Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(Benice @ 2009 02 19, 16:15)
1. Na, prie tokio virsaus sulaizyti plaukuciai, mano manymu, nelabai tinka.
2. Manau, kad prie tokios sukneles labai tiktu nuometas
3. Jeigu tau bangos nesilaiko, tai ir neprievartauk plaukuciu. Manau, kad labai tiktu  variantas, kur plaukuciai pusiau susegti, virsugalvyje padeliotos sruogos ir + nuometas...  wub.gif
4. Jeigu daryti koki kuoduka ant sono, tai ir nuometa tektu sone montuoti, nes kitaip jis butu "sau", o kuodas "sau" - atrodytu, svelniai tariant, "keistai"  biggrin.gif
5. bet parodytame pavyzdelyje, tai ne kuodas, o uodegyte ant sono... smile.gif

1. Tai jo, sulaižytų nenoriu.. drinks_cheers.gif Čia vaidžiai norėjau parodyt, kad pusę plaukų segt, pusę paleist smile.gif
2. Tai aš dėsiuos drinks_cheers.gif
3. Ačiū už patarimą thumbup.gif
4. Vat aš ir apie tai pagalvojau.. g.gif
5. Tiksliai drinks_cheers.gif
Labai didelis dėkui už konsultacijas 4u.gif

QUOTE(cattiva @ 2009 02 19, 16:19)
pas sia mergaite pasakiskas makijazas 4u.gif  4u.gif

Pas pirmąją?
Įspūdingas toks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 23:42)
Bet jeigu priderinus lengva suknute...kokia plevesuojancia...nuometuka koki lengva...vis tiek niekaip?  blush2.gif
Man jos irgi kasdieniskos, bent jau foto, nes cia modeliai ne su vestuvinemis suknelemis. Manau, kad vestuvine suknele ir priedai viska kardinaliai keicia  g.gif
Papildyta:
Tik kad mano vyrs jau nereaguoja, priprates, kad as kiekviena diena keiciuosi kazkuom  biggrin.gif  Cia moterys pastabesnes, darbe susilaukiu komplimentu, komentaru ir pan  ax.gif  bet man patinka, nekenciu pilkuju pelyciu, kur niekada nieko nesidaro, net esant progai...tipo never-never...  doh.gif gal nebutinai forever, bet nor sometimes galetu buti  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

malaciukas beneciukas drinks_cheers.gif as pritariu drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 19, 17:25)
Manau, kad dauguma nuotaku miega su sukuosenomis, nes nakti turi svarbesniu uzsiemimu negu sukuosenos ardymas  lotuliukas.gif  cia, aisku, siaip juokauju  biggrin.gif

Tokia ta sukuosenu meistru liga yra, kad jeigu nieko daug neprimeistrinta, tai atrodo, kad ir ne sukuosena visai  blush2.gif  bet yra paneliu, kurioms vien plaukuciu susegimas - jau sukuosena...bet kiek galvu, tiek nuomoniu  mirksiukas.gif

Beniciuk as su tavimi sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 19, 17:25)
Manau, kad dauguma nuotaku miega su sukuosenomis, nes nakti turi svarbesniu uzsiemimu negu sukuosenos ardymas cia, aisku, siaip juokauju 
Tokia ta sukuosenu meistru liga yra, kad jeigu nieko daug neprimeistrinta, tai atrodo, kad ir ne sukuosena visai  bet yra paneliu, kurioms vien plaukuciu susegimas - jau sukuosena...bet kiek galvu, tiek nuomoniu

Visiskai pritariu del skoniu skirtumu, bet paziurejus kokios sukuosenos vadinamos "is lovos" susidaro ispudis kad zmogus nieko bendro su meistrais neturi, toli grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 19, 17:35)

Beniciuk as su tavimi sutinku drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Beje, mano niko kilme yra is anglu kalbos: "be nice" (lt. buk grazi, miela) biggrin.gif Nors ir pati daznai ji skaitau kaip "Benicė" blush2.gif
Sorry uz poster_offtopic.gif
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 17:44)
Visiskai pritariu del skoniu skirtumu, bet paziurejus kokios sukuosenos vadinamos "is lovos" susidaro ispudis kad zmogus nieko bendro su meistrais neturi, toli grazu  ax.gif

Jauciu, tuoj kazkas pyks lotuliukas.gif bet nors pramoga..nes temute apmirus buvo kuri laika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 19, 16:47)
Beje, mano niko kilme yra is anglu kalbos: "be nice" (lt. buk grazi, miela)  biggrin.gif Nors ir pati daznai ji skaitau kaip "Benicė"  blush2.gif
Sorry uz  poster_offtopic.gif
ax.gif
Papildyta:
Jauciu, tuoj kazkas pyks  lotuliukas.gif bet nors pramoga..nes temute apmirus buvo kuri laika  verysad.gif

"is lovos" tai ale susegta "netvarkingai"? na prie romantisku sukniu gal visai ir tinka. ir daug merkaiciu prie tu sifoniniu lengvu jauciu tokias ir darytu
kitos mano pateiktos tai gan grieztos tokios. tai man jos visai tinka prie suknutes, ir patinka labiau nei sugarbanuoti ir suraityti kazkaip tai galvos virsuje smile.gif
na bet jo, cia skonio reikalas kaip ir su tom suknelem.
Atsakyti
pas mane buvo kuodas ant sono blush2.gif bet veliuma sege per viduri, tai nemanau, kad labai krito i akis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2009 02 19, 18:36)
pas mane buvo kuodas ant sono  blush2.gif bet veliuma sege per viduri, tai nemanau, kad labai krito i akis  schmoll.gif

Bent jau nurodytoj foto viskas atrodo tvarkingai ir graziai, bet idomu kaip atrodo is kito sono, is priekio...Nedristu teigti, jog negraziai, bet labai retas atvejis, kai kuodukas sone tinka, nes daugumos is musu veidukai nera labai pailgi, o kuodas sone veida tik praplecia is sonus... ax.gif
Atsakyti
Jep, sonu atrodo grazu, noriu priekio, noriu priekio ax.gif
Atsakyti
na va idedu is priekio ax.gif net nezinau, ar atrodo veidas platesnis negu yra is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2009 02 20, 12:07)
na va idedu is priekio  ax.gif net nezinau, ar atrodo veidas platesnis negu yra is tikruju  g.gif

Pas tave pailgas veidukas mirksiukas.gif

O man vis tiek tas nuometukas atrodo ne per viduri, o siek tiek ant sono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 20, 12:11)
Pas tave pailgas veidukas  mirksiukas.gif

O man vis tiek tas nuometukas atrodo ne per viduri, o siek tiek ant sono  g.gif

gal kad galva pasukta g.gif siaip nelabai daug nuotrauku ir turiu grynai is priekio blush2.gif
Atsakyti
Manau cia del to, kad galva pasukta, bet siaip vaizdas susidaro kad labai grazu tau 4u.gif
Atsakyti