Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Sveikos šukuosenų kūrėjos ir šukuosenų nešiotojos....
kuo labiau artėja mūsų šventė tuo labiau aš tampu pasimetus ko noriu...
doh.gif
suknyte mano bus balta, lengva šifoninė ir viršus kažkas panašaus
http://www.jlmcoutur.../large/5728.jpg

su šukuosena užstrigau... verysad.gif
veidukas mano ovalus nenoriu kuodų, o MB gražiausia kai aš bunu su kasyte supinta... plaukuciu nera begalo daug, jie ilgesni/vidutiniai...
niekaip nesugalvoju kas labiausiai tiktu... gal turite kokių pvz?
masčiau gal dasidėt kokiu sruogeliu...

nežinau ar aškiai aš čia nusakiau ko jūsų prašau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 23, 21:43)
as jokiu nuotrauku nerodziau, pasakiau savo nuomone apie man patinkanti stiliu ir buvau apkaltinta beskonybe, nereikia vaizduoti cia sukuosenu profesores, jokie seminarai kuriuos taip sureiksminate nesuteikia jums teises zeminti zmoniu.
Ir dar, net debilui aisku kad sukuosena is rusisko zurnalo, nes kraste rusiskas tekstas, bet tai nebutinai reiskia, kad sukuosena dare rusas, gydykites vienu zodziu savo opas ir palikite mane ramybeje.

as noriu atsiprasyti jeigu izeidziau, o kad tenai padirbejo rusai tai 100 proc, as visus tuos zurnalus atmintinai zinau! Gal nesipiksim, juk tai tokia smulkmena! 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 22:45)
as noriu atsiprasyti jeigu izeidziau, o kad tenai padirbejo rusai tai 100 proc, as visus tuos zurnalus atmintinai zinau! Gal nesipiksim, juk tai tokia smulkmena! 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Man sita sukuosena labai patinka, nes jinai atlikta labai profisionaliai, ir istikruju labai grazi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 02 20, 21:06)
o as meginsiu panasiai kazka darytis
user posted image

labai grazi wub.gif tongue.gif as pirksiu dredus,tai,gal ir man kazkas panasaus gausis ax.gif
Atsakyti
user posted image
sita irgi man nuostabi, sia sukuosena dare izimus meistrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 20:04)

as suprantu kad cia meistriskumas... bet as neisivaizduoju nuotakos su tokia...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 22:04)

Man asmeniškai nieko čia nuostabaus nėra doh.gif Atvirkščiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 02 24, 01:52)
as suprantu kad cia meistriskumas... bet as neisivaizduoju nuotakos su tokia...
doh.gif

nu jo sutinku, cia labiau sou tinkanti sukuosena, bet jums nebutina visa tokia sukuosena daryti, o tik i detales atkreipti demesi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 02 23, 21:48)
Daugiau vakaryksciu sukuosenu is Oskaru ceremonijos galima pamatyti :
Cia

pusei tu sukuosenu net kirpejos nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Na as tai esu is mano miestelio Kelme, bet mes turime jame labai profesionalia kirpeja thumbup.gif net negaliu patiketi,kad ji randasi musu miestelyje, jei tikrai cia ne vieta, nes sugebejimai nerealus thumbup.gif Tai kadangi esu jos klijente,tai prieme pas save daryti sukuosena,o dar vargu ar butu kas man padare, nes turiu ilgus plaukus biggrin.gif tai atsiduosiu i jos rankas ir leisiu daryti bet ka, pasitikiu visiskai jos skoniu, nes parode nuotraukas, kuriose dare kitoms jaunosioms sukuosenas,tai negalejau atsiziureti... bigsmile.gif niekaip neissirinkau kas graziausia biggrin.gif visos nerealios bigsmile.gif tai lauksiu kada turesiu svo suknyte ir tuomet nesiu foto,o ji pasakys ka prie jos derinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2009 02 23, 22:37)
su šukuosena užstrigau...  verysad.gif
veidukas mano ovalus nenoriu kuodų, o MB gražiausia kai aš bunu su kasyte supinta... plaukuciu nera begalo daug, jie ilgesni/vidutiniai...
niekaip nesugalvoju kas labiausiai tiktu... gal turite kokių pvz?
masčiau gal dasidėt kokiu sruogeliu...

nežinau ar aškiai aš čia nusakiau ko jūsų prašau  blush2.gif

Na, kadangi JB mėgsta kasytes, tai siūlyčiau šį variantą, kuri prisegu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 02 23, 22:58)
labai grazi wub.gif  tongue.gif as pirksiu dredus,tai,gal ir man kazkas panasaus gausis ax.gif

Dredu nepirkite, pirkite tresus biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2009 02 24, 10:40)
pusei tu sukuosenu net kirpejos nereikia  biggrin.gif

Sutinku su tuom mirksiukas.gif Bet nereikia tik tuo atveju, jeigu rankytes moka kruopsciai ka nors padaryti ir nesitingi 4u.gif
Manau, kad visos mes galime padaryti viska, tik ne visos norime ir turime kantrybes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sauliki @ 2009 02 24, 10:47)
Na as tai esu is mano miestelio Kelme, bet mes turime jame labai profesionalia kirpeja thumbup.gif  net negaliu patiketi,kad ji randasi musu miestelyje, jei tikrai cia ne vieta, nes sugebejimai nerealus thumbup.gif Tai kadangi esu jos klijente,tai prieme pas save daryti sukuosena,o dar vargu ar butu kas man padare, nes turiu ilgus plaukus biggrin.gif  tai atsiduosiu i jos rankas ir leisiu daryti bet ka, pasitikiu visiskai jos skoniu, nes parode nuotraukas, kuriose dare kitoms jaunosioms sukuosenas,tai negalejau atsiziureti... bigsmile.gif  niekaip neissirinkau kas graziausia biggrin.gif  visos nerealios bigsmile.gif tai lauksiu kada turesiu svo suknyte ir tuomet nesiu foto,o ji pasakys ka prie jos derinti biggrin.gif

Tai nesakykite tik jai, kad jai ne vieta Kelmeje, nes ims ir pabegs biggrin.gif

Bet issirinkite nors kazka pati mirksiukas.gif Visos negali buti nerealios, turi kazkas labiau patikti, nebent visos vienodos. Is patirties zinau, kad jeigu patinka viskas, reiskia konkreciai nieko ir sunku pasirinkti. Svarbu tureti savo nuomone ir vestuvinio ivaizdzio vizija 4u.gif Aisku, aklas pasitikejimas meistru irgi nera jau taip blogai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 24, 11:25)
Na, kadangi JB mėgsta kasytes, tai siūlyčiau šį variantą, kuri prisegu  4u.gif
Papildyta:
Dredu nepirkite, pirkite tresus  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Sutinku su tuom  mirksiukas.gif  Bet nereikia tik tuo atveju, jeigu rankytes moka kruopsciai ka nors padaryti ir nesitingi  4u.gif
Manau, kad visos mes galime padaryti viska, tik ne visos norime ir turime kantrybes  ax.gif
Papildyta:
Tai nesakykite tik jai, kad jai ne vieta Kelmeje, nes ims ir pabegs  biggrin.gif

Bet issirinkite nors kazka pati  mirksiukas.gif  Visos negali buti nerealios, turi kazkas labiau patikti, nebent visos vienodos. Is patirties zinau, kad jeigu patinka viskas, reiskia konkreciai nieko ir sunku pasirinkti. Svarbu tureti savo nuomone ir vestuvinio ivaizdzio vizija  4u.gif  Aisku, aklas pasitikejimas meistru irgi nera jau taip blogai  bigsmile.gif

sita antra su balta suknele, labai idomi sukuosena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 24, 14:41)
sita antra su balta suknele, labai idomi sukuosena 4u.gif

Bet, tiesa sakant, ji man atrodo nlb patvari, ta prasme, kad jau sokiu nesoksi, kur reiketu galva kratyti biggrin.gif nors gal per vestuves tokiu nieks ir nesoka lotuliukas.gif
Atsakyti