Ka noreciau pasakyti del sukuosenos!
Kirpimams, dazymams, susukavimams mada keiciasi pastoviai, o kas del vakariniu sukuosenu, tai jokiu madu nenumatoma, galima pasidaryti nuo paprastos iki labai ekstravagantiskos, cia daug priklauso nuo zmogaus chorakterio!
Sveikos seniai žiūrinėju šią temą
Įsikišiu ir aš, nors mano šventė dar toli, bet tikrai bus kuodukas, ne aukštai ant pakaušio, nes esu aukšta ir man netinka, bet žemiau, turiu ilgus plaukus pakankamai daug, bet palaidi man taip netinka kaip įvairūs kuodukai, ir kaip galima sakyt kad tai atgyvena sovietinių laikų, kai nueinu pas kirpėja, jos žurnaluose vis kokių naujų gražių kuodukų pasižiūrių
Įsikišiu ir aš, nors mano šventė dar toli, bet tikrai bus kuodukas, ne aukštai ant pakaušio, nes esu aukšta ir man netinka, bet žemiau, turiu ilgus plaukus pakankamai daug, bet palaidi man taip netinka kaip įvairūs kuodukai, ir kaip galima sakyt kad tai atgyvena sovietinių laikų, kai nueinu pas kirpėja, jos žurnaluose vis kokių naujų gražių kuodukų pasižiūrių
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 16:32)
idomu kokio ilgio reikia plaukų,kad padarytų tokį šedevrą? ir kur kabinti nuometą?
man tai labai grazi sukuosena ir kam tas nuometas;)
Nžnau, o man tai kuodai ir šiaip sukelti plaukai yra labai gražu:
Na man taip pat labai grazu yra kuodukai,o be to... viename is vilniuje, senamiescio sustru salonu teko darytis sukuosena man kaip pamergei,o kartu daresi ir jaunoji. Tai ten stiliste pasake, kad visais laikais jaunosioms yra madingiausi kuodeliai, tik zinoma jie vis kuo nors skiriasi...
QUOTE(liepsna21 @ 2009 02 25, 22:00)
man tai labai grazi sukuosena ir kam tas nuometas;)
o man nuotaka be nuometo ne nuotaka visada svajojau,kad bus pas mane nuometas nors ir plonas,kad šis grožis pasimatytų
QUOTE(pykste @ 2009 02 26, 10:01)
o man nuotaka be nuometo ne nuotaka visada svajojau,kad bus pas mane nuometas nors ir plonas,kad šis grožis pasimatytų
as ir manau, kad nuometas tai yra labai grazu, ipac jeigu isteki pirma karta, kas isteka antra karta galima jo ir nedeti , galima tik gelitem sukuosena papuosti
Man grazu toks variantas:
Si
Si
ta paskutine, su eva longoria ir as jau esu nuziurejusi . labai grazu
QUOTE(tigriuss @ 2009 02 26, 15:44)
ta paskutine, su eva longoria ir as jau esu nuziurejusi . labai grazu
man taip pat labai
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 26, 12:55)
Man pirmas variantas superinis, klasikine, tiksliu liniju sukuosena, vienas mazas akcentukas
[QUOTE][quote=pasiutele,2009 02 26, 15:50]
man taip pat labai
[/quote
tik nuometo truksta
man taip pat labai
[/quote
tik nuometo truksta