QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:47)
na ir beskonybė
Papildyta:
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:54)
nežinau, makaronai kažkokie nutysę asocijuojasi
Mano šukuosena buvo lengvai krentančios bangos, taip romantiškai atrodė. be jokių kuodų, kriauklių ir pan.
Papildyta:
Kaip matau norisi grįžti į sovietinius laikus
?
Na man tai tas kuodukas tai visai neprimena sovietiniu laiku, gal siek tiek pati sukuosenos ideja, kad susukta kazkas panasaus i kriaukle asociaciju kelia, bet siaip kam tokio tipo sukuosenos patinka ir juo labiau tinka tai manau grazu, o pavadinti "visiska beskonybe" kazkaip
aisku cia yra skonio reikalas, vienai patinka sukelti plaukuciai, kitai palaidi, lygiai taip pat ir jusu vestuvine sukuosena gali atrodyti "nutysusiais makaronais" (tuo labiau kad taip susibangavus palaidais galima kiekviena diena vaikscioti), kitai velgi pagal skoni gali buti labai grazu tokie palaidi. Lygiai taip pat kaip ir su suknele "nuotakos sukneles" temoje, kazkodel labai persate savo skoni, jusu sukuosena super, suknele neeiline ir grazi, bet kitai gali atrodyti visiska beskonybe tokio tipo plunksnine suknele kaip jusu, nenoriu nieko izeisti, mes cia dalinames kas kam patinka, kas kam negrazu ir t.t. gal cia tik man pasirode taip, kad labai persate savo nuomone apie suknele ir sukuosena, nezinau.