Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(Benice @ 2009 02 24, 10:25)
Na, kadangi JB mėgsta kasytes, tai siūlyčiau šį variantą, kuri prisegu  4u.gif
Papildyta:
Dredu nepirkite, pirkite tresus  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Sutinku su tuom  mirksiukas.gif  Bet nereikia tik tuo atveju, jeigu rankytes moka kruopsciai ka nors padaryti ir nesitingi  4u.gif
Manau, kad visos mes galime padaryti viska, tik ne visos norime ir turime kantrybes  ax.gif
Papildyta:
Tai nesakykite tik jai, kad jai ne vieta Kelmeje, nes ims ir pabegs  biggrin.gif

Bet issirinkite nors kazka pati  mirksiukas.gif  Visos negali buti nerealios, turi kazkas labiau patikti, nebent visos vienodos. Is patirties zinau, kad jeigu patinka viskas, reiskia konkreciai nieko ir sunku pasirinkti. Svarbu tureti savo nuomone ir vestuvinio ivaizdzio vizija  4u.gif  Aisku, aklas pasitikejimas meistru irgi nera jau taip blogai  bigsmile.gif

ta antra su gyvom gėlytėm nerealiai graži, bet su tokia jau nuometo neužsidesi, o aš niekaip neapsisprendžiu noriu nuometo ar ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 02 24, 16:32)
ta antra su gyvom gėlytėm nerealiai graži, bet su tokia jau nuometo neužsidesi, o aš niekaip neapsisprendžiu noriu nuometo ar ne  schmoll.gif

As uz nuometus ir tik uz wub.gif
Balta suknele galima uzsideti ir per kita baliu..o nuometo jau nebe... g.gif
Atsakyti
daug pavyzdžių peržiūrėjau ir dar sunkiau apsispresti, gal pirmiausia reikia jau 100% išsirinti suknele ir nuometa, o tada žiureti ka bus galima iš plaukučiu padaryti... smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 02 24, 16:55)
daug pavyzdžių peržiūrėjau ir dar sunkiau apsispresti, gal pirmiausia reikia jau 100% išsirinti suknele ir nuometa, o tada žiureti ka bus galima iš plaukučiu padaryti...  smile.gif  rolleyes.gif

Tikra tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 24, 16:34)
As uz nuometus ir tik uz  wub.gif
Balta suknele galima uzsideti ir per kita baliu..o nuometo jau nebe... g.gif

As taip pat neisivaizduoju saves vestuviu diena be nuometo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabulyte @ 2009 02 24, 16:17)
As taip pat neisivaizduoju saves vestuviu diena be nuometo  wub.gif

As isivaizdavau kol nepasimatavau, pasakiau, kad jo nenuimsiu, pasijutau tikra nuotaka bigsmile.gif
Atsakyti
idomu kokio ilgio reikia plaukų,kad padarytų tokį šedevrą? ir kur kabinti nuometą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pykste: 24 vasario 2009 - 16:33
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 17:32)
idomu ar reikia ilgų plaukų,kad padarytų tokį šedevrą?

Na, iki pečiu bent jau turėtų būti g.gif Kuo trumpesni plaukučiai, tuo trumpesnės bus tos palaidos sruogos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 24 vasario 2009 - 16:33
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 24, 16:33)
Na, iki pečiu bent jau turėtų būti  g.gif  Kuo trumpesni plaukučiai, tuo trumpesnės bus tos palaidos sruogos  ax.gif

na pas mane nuo pečių kokių 10cm eina,tai man turėtų gerai atrodyti blush2.gif
Atsakyti
o kur būtų galima prikabinti veliumą?
Atsakyti
QUOTE(pykste @ 2009 02 24, 18:39)
o kur būtų galima prikabinti veliumą?

Po kuoduku tiesiai ir prikabint, tik reiketu toki kuklesni rinktis ir plonesnes medziagos, kad neatrodytu kaip guzas po plaukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 02 24, 18:25)
Po kuoduku tiesiai ir prikabint, tik reiketu toki kuklesni rinktis ir plonesnes medziagos, kad neatrodytu kaip guzas po plaukais  smile.gif

na aš kažkodėl nelabai noriu po kuoduku, man labiau norisi ,kad per vidurį būtų ax.gif o vėliumas pas mane plonas,dvieju sluoksnių ir tai vienas trumpesnis kitas ilgesnis smile.gif
Atsakyti