Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(ramuneles @ 2009 02 16, 17:16)
man pati graziausia griaznovos vestuvine sukuosena, ir as apie tokia svajoju. na, tiksliau svarstau arba apie paprasta kuoduka arba apie tokias garbanas. smile.gif  o kaip jums?  ax.gif

http://www.posh.lt/I...stuves/?photo=0

Radau bendraminte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 17, 23:59)
Man tokia sukuosena pussesere padare,lnors prasiau kuklios, isejo tokia ax.gif  Bet paskui visai patenkinta likau 4u.gif

Man labai grazu ir manau, kad tikrai tinka prie veiduko wub.gif
Atsakyti
[quote=Benice,2009 02 17, 15:34]
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...Cia juk toks subtilus reikalas...juk kiekviena is musu esame skirtinga asmenybe, vienoms reikia kazko naujo, nepaprasto, kitos nori kuklumo, nenori niekaip eksperimentuoti, todel manau, kad pagrindine taisykle butu: tureti tokia sukuosena, kuri tiktu prie bendro stiliaus ir su ja butu patogu, malonu ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=rasyte969,2009 02 17, 23:59]
Man tokia sukuosena pussesere padare,lnors prasiau kuklios, isejo tokia ax.gif Bet paskui visai patenkinta likau 4u.gif

labai graziai atrodei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimushea @ 2009 02 18, 02:56)
Radau bendraminte  drinks_cheers.gif

tikrai grazu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 18, 09:46)
Man labai grazu ir manau, kad tikrai tinka prie veiduko  wub.gif

QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 18, 09:53)
labai graziai atrodei  4u.gif

Dekui blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raimushea @ 2009 02 18, 03:56)
Radau bendraminte  drinks_cheers.gif

visai nieko , bet man per daug tu geliu tokios dideles jos uzgozia viska g.gif
Atsakyti
Griaznovos šukuosenoj nepatinka šonuose padarytos bangos, tarsi atsiauginti kirpčiai užšukuoti. Iš nugaros gražiai atrodo, bet iš priekio - tikrai ne.
Atsakyti
As ir kakzo panasaus noriu i Griaznovos sukuosena...kazkaip prie sukneles labiausiai tiks smile.gif tik vietoj dirbtiniu geliu, mazytes gyvas desiu
Atsakyti
O as noriu sukeltu plauku, daug kam tokios sukuosenos atgyvenusios, o man labai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 17, 22:59)
Man tokia sukuosena pussesere padare,lnors prasiau kuklios, isejo tokia ax.gif  Bet paskui visai patenkinta likau 4u.gif
user posted image

grazute ir neperkrauta
Atsakyti
O man nelabai.. Sukuosena grazi, bet plaukai atrodo sulipe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 19, 10:46)
O as noriu sukeltu plauku, daug kam tokios sukuosenos atgyvenusios, o man labai grazu  ax.gif

Nera atgyvenusiu sukuosenu flirt.gif Yra tik skirtingi skoniai, skirtingos isvaizdos mirksiukas.gif o kartais suveikia net izimybiu stiliaus vaikymasis blink.gif nors, manau, kad tai nera taip jau blogai ax.gif
Atsakyti