Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

labai apsidžiaugiau, kad radau šią temelę. Juk ir išsirinkau šukuoseną iš Jūsų, mergaitės, pavyzdžių thumbup.gif . Dabar jau bus atkritęs dar vienas rūpestis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 17, 13:11)
tik nesiulau palaidu plauku, juk taip jus galite vaikscioti kiekviana diena.  4u.gif

O pas mane ir taip kiekviena diena i arklio uodega suristi plaukai, nes ilgi ir ju daug. unsure.gif
Todel bent per vestuves busiu palaidais, sugarbanotais plaukais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 17, 14:50)
O pas mane ir taip kiekviena diena i arklio uodega suristi plaukai, nes ilgi ir ju daug. unsure.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 17, 14:50)

nu jeigu tokia situacia tada pritariu 4u.gif
Atsakyti
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...Cia juk toks subtilus reikalas...juk kiekviena is musu esame skirtinga asmenybe, vienoms reikia kazko naujo, nepaprasto, kitos nori kuklumo, nenori niekaip eksperimentuoti, todel manau, kad pagrindine taisykle butu: tureti tokia sukuosena, kuri tiktu prie bendro stiliaus ir su ja butu patogu, malonu ax.gif

cattiva, pritariu, kad kai kurias paneles reikia tiesiog padrasinti, gal but priminti apie kitu sukuosenu egzistencija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 14:34)
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...

drinks_cheers.gif

Man pvz. daba tokia fazė užėjus.. Kuo įmantresnių šukuosenų prisižiūriu, tuo paprastesnės norisi biggrin.gif

O juk su veliumu ar gyvom gėlėm, ar kokiom kitom puošmenom plaukuose kasdien nebūnam.. tad netgi paprastai paleisti plaukai, puošti veliumu, gėlėm, sakėg atrodo nekasdieniškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 17, 15:39)
drinks_cheers.gif

Man pvz. daba tokia fazė užėjus.. Kuo įmantresnių šukuosenų prisižiūriu, tuo paprastesnės norisi  biggrin.gif

O buna dar faze, kad kuo daugiau ziuri, tuo labiau susimaiso viskas ir nezinai kokios nori biggrin.gif Tavo faze gera, bent jau zinai, ko nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 18:19)

graziai atrodo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 15:34)
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...Cia juk toks subtilus reikalas...juk kiekviena is musu esame skirtinga asmenybe, vienoms reikia kazko naujo, nepaprasto, kitos nori kuklumo, nenori niekaip eksperimentuoti, todel manau, kad pagrindine taisykle butu: tureti tokia sukuosena, kuri tiktu prie bendro stiliaus ir su ja butu patogu, malonu  ax.gif

cattiva, pritariu, kad kai kurias paneles reikia tiesiog padrasinti, gal but priminti apie kitu sukuosenu egzistencija  bigsmile.gif

Labai gerai mane supratai, noriu ne tik padrasinti, bet ir dar pasakyti kad moteris turi keistis, grazinti save, myleti save, negaileti tam pinigu ir pastangu, mergites zinokit kad gyvenimas yra vienas tad reikia ji sugyventi idomiai ir graziai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 17, 15:39)
drinks_cheers.gif

Man pvz. daba tokia fazė užėjus.. Kuo įmantresnių šukuosenų prisižiūriu, tuo paprastesnės norisi  biggrin.gif

O juk su veliumu ar gyvom gėlėm, ar kokiom kitom puošmenom plaukuose kasdien nebūnam.. tad netgi paprastai paleisti plaukai, puošti veliumu, gėlėm, sakėg atrodo nekasdieniškai  smile.gif

o as kaip tik kiekviena diena prisiziuriu graziu sukuosenu ir paprastos niekada per vestuves nenoreciau, nes paprasta pati sau galiu kiekviena diena daritis ax.gif
Atsakyti
O as sau megstu darytis grazias kiekviena diena, tik pasitaiko, kad lb jau tiiingiu biggrin.gif Na, kartais ir rankas skauda...bet kokias lengvas garbanas, bangas, tai daznai pasidarau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violetamax @ 2008 10 24, 23:09)
Man sitos visai nieko user posted image user posted image user posted image

man sitos sukuosenos kaip kasdenines schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 23:28)
O as sau megstu darytis grazias kiekviena diena, tik pasitaiko, kad lb jau tiiingiu  biggrin.gif  Na, kartais ir rankas skauda...bet kokias lengvas garbanas, bangas, tai daznai pasidarau  wub.gif

Saunuole Benice, save reikia priziureti, virai megsta grazias, tvarkingas moterys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 17, 23:35)
man sitos sukuosenos kaip kasdenines schmoll.gif

Bet jeigu priderinus lengva suknute...kokia plevesuojancia...nuometuka koki lengva...vis tiek niekaip? blush2.gif
Man jos irgi kasdieniskos, bent jau foto, nes cia modeliai ne su vestuvinemis suknelemis. Manau, kad vestuvine suknele ir priedai viska kardinaliai keicia g.gif
Papildyta:
QUOTE(cattiva @ 2009 02 17, 23:37)

Saunuole Benice, save reikia priziureti, virai megsta grazias, tvarkingas moterys drinks_cheers.gif

Tik kad mano vyrs jau nereaguoja, priprates, kad as kiekviena diena keiciuosi kazkuom biggrin.gif Cia moterys pastabesnes, darbe susilaukiu komplimentu, komentaru ir pan ax.gif bet man patinka, nekenciu pilkuju pelyciu, kur niekada nieko nesidaro, net esant progai...tipo never-never... doh.gif gal nebutinai forever, bet nor sometimes galetu buti bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tokia sukuosena pussesere padare,lnors prasiau kuklios, isejo tokia ax.gif Bet paskui visai patenkinta likau 4u.gif
user posted image
Atsakyti