gražu
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 24, 20:57)
na ir beskonybė
Papildyta:
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 18:32)
idomu kokio ilgio reikia plaukų,kad padarytų tokį šedevrą? ir kur kabinti nuometą?
na šoką gaučiau pamačius ant galvos tokį šedevrą
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 21:47)
na šoką gaučiau pamačius ant galvos tokį šedevrą
kodėl šoką? kas negerai čia?
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 23:49)
kodėl šoką? kas negerai čia?
nežinau, makaronai kažkokie nutysę asocijuojasi
Mano šukuosena buvo lengvai krentančios bangos, taip romantiškai atrodė. be jokių kuodų, kriauklių ir pan.
Papildyta:
Kaip matau norisi grįžti į sovietinius laikus ?
o gal gali įkelti foto kaip atrodei per vestuves?
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 23:55)
o gal gali įkelti foto kaip atrodei per vestuves?
Na man tos sukeltos sukuosenos - siaip pažiūrėti - visai nieko bet sau tokios nenorėčiau
Kazkaip man labiau patinka lengvos krentačios garbanos....
O ir MB labiau mėgsta - kai mano plaukučiai būna palaidi...
Kazkaip man labiau patinka lengvos krentačios garbanos....
O ir MB labiau mėgsta - kai mano plaukučiai būna palaidi...
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:54)
nežinau, makaronai kažkokie nutysę asocijuojasi
Mano šukuosena buvo lengvai krentančios bangos, taip romantiškai atrodė. be jokių kuodų, kriauklių ir pan.
Papildyta:
Papildyta:
Drįsčiau paneigti teiginį apie "nutysusius makaronus" ir "sovietinių laikų" šukuoseną, kadangi tokių terminų NĖRA.
renamej, gal būt nenorėjai įžeisti, bet tik išreikšti savo nuomonė, tačiau šukuosenos pasirinkimas nėra motyvuojamas tuom, kad norisi grįžti į tam tikrus laikus. Tokias šukuosenas darė, daro ir darys. Pvz. Amerikoje ir Didziojoje Britanijoje beveik visos nuotakos darosi kuodus , kadangi tai siejama su elegancija, subtilumu ir vakaro 'princesės" įvaizdžiu Juk karalienės per svarbiausius pokylius niekada nepasidaro besidraikančių garbanų Na, todėl ir kai kurios panelės iš Lietuvos renkasi būtent tokį stilių. Gal būt jos kiekvieną dieną turi tas besidraikstančias garbanas, o gal būt pasirinko dėl to, kad labiau tinka prie suknelės, veido ir t.t., bet tai niekaip nesiejama su noru grįžti į kažkuriuos laikus. Suprantu, jog tuom norėjai pasakyti, jog nemadingos ar pan.. Manau, kad nėra vienos vienintelės madingos
P.S. Jau dvieji metai kas antra nuotaka renkasi palaidų banguotų plaukų šukuoseną, bet gi nieks nedrįsta sakyti, kad jos papūgos
Viskas gražu, kas tinka prie veiduko, suknytės, kitų detalių
Na man tai visai negrazu
Atsibodusios, visos tos kriaukles, sukiniai ir pan.
norisi kazko lengvo, krentanciu plauku sruogu ir t.t.
QUOTE(geide @ 2009 02 25, 09:56)
Na man tai visai negrazu
Na kritikuoti tai mes visi mokam
Tai parodyk kas tau grazu
QUOTE(cattiva @ 2009 02 24, 14:41)
sita antra su balta suknele, labai idomi sukuosena
man sita antra irgi labai tik kad is mano plaukuciu tokios nepadarytum...
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 25, 09:53)
Drįsčiau paneigti teiginį apie "nutysusius makaronus" ir "sovietinių laikų" šukuoseną, kadangi tokių terminų NĖRA.
renamej, gal būt nenorėjai įžeisti, bet tik išreikšti savo nuomonė, tačiau šukuosenos pasirinkimas nėra motyvuojamas tuom, kad norisi grįžti į tam tikrus laikus. Tokias šukuosenas darė, daro ir darys. Pvz. Amerikoje ir Didziojoje Britanijoje beveik visos nuotakos darosi kuodus , kadangi tai siejama su elegancija, subtilumu ir vakaro 'princesės" įvaizdžiu Juk karalienės per svarbiausius pokylius niekada nepasidaro besidraikančių garbanų Na, todėl ir kai kurios panelės iš Lietuvos renkasi būtent tokį stilių. Gal būt jos kiekvieną dieną turi tas besidraikstančias garbanas, o gal būt pasirinko dėl to, kad labiau tinka prie suknelės, veido ir t.t., bet tai niekaip nesiejama su noru grįžti į kažkuriuos laikus. Suprantu, jog tuom norėjai pasakyti, jog nemadingos ar pan.. Manau, kad nėra vienos vienintelės madingos
P.S. Jau dvieji metai kas antra nuotaka renkasi palaidų banguotų plaukų šukuoseną, bet gi nieks nedrįsta sakyti, kad jos papūgos
mano plaukuciai gana ploni ir nera labai ilgi, todel tikrai negaliu didziuotis tobulom romantiskom sruogom. todel rinksiuos sukeltu plauku sukuosena... mano veidas yra ovalus, turiu gana grazia peciu linija, kakla, o sukelti plaukuciai labiausiai tai pabrezia...