Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 25, 10:29)

drinks_cheers.gif

mano plaukuciai gana ploni ir nera labai ilgi, todel tikrai negaliu didziuotis tobulom romantiskom sruogom. todel rinksiuos sukeltu plauku sukuosena... mano veidas yra ovalus, turiu gana grazia peciu linija, kakla, o sukelti plaukuciai labiausiai tai pabrezia...

Va Jums ir konkretus pavyzdys ax.gif Ir pilnai argumentuotas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien ziuresiu ar mano linijos grazios, nes labai noriu sovietinio torto ant galvos per vestuves biggrin.gif O dar Breznevo antakiu noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 25, 09:50)
Siandien ziuresiu ar mano linijos grazios, nes labai noriu sovietinio torto ant galvos per vestuves  biggrin.gif  O dar Breznevo antakiu noreciau  ax.gif

lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 25 vasario 2009 - 10:25
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 25, 11:50)
Siandien ziuresiu ar mano linijos grazios, nes labai noriu sovietinio torto ant galvos per vestuves  biggrin.gif  O dar Breznevo antakiu noreciau  ax.gif

Manau tai jums tikrai tiktu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:47)
na ir beskonybė blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:54)
nežinau, makaronai kažkokie nutysę asocijuojasi schmoll.gif
Mano šukuosena buvo lengvai krentančios bangos, taip romantiškai atrodė. be jokių kuodų, kriauklių ir pan. thumbup.gif
Papildyta:
Kaip matau norisi grįžti į sovietinius laikus g.gif ?

Na man tai tas kuodukas tai visai neprimena sovietiniu laiku, gal siek tiek pati sukuosenos ideja, kad susukta kazkas panasaus i kriaukle asociaciju kelia, bet siaip kam tokio tipo sukuosenos patinka ir juo labiau tinka tai manau grazu, o pavadinti "visiska beskonybe" kazkaip schmoll.gif aisku cia yra skonio reikalas, vienai patinka sukelti plaukuciai, kitai palaidi, lygiai taip pat ir jusu vestuvine sukuosena gali atrodyti "nutysusiais makaronais" (tuo labiau kad taip susibangavus palaidais galima kiekviena diena vaikscioti), kitai velgi pagal skoni gali buti labai grazu tokie palaidi. Lygiai taip pat kaip ir su suknele "nuotakos sukneles" temoje, kazkodel labai persate savo skoni, jusu sukuosena super, suknele neeiline ir grazi, bet kitai gali atrodyti visiska beskonybe tokio tipo plunksnine suknele kaip jusu, nenoriu nieko izeisti, mes cia dalinames kas kam patinka, kas kam negrazu ir t.t. gal cia tik man pasirode taip, kad labai persate savo nuomone apie suknele ir sukuosena, nezinau.
Atsakyti
Sveikos hi.gif
Kaip dziaugiuosi, kad man visi sie rupesciai jau praeityje tongue.gif
QUOTE(audruzele @ 2008 12 28, 14:55)
manau neblogai , teko viena mergaite sukuoti ir dejom frezijas, tai sake , kad gerai issilaike. jei geles bus gerai parustos ir ne prie savo gyvenimo pabaigos , viena dienele turetu tikrai atlaikyti  bigsmile.gif

Manau cia mane turejai mintyje lotuliukas.gif Man labai thumbup.gif gelytes issilaike, ir audruzeles darbu likau patenkinta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Sekmes visoms besirenkant savo pati paciausia varianta savo sventei mirksiukas.gif Jus pacios nuostabiausios!
Atsakyti
QUOTE(geide @ 2009 02 25, 11:26)
Manau tai jums tikrai tiktu!!! thumbup.gif

Aciu 4u.gif As irgi labai tikiuosi kad tiks, busiu pati seksualiausia
KO-KO-KO ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2009 02 25, 12:18)
ir audruzeles darbu likau patenkinta  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Oi kaip faina bigsmile.gif ramiau man bus dabar laukti vasaros, nes butent Audruzele pasirinkau artejancioms vestuvems, gaila tik kad ne mano, tikiuosi nuotaka taip pat liks patenkinta mano isrinkta meistre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 02 25, 14:09)
Oi kaip faina  bigsmile.gif  ramiau man bus dabar laukti vasaros, nes butent Audruzele pasirinkau artejancioms vestuvems, gaila tik kad ne mano, tikiuosi nuotaka taip pat liks patenkinta mano isrinkta meistre  ax.gif

Net neabejoju drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:47)
na ir beskonybė blush2.gif
Papildyta:
na šoką gaučiau pamačius ant galvos tokį šedevrą wub.gif

o as nepasakiciau kad cia beskonybe, man grazi klasikine sukuosena, matosi kad i sia sukuosena ideta darbo.
O tortai! kam tie nereikalingi zargonai! sutinku kaip visada su Benice, nereikia niekur grizineti,i jokius sovietmeciu laikus, nes nueinant prie zakso, zinokite visokiu sukuosenu pamatisyte, aukstu, zemu, palaidu, nes yra daug veiduku ir visi skirtingi, darikites ta sukuosena, kuri jums yra grazi ir tinka prie jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif veido bruozu!
Atsakyti
ačiū užpalaikymą wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti