labai apsidžiaugiau, kad radau šią temelę. Juk ir išsirinkau šukuoseną iš Jūsų, mergaitės, pavyzdžių . Dabar jau bus atkritęs dar vienas rūpestis
QUOTE(cattiva @ 2009 02 17, 13:11)
tik nesiulau palaidu plauku, juk taip jus galite vaikscioti kiekviana diena.
O pas mane ir taip kiekviena diena i arklio uodega suristi plaukai, nes ilgi ir ju daug.
Todel bent per vestuves busiu palaidais, sugarbanotais plaukais...
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 17, 14:50)
O pas mane ir taip kiekviena diena i arklio uodega suristi plaukai, nes ilgi ir ju daug.
Pritariu
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 17, 14:50)
nu jeigu tokia situacia tada pritariu
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...Cia juk toks subtilus reikalas...juk kiekviena is musu esame skirtinga asmenybe, vienoms reikia kazko naujo, nepaprasto, kitos nori kuklumo, nenori niekaip eksperimentuoti, todel manau, kad pagrindine taisykle butu: tureti tokia sukuosena, kuri tiktu prie bendro stiliaus ir su ja butu patogu, malonu
cattiva, pritariu, kad kai kurias paneles reikia tiesiog padrasinti, gal but priminti apie kitu sukuosenu egzistencija
cattiva, pritariu, kad kai kurias paneles reikia tiesiog padrasinti, gal but priminti apie kitu sukuosenu egzistencija
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 14:34)
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...
Man pvz. daba tokia fazė užėjus.. Kuo įmantresnių šukuosenų prisižiūriu, tuo paprastesnės norisi
O juk su veliumu ar gyvom gėlėm, ar kokiom kitom puošmenom plaukuose kasdien nebūnam.. tad netgi paprastai paleisti plaukai, puošti veliumu, gėlėm, sakėg atrodo nekasdieniškai
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 17, 15:39)
Man pvz. daba tokia fazė užėjus.. Kuo įmantresnių šukuosenų prisižiūriu, tuo paprastesnės norisi
O buna dar faze, kad kuo daugiau ziuri, tuo labiau susimaiso viskas ir nezinai kokios nori Tavo faze gera, bent jau zinai, ko nori
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 18:19)
graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 15:34)
O as manau, kad vestuviu diena visai nebutina vadovautis tuom, ar buni su tokia sukuosena kiekviena diena ar nebe...Cia juk toks subtilus reikalas...juk kiekviena is musu esame skirtinga asmenybe, vienoms reikia kazko naujo, nepaprasto, kitos nori kuklumo, nenori niekaip eksperimentuoti, todel manau, kad pagrindine taisykle butu: tureti tokia sukuosena, kuri tiktu prie bendro stiliaus ir su ja butu patogu, malonu
Labai gerai mane supratai, noriu ne tik padrasinti, bet ir dar pasakyti kad moteris turi keistis, grazinti save, myleti save, negaileti tam pinigu ir pastangu, mergites zinokit kad gyvenimas yra vienas tad reikia ji sugyventi idomiai ir graziai
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2009 02 17, 15:39)
O juk su veliumu ar gyvom gėlėm, ar kokiom kitom puošmenom plaukuose kasdien nebūnam.. tad netgi paprastai paleisti plaukai, puošti veliumu, gėlėm, sakėg atrodo nekasdieniškai
o as kaip tik kiekviena diena prisiziuriu graziu sukuosenu ir paprastos niekada per vestuves nenoreciau, nes paprasta pati sau galiu kiekviena diena daritis
O as sau megstu darytis grazias kiekviena diena, tik pasitaiko, kad lb jau tiiingiu Na, kartais ir rankas skauda...bet kokias lengvas garbanas, bangas, tai daznai pasidarau
QUOTE(violetamax @ 2008 10 24, 23:09)
Man sitos visai nieko
man sitos sukuosenos kaip kasdenines
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 02 17, 23:28)
O as sau megstu darytis grazias kiekviena diena, tik pasitaiko, kad lb jau tiiingiu Na, kartais ir rankas skauda...bet kokias lengvas garbanas, bangas, tai daznai pasidarau
Saunuole Benice, save reikia priziureti, virai megsta grazias, tvarkingas moterys
QUOTE(cattiva @ 2009 02 17, 23:35)
man sitos sukuosenos kaip kasdenines
Bet jeigu priderinus lengva suknute...kokia plevesuojancia...nuometuka koki lengva...vis tiek niekaip?
Man jos irgi kasdieniskos, bent jau foto, nes cia modeliai ne su vestuvinemis suknelemis. Manau, kad vestuvine suknele ir priedai viska kardinaliai keicia
Papildyta:
QUOTE(cattiva @ 2009 02 17, 23:37)
Tik kad mano vyrs jau nereaguoja, priprates, kad as kiekviena diena keiciuosi kazkuom Cia moterys pastabesnes, darbe susilaukiu komplimentu, komentaru ir pan bet man patinka, nekenciu pilkuju pelyciu, kur niekada nieko nesidaro, net esant progai...tipo never-never... gal nebutinai forever, bet nor sometimes galetu buti
Man tokia sukuosena pussesere padare,lnors prasiau kuklios, isejo tokia Bet paskui visai patenkinta likau