Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(austukas21 @ 2009 01 11, 18:54)
su tom sukuosenom..ech kategoriskai buvau pries veliuma ir norejau palaidu garbanu (nes man taip graziau) taciau vakar issirinkau suknele kuriai veliumas kaip uzbaigianti viska detale tad teks kazka mastyt naujai..nors vis dar nenoriu to veliumo (nors jis tikrai neblogai atrode)..ir ka dabar daryt? doh.gif

man tai labai grazu veliumas... wub.gif kazkaip ir neisivaizduoju nuotakos kitaip... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, panelės. Gal ką patartumėt pusilgiams plaukams su gyvom smulkiom gėlytėm? Gal kas turi nuotrauka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:16)
Mano  sukuosena smile.gif  4u.gif

user posted image

KAIP GRAZU wub.gif wub.gif gal galima daugiau nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:16)
Mano  sukuosena smile.gif  4u.gif

Na, tikrai labai grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuotrauka nepaprastai grazi 4u.gif tikrai butu grazu daugiau pamatyti..faina kad buvo prisnige..o ne kokia pliurze 4u.gif
Atsakyti
as irgi buvau pries veliuma, kol nepasimatavau jo kartu su savo suknele, as netekau zado, jauciausi taip pakiletai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babsi: 12 sausio 2009 - 10:11
QUOTE(babsi @ 2009 01 12, 10:10)
as irgi buvau pries veliuma, kol nepasimatavau jo kartu su savo suknele, as netekau zado, jauciausi taip pakiletai blush2.gif

drinks_cheers.gif Man lygiai tokia pati situacija buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:54)
Cia gal geriau matysis user posted image

aciu , dabar matau. subtilu , skoninga ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes , koki laisva vakara sukelsiu visas nuotraukas i albuma , kam bus idomu gales paziuret smile.gif Dabar ekzaminai prasidejo , ner kada doh.gif
Atsakyti
lauksim 4u.gif
Atsakyti
labai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti