Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

Sveikos mielosios, siandien tik prisiregistravau i si puslapiuka, nes vien skaityti forumus pasidare nebeidomu blush2.gif
Ieskau minciu savo sventei ir del sukuosenu domiuosi. mano nuomone, nuotakai yra labai grazu kai plaukai daugiau sukelti, tada isryskeja kaklo linija ir atrodo graksciau ir elegantiskiau bendras vaizas, taip pat zinoma garmaneles valdo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuciuke @ 2009 02 19, 16:12)
Sveikos mielosios, siandien tik prisiregistravau i si puslapiuka, nes vien skaityti forumus pasidare nebeidomu 
Ieskau minciu savo sventei ir del sukuosenu domiuosi. mano nuomone, nuotakai yra labai grazu kai plaukai daugiau sukelti, tada isryskeja kaklo linija ir atrodo graksciau ir elegantiskiau bendras vaizas, taip pat zinoma garmaneles valdo 

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, siandien tik prisiregistravau i si puslapiuka, nes vien skaityti forumus pasidare nebeidomu  blush2.gif
Ieskau minciu savo sventei ir del sukuosenu domiuosi. mano nuomone, nuotakai yra labai grazu kai plaukai daugiau sukelti, tada isryskeja kaklo linija ir atrodo graksciau ir elegantiskiau bendras vaizas, taip pat zinoma garmaneles valdo  bigsmile.gif

Taip, jeigu tos linijos grazios ir ju nereikia dengti biggrin.gif
Atsakyti
O kokia šukuosena, Benice, tavo nuomone, labiausiai tinka prie tokio suknelės viršaus? Su veliumu?

Aš kažkaip galvoju, jei suknia biškį su pasibangavimais, tai šukuosena turėtų būti tiesių plaukų, ar klystu?

Ir šiaip pas mane labai nesilaiko garbanos, kad ir kiek lako ar putų dėtum.. O tų plasmasinių sulipusių nenoriu schmoll.gif

Aš galvoju apie kažką panašaus:
user posted image
Tik viršuj tuos plaukus kažkaip įdomiau suimt, kažkas tokio, kaip čia:
user posted image

Ar išvis pint ant šono kaip kuodą tokį..
user posted image
Ale kaip inai su veliumu atrodytų nelabai įsivaizduoju.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 19 vasario 2009 - 15:56
man patinkancios:

Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2009 02 19, 16:04)
man patinkancios:

Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2009 02 19, 16:06)
man patinkancios:

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2009 02 19, 16:07)
man patinkancios:

Papildyta:

Papildyta:

Atsakyti
Labai grazios sukuosenos bis.gif
Atsakyti
dar
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2009 02 19, 16:09)

Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 19, 16:52)
O kokia šukuosena, Benice, tavo nuomone, labiausiai tinka prie tokio suknelės viršaus? Su veliumu?

Aš kažkaip galvoju, jei suknia biškį su pasibangavimais, tai šukuosena turėtų būti tiesių plaukų, ar klystu?

Ir šiaip pas mane labai nesilaiko garbanos, kad ir kiek lako ar putų dėtum.. O tų plasmasinių sulipusių nenoriu  schmoll.gif

user posted image
Ale kaip inai su veliumu atrodytų nelabai įsivaizduoju..  g.gif

Na, prie tokio virsaus sulaizyti plaukuciai, mano manymu, nelabai tinka. Vien pasiziurejus, kaip modelis atrodo - jau baisoka daros...man pvz. pati suknele lb grazi atrodo, bet tie "sulyzinti" modelio plaukai, tai visai netinka doh.gif
Tokiu taisykliu, kaip kad jei suknute su pasibangavimais, tai sukuosena turi buti tiesiu plauku - kaip ir nera...
Manau, kad prie tokios sukneles labai tiktu nuometas, vis tik vasaros laiku, jeigu nesidedama jokio svarkelio, tai eiti i baznycia nuogais peciais nelabai jau pritiktu.. (aisku, cia principu reikalas...), o nuometukas pridengia pecius, ypac, kad banycioje jis nuleidziamas ant veiduko...
Jeigu tau bangos nesilaiko, tai ir neprievartauk plaukuciu. Manau, kad labai tiktu 2 variantas, kur plaukuciai pusiau susegti, virsugalvyje padeliotos sruogos ir + nuometas... wub.gif
Jeigu daryti koki kuoduka ant sono, tai ir nuometa tektu sone montuoti, nes kitaip jis butu "sau", o kuodas "sau" - atrodytu, svelniai tariant, "keistai" biggrin.gif bet parodytame pavyzdelyje, tai ne kuodas, o uodegyte ant sono... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2009 02 19, 17:08)
man patinkancios:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

man nelabai, as vel nematau sukuosenos, kaip is lovos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 19, 16:52)

Ir šiaip pas mane labai nesilaiko garbanos, kad ir kiek lako ar putų dėtum.. O tų plasmasinių sulipusių nenoriu  schmoll.gif

Aš galvoju apie kažką panašaus:
user posted image
Tik viršuj tuos plaukus kažkaip įdomiau suimt, kažkas tokio, kaip čia:
user posted image

user posted image
Ale kaip inai su veliumu atrodytų nelabai įsivaizduoju..  g.gif

pas sia mergaite pasakiskas makijazas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 19, 17:19)
man nelabai, as vel nematau sukuosenos, kaip is lovos smile.gif

Jeigu tu su sukuosena miegi, tai visos atrodys kaip is lovos ax.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, siandien tik prisiregistravau i si puslapiuka, nes vien skaityti forumus pasidare nebeidomu  blush2.gif
Ieskau minciu savo sventei ir del sukuosenu domiuosi. mano nuomone, nuotakai yra labai grazu kai plaukai daugiau sukelti, tada isryskeja kaklo linija ir atrodo graksciau ir elegantiskiau bendras vaizas, taip pat zinoma garmaneles valdo  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif , as irgi taip manau!
Papildyta:

drinks_cheers.gif as irgi taip manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 17:21)
Jeigu tu su sukuosena miegi, tai visos atrodys kaip is lovos  ax.gif

Manau, kad dauguma nuotaku miega su sukuosenomis, nes nakti turi svarbesniu uzsiemimu negu sukuosenos ardymas lotuliukas.gif cia, aisku, siaip juokauju biggrin.gif

Tokia ta sukuosenu meistru liga yra, kad jeigu nieko daug neprimeistrinta, tai atrodo, kad ir ne sukuosena visai blush2.gif bet yra paneliu, kurioms vien plaukuciu susegimas - jau sukuosena...bet kiek galvu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 19 vasario 2009 - 16:26