Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(laimita @ 2009 02 20, 21:06)
o as meginsiu panasiai kazka darytis
user posted image

tureciau as tokius plaukus ir as daryciausi blink.gif
Atsakyti
norejau paklausti, kaip ten daromos tos sukuosenos kur papildomai plaukuciu dedama. cia paciam ju reikia isigyti ar kaip?pvz mano plauki nera lb stori, o norisi nors karta gyvenime su tankiais plaukais pabuti blush2.gif tai sakau reiketu tu sruogeliu deti. bet galvoju apie kuoda-kanadi is maniskiu plauku jis mazytis gautusi, tai manau butu visai nieko tu papildomu plauku detis.
gal turite kokiu pavyzdeliu su dideliais kuodais? butu idomu paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 02 21, 15:39)
norejau paklausti, kaip ten daromos tos sukuosenos kur papildomai plaukuciu dedama. cia paciam ju reikia isigyti ar kaip?pvz mano plauki nera lb stori, o norisi nors karta gyvenime su tankiais plaukais pabuti blush2.gif  tai sakau reiketu tu sruogeliu deti. bet galvoju apie kuoda-kanadi is maniskiu plauku jis mazytis gautusi, tai manau butu visai nieko tu papildomu plauku detis.
gal turite kokiu pavyzdeliu su dideliais kuodais? butu idomu paziuret  4u.gif

Tuos plaukucius galima pirktis (Vln-peruku pasaulyje, akropolyje, panoramoje). Jie vadinami tresais ax.gif Yra salonu, kuriuose nuomoja, bet retas atvejis...Tuos tresus galima imontuoti i sukuosena kaip tik nori. Labai graziai atrodo ir visiskai nesimato, jog tai ne tavo plaukuciai.
Darant kuoda galima naudoti ir specialias kempineles, jos isegamos i kuodo vidu, po to pridengiamos plaukuciais ir vel gi - nesimato, jog kazkas ideta.
Del pavyzdeliu, gal kazkuri is mergaiciu tures daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 22, 16:50)
Tuos plaukucius galima pirktis (Vln-peruku pasaulyje, akropolyje, panoramoje). Jie vadinami tresais  ax.gif Yra salonu, kuriuose nuomoja, bet retas atvejis...Tuos tresus galima imontuoti i sukuosena kaip tik nori. Labai graziai atrodo ir visiskai nesimato, jog tai ne tavo plaukuciai.
Darant kuoda galima naudoti ir  specialias kempineles, jos isegamos i kuodo vidu, po to pridengiamos plaukuciais ir vel gi - nesimato, jog kazkas ideta.
Del pavyzdeliu, gal kazkuri is mergaiciu tures daugiau  ax.gif

man paskutine grazi wub.gif
Atsakyti
Aš galvoju kažką panašaus pasidaryti

user posted image
Atsakyti
gražu tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 17:44)
Visiskai pritariu del skoniu skirtumu, bet paziurejus kokios sukuosenos vadinamos "is lovos" susidaro ispudis kad zmogus nieko bendro su meistrais neturi, toli grazu  ax.gif

o dieve, ni ko jus kabinates prie zodziu! butent kad suprantu apie sukuodenas, nes daug buvau seminaruose ir daug ka maciau, o jusu skonis tai prastas!
Papildyta:
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 12:32)
o dieve, ni ko jus kabinates prie zodziu! butent kad suprantu apie sukuodenas, nes daug buvau seminaruose ir daug ka maciau, o jusu skonis tai prastas!

atsiprasau uz klaidas nes greitai rasau! Vis del to sutinku kad visi zmones skirtingi i skoniai taip pat! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 12:32)

Nereagukim taip skaudziai blush2.gif Tu skoniu gi ivairiu buna...Vienos ir tikros tiesos nera 4u.gif Tai cia ir blevyzginam bendrai "bylenka" biggrin.gif Viena kart patiko, kita nelabai..bet gi tam ir yra forumas bigsmile.gif
Atsakyti
Nepykit, kad foto kokybe nekokia, is zurnalo fotografavau, labai patiko man si sukuosena wub.gif
user posted image

O kaip jums? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 23, 11:54)
Nepykit, kad foto kokybe nekokia, is zurnalo fotografavau, labai patiko man si sukuosena  wub.gif 
user posted image

O kaip jums? 4u.gif

visai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 23, 12:35)
atsiprasau uz klaidas nes greitai rasau! Vis del to sutinku kad visi zmones skirtingi i skoniai taip pat! smile.gif

Pasilaikykite savo nuomone apie mano skoni, kitaip as isreiksiu nuomone apie jusu intelekto koeficienta. Jei jau net i seminarus vaziavote, gal pateikite sukuosenu, atitinkanciu Jusu aukstus reikalavimus, skoningoji jus musu ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Benice @ 2009 02 23, 12:36)
Nereagukim taip skaudziai  blush2.gif Tu skoniu gi ivairiu buna...Vienos ir tikros tiesos nera  4u.gif Tai cia ir blevyzginam bendrai "bylenka"  biggrin.gif  Viena kart patiko, kita nelabai..bet gi tam ir yra forumas  bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 23, 14:12)
Pasilaikykite savo nuomone apie mano skoni, kitaip as isreiksiu nuomone apie jusu intelekto koeficienta. Jei jau net i seminarus vaziavote, gal pateikite sukuosenu, atitinkanciu Jusu aukstus reikalavimus, skoningoji jus musu  ax.gif

su mielu noru parodiciau, bet nemoku ikialti nuotraukos. O prie ko cia intilektas?
mes apie sukuosenas bendraujame, juk cia yra forumas, kur kiekvienas turi teise reiksti savo nuomone ir tiek g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 23, 12:54)
Nepykit, kad foto kokybe nekokia, is zurnalo fotografavau, labai patiko man si sukuosena  wub.gif 
user posted image

O kaip jums? 4u.gif

man labai grazu, cia regis rusu meistru darbas!
Atsakyti