Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

as manau paprasysiu kirpejos kad kazka grazaus sukomponuotu is palaidu plauku smile.gif vyrui labai nepetinka kai plaukus susirisu :0 teks pasistenkti ir del jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deki @ 2009 01 19, 15:44)
as manau paprasysiu kirpejos kad kazka grazaus sukomponuotu is palaidu plauku smile.gif vyrui labai nepetinka kai plaukus susirisu :0 teks pasistenkti ir del jo  smile.gif

As irgi del vyro atsisakiau garbanu.. O tiek sukuosenu buvau prisirinkus su garbanelem.. biggrin.gif Bet jis paprase, kad tik nesigarbanociau.. Tai ko del tu vyru nepadarysi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deki @ 2009 01 19, 15:44)
as manau paprasysiu kirpejos kad kazka grazaus sukomponuotu is palaidu plauku smile.gif vyrui labai nepetinka kai plaukus susirisu :0 teks pasistenkti ir del jo  smile.gif

Manes taip pat busimasis paprase nesusiristi plauku, taip pat neisistiesinti, nes mano naturaliai garbanoti, o jis negali pakesti kai as juos issitiesinu.
bet as labai noriu veliumo, tai visgi tek bet puse susisegti, kad but kaip veliuma prikomponuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 01 19, 17:45)
Manes taip pat busimasis paprase nesusiristi plauku, taip pat neisistiesinti, nes mano naturaliai garbanoti, o jis negali pakesti kai as juos issitiesinu.
bet as labai noriu veliumo, tai visgi tek bet puse susisegti, kad but kaip veliuma prikomponuoti  blush2.gif

va kaip jums gerai,neleidzia ristis plauku tongue.gif manasis,atvirksciai,tik sukeltais,o ir pati tiek esu pripratus,kad palaidas baisiai sau atrodau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as net neįsivaizduoju ką su savo gaurais daryt cry.gif

Nei vienoj nuotraukoj nemačiau tokių gigantiškų kirpčių kaip mano, teks turbūt juos skust verysad.gif ir šiaip tragiška neįmanomybė su mano gauruosena, anksčiau gražus buvo, bet dabar kad ir kokius milijonus mokėčiau, nebeapkerpa gražiai sad.gif paatrodau gražiai po kirpyklos kol galvos neišsiplaunu ir baigiasi viskas cry.gif

Eisiu turbūt pas tą kirpėja, kur tik išėjus iš jos gražiai atrodau, vis tiek galvos neplausiu tarp šukuosenos ir vestuvių (tikiuosi doh.gif ) verysad.gif
Atsakyti
[quote=Saaule,2009 01 15, 16:20]
Va kaip tema suaktyvėjo thumbup.gif
Atsiprašau jei kas kartosis
[attachmentid=167940]

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 01 19, 16:45)
bet as labai noriu veliumo, tai visgi tek bet puse susisegti, kad but kaip veliuma prikomponuoti  blush2.gif

Ir ko gi del tu vyru nepadarysi 4u.gif dar noras jo buvo suknele kartu rinktis kad ir jam patiktu bet manau sio prasymo neivykdysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deki @ 2009 01 19, 18:10)
Ir ko gi del tu vyru nepadarysi 4u.gif  dar noras jo buvo suknele kartu rinktis kad ir jam patiktu bet manau sio prasymo neivykdysiu  smile.gif

Svarbiausia, kad ir pacios sau graziai atrodytumete. O kai vyras jus pamatys vestuviu diena ir taip zado neteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 01 19, 18:52)

Nei vienoj nuotraukoj nemačiau tokių gigantiškų kirpčių kaip mano, teks turbūt juos skust  verysad.gif  ir šiaip tragiška neįmanomybė su mano gauruosena, anksčiau gražus buvo, bet dabar kad ir kokius milijonus mokėčiau, nebeapkerpa gražiai sad.gif paatrodau gražiai po kirpyklos kol galvos neišsiplaunu ir baigiasi viskas cry.gif

Eisiu turbūt pas tą kirpėja, kur tik išėjus iš jos gražiai atrodau, vis tiek galvos neplausiu tarp šukuosenos ir vestuvių (tikiuosi  doh.gifverysad.gif

Na, nebent ruosiesi buti palaidais, tada - taip, kirpimas labai svarbu, bet jeigu segtumeisi plaukucius, tai nemanau, kad kirpimas labai jau itakotu vaizda (nebent kirpciukai..) ax.gif
Jeigu eisi pas kirpeja kirptis ir nesiplausi galvytes iki vestuviu, tai ka as zinau blink.gif Nebent plaukuciai visai nelinke riebaluotis ir viskas puikiai issilaiko net pamiegojus bigsmile.gif Siaip galetum ir ta paciau diena nueiti pas ta kirpeja, kad sukuotu ir tada uztikrintai bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(robertuxx @ 2009 01 20, 01:24)
Svarbiausia, kad ir pacios sau graziai atrodytumete. O kai vyras jus pamatys vestuviu diena ir taip zado neteks  smile.gif

Taip, pilnai pritariu thumbup.gif Svarbu yra buti graziai paciai sau. Visu draugiu ir pan. patarimai daznai bereikalingi, nes Jus geriau zinote savo stiliu, norus ir norima sventini ivaizdi ax.gif
MB irgi praso palaidu, bet pasimatavusi suknele matau, kad visiskai netinka palaidi schmoll.gif Teks klausytis saves tongue.gif O vyrai...vis tiek jau netures kur detis ta diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 01 19, 18:52)

Nei vienoj nuotraukoj nemačiau tokių gigantiškų kirpčių kaip mano, teks turbūt juos skust  verysad.gif  ir šiaip tragiška neįmanomybė su mano gauruosena, anksčiau gražus buvo, bet dabar kad ir kokius milijonus mokėčiau, nebeapkerpa gražiai sad.gif paatrodau gražiai po kirpyklos kol galvos neišsiplaunu ir baigiasi viskas cry.gif

Eisiu turbūt pas tą kirpėja, kur tik išėjus iš jos gražiai atrodau, vis tiek galvos neplausiu tarp šukuosenos ir vestuvių (tikiuosi  doh.gifverysad.gif

Tingeti nevalia smile.gif Reikia stengtis ieskoti tinkamo meistro ir viskas bus ok mirksiukas.gif Tuos kirpcius galima juk paslepti.
Atsakyti
Ačiū, už palaikymą 4u.gif

Aš ir turėjau omeny, kad jei vestuvių dieną eisiu pas kirpėją, tai tikiuosiu, kad po to galvos plaut nereiks (kad kokio košmaro nepadarys) smile.gif

Kirpčiukai kaip ir suaugę su manim, nuo vaikystės turėjau. Turbūt todėl, kad kitaip netinka, o prie jų nelabai kokių gražių šukuosenų esu mačius. Mano nėra tokie, kuriuos paprasta ant šono sušukuot būtų, nes tankūs ir daug jų unsure.gif O į vestuves nenoriu palaidais kaip į darbą verysad.gif Bandysiu su savo kirpėja kalbėt...
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 01 20, 20:09)
Ačiū, už palaikymą  4u.gif

Aš ir turėjau omeny, kad jei vestuvių dieną eisiu pas kirpėją, tai tikiuosiu, kad po to galvos plaut nereiks (kad kokio košmaro nepadarys) smile.gif

Kirpčiukai kaip ir suaugę su manim, nuo vaikystės turėjau. Turbūt todėl, kad kitaip netinka, o prie jų nelabai kokių gražių šukuosenų esu mačius. Mano nėra tokie, kuriuos paprasta ant šono sušukuot būtų, nes tankūs ir daug jų unsure.gif O į vestuves nenoriu palaidais kaip į darbą  verysad.gif  Bandysiu su savo kirpėja kalbėt...

Manau, kad pabandziusios pora variantu rasite iseiti smile.gif Nebijok prasyti bandomuju, nes kartais meistrai gerai kerpa, bet sukuosenu nlb moka ir atvirksciai, taigi aklai pasitiketi nevalia. Nesakau, kad taviske tokia, tikrai nezinau, nepazistu juk ir t.t. blush2.gif bet jeigu neesi dariusis pas ja sukuosenos, o tik susukavimus, tai patarciau apsidrausti del visa ko, kad vestuviu diena butum patenkinta ir tiesiog NUOSTABI wub.gif
Atsakyti