Sveikos šukuosenų kūrėjos ir šukuosenų nešiotojos....
kuo labiau artėja mūsų šventė tuo labiau aš tampu pasimetus ko noriu...
suknyte mano bus balta, lengva šifoninė ir viršus kažkas panašaus
http://www.jlmcoutur.../large/5728.jpg
su šukuosena užstrigau...
veidukas mano ovalus nenoriu kuodų, o MB gražiausia kai aš bunu su kasyte supinta... plaukuciu nera begalo daug, jie ilgesni/vidutiniai...
niekaip nesugalvoju kas labiausiai tiktu... gal turite kokių pvz?
masčiau gal dasidėt kokiu sruogeliu...
nežinau ar aškiai aš čia nusakiau ko jūsų prašau
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 23, 21:43)
as jokiu nuotrauku nerodziau, pasakiau savo nuomone apie man patinkanti stiliu ir buvau apkaltinta beskonybe, nereikia vaizduoti cia sukuosenu profesores, jokie seminarai kuriuos taip sureiksminate nesuteikia jums teises zeminti zmoniu.
Ir dar, net debilui aisku kad sukuosena is rusisko zurnalo, nes kraste rusiskas tekstas, bet tai nebutinai reiskia, kad sukuosena dare rusas, gydykites vienu zodziu savo opas ir palikite mane ramybeje.
Ir dar, net debilui aisku kad sukuosena is rusisko zurnalo, nes kraste rusiskas tekstas, bet tai nebutinai reiskia, kad sukuosena dare rusas, gydykites vienu zodziu savo opas ir palikite mane ramybeje.
as noriu atsiprasyti jeigu izeidziau, o kad tenai padirbejo rusai tai 100 proc, as visus tuos zurnalus atmintinai zinau! Gal nesipiksim, juk tai tokia smulkmena!
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 22:45)
as noriu atsiprasyti jeigu izeidziau, o kad tenai padirbejo rusai tai 100 proc, as visus tuos zurnalus atmintinai zinau! Gal nesipiksim, juk tai tokia smulkmena!
Papildyta:
Papildyta:
Man sita sukuosena labai patinka, nes jinai atlikta labai profisionaliai, ir istikruju labai grazi!
QUOTE(laimita @ 2009 02 20, 21:06)
labai grazi as pirksiu dredus,tai,gal ir man kazkas panasaus gausis
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 20:04)
sita irgi man nuostabi, sia sukuosena dare izimus meistrai
as suprantu kad cia meistriskumas... bet as neisivaizduoju nuotakos su tokia...
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 22:04)
sita irgi man nuostabi, sia sukuosena dare izimus meistrai
Man asmeniškai nieko čia nuostabaus nėra Atvirkščiai
QUOTE(Londi @ 2009 02 24, 01:52)
nu jo sutinku, cia labiau sou tinkanti sukuosena, bet jums nebutina visa tokia sukuosena daryti, o tik i detales atkreipti demesi!
QUOTE(Cica:) @ 2009 02 23, 21:48)
pusei tu sukuosenu net kirpejos nereikia
Na as tai esu is mano miestelio Kelme, bet mes turime jame labai profesionalia kirpeja net negaliu patiketi,kad ji randasi musu miestelyje, jei tikrai cia ne vieta, nes sugebejimai nerealus Tai kadangi esu jos klijente,tai prieme pas save daryti sukuosena,o dar vargu ar butu kas man padare, nes turiu ilgus plaukus tai atsiduosiu i jos rankas ir leisiu daryti bet ka, pasitikiu visiskai jos skoniu, nes parode nuotraukas, kuriose dare kitoms jaunosioms sukuosenas,tai negalejau atsiziureti... niekaip neissirinkau kas graziausia visos nerealios tai lauksiu kada turesiu svo suknyte ir tuomet nesiu foto,o ji pasakys ka prie jos derinti
QUOTE(ewidenta @ 2009 02 23, 22:37)
su šukuosena užstrigau...
veidukas mano ovalus nenoriu kuodų, o MB gražiausia kai aš bunu su kasyte supinta... plaukuciu nera begalo daug, jie ilgesni/vidutiniai...
Na, kadangi JB mėgsta kasytes, tai siūlyčiau šį variantą, kuri prisegu
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 02 23, 22:58)
labai grazi as pirksiu dredus,tai,gal ir man kazkas panasaus gausis
Dredu nepirkite, pirkite tresus
Papildyta:
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2009 02 24, 10:40)
pusei tu sukuosenu net kirpejos nereikia
Sutinku su tuom Bet nereikia tik tuo atveju, jeigu rankytes moka kruopsciai ka nors padaryti ir nesitingi
Manau, kad visos mes galime padaryti viska, tik ne visos norime ir turime kantrybes
Papildyta:
QUOTE(sauliki @ 2009 02 24, 10:47)
Na as tai esu is mano miestelio Kelme, bet mes turime jame labai profesionalia kirpeja net negaliu patiketi,kad ji randasi musu miestelyje, jei tikrai cia ne vieta, nes sugebejimai nerealus Tai kadangi esu jos klijente,tai prieme pas save daryti sukuosena,o dar vargu ar butu kas man padare, nes turiu ilgus plaukus tai atsiduosiu i jos rankas ir leisiu daryti bet ka, pasitikiu visiskai jos skoniu, nes parode nuotraukas, kuriose dare kitoms jaunosioms sukuosenas,tai negalejau atsiziureti... niekaip neissirinkau kas graziausia visos nerealios tai lauksiu kada turesiu svo suknyte ir tuomet nesiu foto,o ji pasakys ka prie jos derinti
Tai nesakykite tik jai, kad jai ne vieta Kelmeje, nes ims ir pabegs
Bet issirinkite nors kazka pati Visos negali buti nerealios, turi kazkas labiau patikti, nebent visos vienodos. Is patirties zinau, kad jeigu patinka viskas, reiskia konkreciai nieko ir sunku pasirinkti. Svarbu tureti savo nuomone ir vestuvinio ivaizdzio vizija Aisku, aklas pasitikejimas meistru irgi nera jau taip blogai
QUOTE(Benice @ 2009 02 24, 11:25)
Na, kadangi JB mėgsta kasytes, tai siūlyčiau šį variantą, kuri prisegu
Papildyta:
Papildyta:
Sutinku su tuom Bet nereikia tik tuo atveju, jeigu rankytes moka kruopsciai ka nors padaryti ir nesitingi
Manau, kad visos mes galime padaryti viska, tik ne visos norime ir turime kantrybes
Papildyta:
Bet issirinkite nors kazka pati Visos negali buti nerealios, turi kazkas labiau patikti, nebent visos vienodos. Is patirties zinau, kad jeigu patinka viskas, reiskia konkreciai nieko ir sunku pasirinkti. Svarbu tureti savo nuomone ir vestuvinio ivaizdzio vizija Aisku, aklas pasitikejimas meistru irgi nera jau taip blogai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
sita antra su balta suknele, labai idomi sukuosena
QUOTE(cattiva @ 2009 02 24, 14:41)
sita antra su balta suknele, labai idomi sukuosena
Bet, tiesa sakant, ji man atrodo nlb patvari, ta prasme, kad jau sokiu nesoksi, kur reiketu galva kratyti nors gal per vestuves tokiu nieks ir nesoka