Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

user posted image
Atsakyti
gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 24, 20:57)

na ir beskonybė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 18:32)
idomu kokio ilgio reikia plaukų,kad padarytų tokį šedevrą? ir kur kabinti nuometą?  biggrin.gif

na šoką gaučiau pamačius ant galvos tokį šedevrą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 21:47)
na šoką gaučiau pamačius ant galvos tokį šedevrą wub.gif

kodėl šoką? kas negerai čia? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 23:49)
kodėl šoką? kas negerai čia? ax.gif  g.gif

nežinau, makaronai kažkokie nutysę asocijuojasi schmoll.gif
Mano šukuosena buvo lengvai krentančios bangos, taip romantiškai atrodė. be jokių kuodų, kriauklių ir pan. thumbup.gif
Papildyta:

Kaip matau norisi grįžti į sovietinius laikus g.gif ?
Atsakyti
o gal gali įkelti foto kaip atrodei per vestuves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 23:55)
o gal gali įkelti foto kaip atrodei per vestuves?  smile.gif

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renamej: 24 vasario 2009 - 22:16
Na man tos sukeltos sukuosenos - siaip pažiūrėti - visai nieko mirksiukas.gif bet sau tokios nenorėčiau schmoll.gif
Kazkaip man labiau patinka lengvos krentačios garbanos.... blush2.gif

O ir MB labiau mėgsta - kai mano plaukučiai būna palaidi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 24, 22:54)
nežinau, makaronai kažkokie nutysę asocijuojasi schmoll.gif
Mano šukuosena buvo lengvai krentančios bangos, taip romantiškai atrodė. be jokių kuodų, kriauklių ir pan. thumbup.gif
Papildyta:
Kaip matau norisi grįžti į sovietinius laikus g.gif ?

Drįsčiau paneigti teiginį apie "nutysusius makaronus" ir "sovietinių laikų" šukuoseną, kadangi tokių terminų NĖRA.
renamej, gal būt nenorėjai įžeisti, bet tik išreikšti savo nuomonė, tačiau šukuosenos pasirinkimas nėra motyvuojamas tuom, kad norisi grįžti į tam tikrus laikus. Tokias šukuosenas darė, daro ir darys. Pvz. Amerikoje ir Didziojoje Britanijoje beveik visos nuotakos darosi kuodus , kadangi tai siejama su elegancija, subtilumu ir vakaro 'princesės" įvaizdžiu ax.gif Juk karalienės per svarbiausius pokylius niekada nepasidaro besidraikančių garbanų biggrin.gif Na, todėl ir kai kurios panelės iš Lietuvos renkasi būtent tokį stilių. Gal būt jos kiekvieną dieną turi tas besidraikstančias garbanas, o gal būt pasirinko dėl to, kad labiau tinka prie suknelės, veido ir t.t., bet tai niekaip nesiejama su noru grįžti į kažkuriuos laikus. Suprantu, jog tuom norėjai pasakyti, jog nemadingos ar pan.. Manau, kad nėra vienos vienintelės madingos mirksiukas.gif
P.S. Jau dvieji metai kas antra nuotaka renkasi palaidų banguotų plaukų šukuoseną, bet gi nieks nedrįsta sakyti, kad jos papūgos biggrin.gif blush2.gif
Viskas gražu, kas tinka prie veiduko, suknytės, kitų detalių mirksiukas.gif
Atsakyti

Na man tai visai negrazu blush2.gif
Atsibodusios, visos tos kriaukles, sukiniai ir pan. blush2.gif
norisi kazko lengvo, krentanciu plauku sruogu ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geide @ 2009 02 25, 09:56)
Na man tai visai negrazu blush2.gif
Atsibodusios, visos tos kriaukles, sukiniai ir pan. blush2.gif
norisi kazko lengvo, krentanciu plauku sruogu ir t.t.  thumbup.gif

Na kritikuoti tai mes visi mokam schmoll.gif

Tai parodyk kas tau grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 24, 14:41)
sita antra su balta suknele, labai idomi sukuosena 4u.gif

man sita antra irgi labai wub.gif tik kad is mano plaukuciu tokios nepadarytum... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 25, 09:53)
Drįsčiau paneigti teiginį apie "nutysusius makaronus" ir "sovietinių laikų" šukuoseną, kadangi tokių terminų NĖRA.
renamej, gal būt nenorėjai įžeisti, bet tik išreikšti savo nuomonė, tačiau šukuosenos pasirinkimas nėra motyvuojamas tuom, kad norisi grįžti į tam tikrus laikus. Tokias šukuosenas darė, daro ir darys. Pvz. Amerikoje ir Didziojoje Britanijoje beveik visos nuotakos darosi kuodus , kadangi tai siejama su elegancija, subtilumu ir vakaro 'princesės" įvaizdžiu  ax.gif  Juk karalienės per svarbiausius pokylius niekada nepasidaro besidraikančių garbanų  biggrin.gif Na, todėl ir kai kurios panelės iš Lietuvos renkasi būtent tokį stilių. Gal būt jos kiekvieną dieną turi tas besidraikstančias garbanas, o gal būt pasirinko dėl to, kad labiau tinka prie suknelės, veido ir t.t., bet tai niekaip nesiejama su noru grįžti į kažkuriuos laikus. Suprantu, jog tuom norėjai pasakyti, jog nemadingos ar pan.. Manau, kad nėra vienos vienintelės madingos  mirksiukas.gif
P.S. Jau dvieji metai kas antra nuotaka renkasi palaidų banguotų plaukų šukuoseną, bet gi nieks nedrįsta sakyti, kad jos papūgos  biggrin.gif  blush2.gif
Viskas gražu, kas tinka prie veiduko, suknytės, kitų detalių  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

mano plaukuciai gana ploni ir nera labai ilgi, todel tikrai negaliu didziuotis tobulom romantiskom sruogom. todel rinksiuos sukeltu plauku sukuosena... mano veidas yra ovalus, turiu gana grazia peciu linija, kakla, o sukelti plaukuciai labiausiai tai pabrezia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 25 vasario 2009 - 09:31