Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 01 20, 19:09)
Ačiū, už palaikymą  4u.gif

Aš ir turėjau omeny, kad jei vestuvių dieną eisiu pas kirpėją, tai tikiuosiu, kad po to galvos plaut nereiks (kad kokio košmaro nepadarys) smile.gif

Kirpčiukai kaip ir suaugę su manim, nuo vaikystės turėjau. Turbūt todėl, kad kitaip netinka, o prie jų nelabai kokių gražių šukuosenų esu mačius. Mano nėra tokie, kuriuos paprasta ant šono sušukuot būtų, nes tankūs ir daug jų unsure.gif O į vestuves nenoriu palaidais kaip į darbą  verysad.gif  Bandysiu su savo kirpėja kalbėt...

siaip prie bet kurios sukuosenos galima prilipdyti kirpciukus ax.gif
ziurek koks mielas variantas
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 01 21, 10:09)
Manau, kad pabandziusios pora variantu rasite iseiti  smile.gif Nebijok prasyti bandomuju, nes kartais meistrai gerai kerpa, bet sukuosenu nlb moka ir atvirksciai, taigi aklai pasitiketi nevalia. Nesakau, kad taviske tokia, tikrai nezinau, nepazistu juk ir t.t.  blush2.gif  bet jeigu neesi dariusis pas ja sukuosenos, o tik susukavimus, tai patarciau apsidrausti del visa ko, kad vestuviu diena butum patenkinta ir tiesiog NUOSTABI  wub.gif

Būtinai bandysiu, ačiū už patarimą smile.gif Aš pas tą kirpėją pradėjau vaikščiot, kai kolegė po savo vestuvių rekomendavo, nes jai gražią šukuoseną padarė, bent jau man labai gražiai atrodė wub.gif Tai tikiuosi, kad ir iš mano gauruosenos kažką sugebės gražaus išspaust smile.gif

babsi - ačiū uz variantą, turėsiu omeny 4u.gif
Atsakyti
o gal kas turit retro sukuosenos nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 02 16, 13:10)
o gal kas turit retro sukuosenos nuotrauka?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o ko nors truputi siuolaikiskesnio ax.gif noreciau paziuret kaip atrodo tos kietosios garbanos ant galvos
Atsakyti
man pati graziausia griaznovos vestuvine sukuosena, ir as apie tokia svajoju. na, tiksliau svarstau arba apie paprasta kuoduka arba apie tokias garbanas. smile.gif o kaip jums? ax.gif

http://www.posh.lt/I...stuves/?photo=0
Atsakyti
QUOTE(ramuneles @ 2009 02 16, 20:16)
man pati graziausia griaznovos vestuvine sukuosena, ir as apie tokia svajoju. na, tiksliau svarstau arba apie paprasta kuoduka arba apie tokias garbanas. smile.gif  o kaip jums?  ax.gif

http://www.posh.lt/I...stuves/?photo=0

Man labai grazu ax.gif Tokia lengvute, laisvesne...naturaliai taip, zodziu labai priderinta prie bendrojo stiliaus wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 16 vasario 2009 - 20:04
dar pildom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritusikas: 16 vasario 2009 - 20:54
Bukit geros, kas zinot, pazistat, bandet, ar girdejot ir pan. blush2.gif patarkite, kur ir pas ka KLAIPEDOJE pasidaryti grazia vestuvine sukuosena rolleyes.gif ?
Prasau, atsakykit i AZ.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzule: 16 vasario 2009 - 21:51
QUOTE(Londi @ 2008 10 17, 23:44)
kadangi tema perkele... tai dar karta parasysiu...  ax.gif 
dauguma vestuviniu sukuosenu yra naturaliai ar ne banguotiems plaukams... mano tiesus ir noreciau buti tiesiais... gyvos gelytes grazu... bet visokie imantrus puosybos elementai  schmoll.gif
kaip jums sita
http://www.easy-hair...ing-chignon.jpg

as manau kad ciam nera sukuosenos, tai reikia eiti megoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 01 19, 17:45)
Manes taip pat busimasis paprase nesusiristi plauku, taip pat neisistiesinti, nes mano naturaliai garbanoti, o jis negali pakesti kai as juos issitiesinu.
bet as labai noriu veliumo, tai visgi tek bet puse susisegti, kad but kaip veliuma prikomponuoti  blush2.gif

laba diena mergaite, skaitau jus komentarus ir noriu pasakyti kad vestuviu diena tai ira vienintele diena musu gyvenime, tad reikia pasidaryti ispudinga sukuosena atminimui, su tokiais dalikai nereikia tartis su vyru, tegul tai buna jam staigmena, jam tikrai patiks, tik nesiulau palaidu plauku, juk taip jus galite vaikscioti kiekviana diena. 4u.gif
Atsakyti