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 26, 12:55)
Man grazu toks variantas:
user posted image

user posted image

Si  wub.gif
user posted image

Man pirmas variantas superinis, klasikine, tiksliu liniju sukuosena, vienas mazas akcentukas thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=pasiutele,2009 02 26, 15:50]
man taip pat labai wub.gif
[/quote

tik nuometo truksta angel.gif
Atsakyti